kostasasximos86
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2016
- Κριτικές
- 8
- Like
- 614
- Πόντοι
- 326
αλλος ενας λογος να μην κανω οικογενεια
λυπαμαι τον πατερα σου που ξοδεψε αυτα τα χρηματα σε εσενα
και οχι σε βερονικες![]()
αχαχαχαχαααχ θεουλης
αλλος ενας λογος να μην κανω οικογενεια
λυπαμαι τον πατερα σου που ξοδεψε αυτα τα χρηματα σε εσενα
και οχι σε βερονικες![]()
Ρε κορίτσι μην τους απαντάς, όσο απαντάς τόσο ασχολούνται αφού δεν έχουν κάπου αλλού να ξεσπάσουν τα κόμπλεξ τους. Μην απαντάς ποτέ, ό,τι μαλακία και να γράφουν και σιγά σιγά θα βαρεθούν να ασχολούνται. Είναι η απόλυτη ξεφτίλα να φέρεται κάποιος έτσι σε μία κοπέλα 20 χρονών και το ξέρουν κατά βάθος αλλά δεν μπορούν να κάνουν αλλιώς γιατί δεν μάθανε ποτέ να είναι Άντρες, μείνανε κολλημένοι στην παιδική-εφηβική ηλικία. Από έξω φαίνονται άντρες αλλά από μέσα είναι μικροί έφηβοι που δεν έμαθαν ποτέ πως να φέρονται στις γυναίκες (ανεξάρτητα από το ποια δουλειά κάνουνε) και ακόμα περισσότερο στις πιο νέες.
Σε COLLEGE? *sigh* (Σκέψεις και υπενθύμιση προς τον εαυτό μου: η αξία ενός ανθρώπου δεν προσδιορίζεται από την σχολή φοίτησης και το επάγγελμα του -ακόμη και αν κάποιοι ήταν αρκετά καθυστερημένοι ώστε να καταφύγουν σε college επειδή δεν μπορούσαν να συναγωνιστούν εμάς. Όλοι είναι άνθρωποι, υπάρχει ισότητα ανεξάρτητα από το κοινωνικό-μορφωτικό επίπεδο τους και ακόμη και αν μιλάνε σαν άξεστοι νταλικέριδες οφείλω να τους σέβομαι, να μην τους υποτιμώ, να μην θέλω να τους στείλω στον Καιάδα, να μην εύχομαι σε ένα νέο ολοκαύτωμα που θα τους εξαλείψει, να μην τους θεωρώ σκουπίδια της κοινωνίας. Σε τελική ανάλυση προσφέρει έργο η κοπέλα. Σε μια σειρά που έβλεπα το είχαν προσδιορίσει εύστοχα: ''A city without whores is like a house without a bathroom''. Νομίζεις ότι δεν είναι εύκολο να κάνω αυτό που κάνεις? Αλλά δεν σκοπεύω να διακινδυνεύσω την υπόλοιψη μου και στο επόμενο συνέδριο που θα εμφανιστώ να πετύχω κανέναν πελάτη ανάμεσα στο κοινό. Δεν έχω ηθικούς ενδοιασμούς αλλά δεν θα διακινδυνέψω να πετάξω τα 150000 ευρώ που έχουν ξοδέψει οι γονείς μου στην μόρφωση μου απλά για να βγάλω 20.000 - 30.000 ευρω. Σιγά τα ποσό).
150 000 για σπουδές. ...και εδώ στο μπου τι ψάχνεις? ? Να κάνεις το μεταπτυχιακό σου?Σε COLLEGE? *sigh* (Σκέψεις και υπενθύμιση προς τον εαυτό μου: η αξία ενός ανθρώπου δεν προσδιορίζεται από την σχολή φοίτησης και το επάγγελμα του -ακόμη και αν κάποιοι ήταν αρκετά καθυστερημένοι ώστε να καταφύγουν σε college επειδή δεν μπορούσαν να συναγωνιστούν εμάς. Όλοι είναι άνθρωποι, υπάρχει ισότητα ανεξάρτητα από το κοινωνικό-μορφωτικό επίπεδο τους και ακόμη και αν μιλάνε σαν άξεστοι νταλικέριδες οφείλω να τους σέβομαι, να μην τους υποτιμώ, να μην θέλω να τους στείλω στον Καιάδα, να μην εύχομαι σε ένα νέο ολοκαύτωμα που θα τους εξαλείψει, να μην τους θεωρώ σκουπίδια της κοινωνίας. Σε τελική ανάλυση προσφέρει έργο η κοπέλα. Σε μια σειρά που έβλεπα το είχαν προσδιορίσει εύστοχα: ''A city without whores is like a house without a bathroom''. Νομίζεις ότι δεν είναι εύκολο να κάνω αυτό που κάνεις? Αλλά δεν σκοπεύω να διακινδυνεύσω την υπόλοιψη μου και στο επόμενο συνέδριο που θα εμφανιστώ να πετύχω κανέναν πελάτη ανάμεσα στο κοινό. Δεν έχω ηθικούς ενδοιασμούς αλλά δεν θα διακινδυνέψω να πετάξω τα 150000 ευρώ που έχουν ξοδέψει οι γονείς μου στην μόρφωση μου απλά για να βγάλω 20.000 - 30.000 ευρω. Σιγά τα ποσό).
εσυ victoria που θα με πεις αμορφωτη ελα να σου τριψω την εγγραφη μου στο καλυτερο college της Αθηνας
150 000 για σπουδές. ...και εδώ στο μπου τι ψάχνεις? ? Να κάνεις το μεταπτυχιακό σου?
Σε COLLEGE? *sigh* (Σκέψεις και υπενθύμιση προς τον εαυτό μου: η αξία ενός ανθρώπου δεν προσδιορίζεται από την σχολή φοίτησης και το επάγγελμα του -ακόμη και αν κάποιοι ήταν αρκετά καθυστερημένοι ώστε να καταφύγουν σε college επειδή δεν μπορούσαν να συναγωνιστούν εμάς. Όλοι είναι άνθρωποι, υπάρχει ισότητα ανεξάρτητα από το κοινωνικό-μορφωτικό επίπεδο τους και ακόμη και αν μιλάνε σαν άξεστοι νταλικέριδες οφείλω να τους σέβομαι, να μην τους υποτιμώ, να μην θέλω να τους στείλω στον Καιάδα, να μην εύχομαι σε ένα νέο ολοκαύτωμα που θα τους εξαλείψει, να μην τους θεωρώ σκουπίδια της κοινωνίας. Σε τελική ανάλυση προσφέρει έργο η κοπέλα. Σε μια σειρά που έβλεπα το είχαν προσδιορίσει εύστοχα: ''A city without whores is like a house without a bathroom''. Νομίζεις ότι δεν είναι εύκολο να κάνω αυτό που κάνεις? Αλλά δεν σκοπεύω να διακινδυνεύσω την υπόλοιψη μου και στο επόμενο συνέδριο που θα εμφανιστώ να πετύχω κανέναν πελάτη ανάμεσα στο κοινό. Δεν έχω ηθικούς ενδοιασμούς αλλά δεν θα διακινδυνέψω να πετάξω τα 150000 ευρώ που έχουν ξοδέψει οι γονείς μου στην μόρφωση μου απλά για να βγάλω 20.000 - 30.000 ευρω. Σιγά τα ποσό).
Πω ρε τυποι αφηστε τη κοπελιτσα, μολις 20 ετων ειναι και της γαματε τη ψυχη να πουμε, τοσο πολυ απωθημενο την εχετε;
ασχολειται φιλε!!!!στειλε εμαιλ εδω..Τελικά πλέον η συγκεκριμένη ασχολείται εγχώρια? Να ασχοληθούμε ή τζάμπα ο κόπος?
Ευχαριστώ φίλτατε Τάσο.ασχολειται φιλε!!!!στειλε εμαιλ εδω..
Τι ωραια ρε βερονικα να ειχα βρει και εγω κανα "λουκουμάκι" να μου πληρώνει το ταξι για να πάω στη δουλεια![]()
Ευχαριστώ φίλτατε Τάσο.
250 η ώρα! Αν και θα ήθελα να το φάω το συγκεκριμένο, νομίζω ότι υπάρχουν εξίσου καλές περιπτώσεις σχεδόν με τα μισά χρήματα.
Ευχαριστώ φίλτατε Τάσο.
250 η ώρα! Αν και θα ήθελα να το φάω το συγκεκριμένο, νομίζω ότι υπάρχουν εξίσου καλές περιπτώσεις σχεδόν με τα μισά χρήματα.
Έχεις κάποια στα υπόψιν εκτός από τη Liza VIP φίλε. Η συγκεκριμένη έχει ήδη μπει στα προσεχώς μου ;) .Με το 1/3 . Με 80 ευρώ η ώρα.
-ανεβαζει την τιμη 250...αυριο 400 κ ποιος ξερει ποσο μετα από καιρο...
δεν εχετε λεφτα να γαμησετε
τυπε το ''λουκουμακι'' ειναι αναγραμματισμος του πιρφορου![]()