Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 40.502
- Πόντοι
- 28.246
σε αυτές προσκυνησες όμως καινγυρνας γύρω από το φουστάνι τουςεχω αλλα ονειρα τυπεκαμια σχεση με πουτανες
σε αυτές προσκυνησες όμως καινγυρνας γύρω από το φουστάνι τουςεχω αλλα ονειρα τυπεκαμια σχεση με πουτανες
σε αυτές προσκυνησες όμως καινγυρνας γύρω από το φουστάνι τους
Πραγματικα το πιο σωστο ποστ που εχω διαβασει σε αυτο το νημα το ποστ του zebu , οπως επισης πραγματικα μπαινω τις τελευταιες μερες στο νημα της κι απλα γελαω με την μιζερια την καταντια και την κακομοιρια αρκετων απο εδω μεσα , να μου πεις βεβαια ο μιζερος και ο κακομοιρης δεν θα γαμησει ποτε με αυτη την χολη που βγαζει οποτε ας πορευται στη καταντια του και στην μιζερια του αυτη του αξιζει αλλωστε .Τελικά το πρόβλημα σας ξέρετε ποιο είναι; Γιατί κάποιος δουλεύει και κονομαει και εμείς να βάζουμε το χερι στη τσέπη και να πιανουμε τα αρχιδια μας.
Για εσένα milposon και για κάποιους ακόμα... Όνειρο πάντα θα μείνει.
Αχιλεα. Γεια σου γιαννη κουκιά σπερνω.
Άντε γεια.
-----------------------------Τελικά το πρόβλημα σας ξέρετε ποιο είναι; Γιατί κάποιος δουλεύει και κονομαει και εμείς να βάζουμε το χερι στη τσέπη και να πιανουμε τα αρχιδια μας.
Για εσένα milposon και για κάποιους ακόμα... Όνειρο πάντα θα μείνει.
Αχιλεα. Γεια σου γιαννη κουκιά σπερνω.
Άντε γεια.
αψογοςΠραγματικα το πιο σωστο ποστ που εχω διαβασει σε αυτο το νημα το ποστ του zebu , οπως επισης πραγματικα μπαινω τις τελευταιες μερες στο νημα της κι απλα γελαω με την μιζερια την καταντια και την κακομοιρια αρκετων απο εδω μεσα , να μου πεις βεβαια ο μιζερος και ο κακομοιρης δεν θα γαμησει ποτε με αυτη την χολη που βγαζει οποτε ας πορευται στη καταντια του και στην μιζερια του αυτη του αξιζει αλλωστε .
Οσο για την αλλη την μαλακο την Victoria .... εκει που γραφανε τα πικροχολα τους η διαφορες κακομουτσουνες ψωλες πεταχτηκε κι αυτη σαν την πορδη να γραψει κι αυτη την παπαρια της λες και την εχει δει την Βερονικα , την εχει δοκιμασει και ξερει και για τον χαρακτηρα της , αλλη παπαρο κι αυτη ....
Παιδες πραγματικα το εχετε κουρασει με την Βερονικα και μου κανει εντυπωση πως καθετε και απανταει η ιδια σε καθε παπαρια σας , καθε μαλακα και καθε μαλακο , δεν ξερω τελικα προς τι η τοση ζηλεια προς το προσωπο της , στην αρχη νομιζα οτι ηταν καθαρα για την τιμολογιακη της επιλογη , τον τελευταιο καιρο ομως βλεπω χτυπηματα προς καθε τι που λεει η κανει , πραγματικα κλειστε το το νημα της δεν πειραζει , εσεις θα μιζεριασετε αλλωστε που δεν θα εχετε που να γραφετε τα πικροχολα σας και τις παπαριες σας , επισης να ενημερωσω οτι εμεις και να κλεισει το νημα της δεν εχουμε θεμα διοτι πολυ απλα ξερουμε που και πως να την βρισκουμε ...
Αυτα τα ολιγα απο Chicha στους φιλους , στους υπολοιπους καλη μιζερια και get a life κι απο εμενα![]()
![]()
![]()
σου απάντησα ειρωνικα γιατί άλλα λέει ή βερονικα και άλλα καταλάβες. Το που ωφελεί ή μόρφωση σε μία εκδιδομένη το αναφερεις ο ίδιος στον επίλογο σου στο προηγούμενο σχόλιο σου όπου αποκαλείς τις εκδηλώσεις αυτές 'φλωρικες' αλλά εσύ νομίζεις ότι βιζιτα είναι μόνο να δίνει το κορμί της κάποια. Τα χοντρά φράγκα βγαίνουν από αυτές τις εκδηλωσεις που συμμετέχει ως συνοδός κάποιου αγαπητέ μου. Και αν δεν μπορείς να το υποστηρίξεις με μόρφωση και επίπεδο, απλά μόνο ξαπλώνεις στα δωματια του καθε ξενοδοχείου.-----------------------------
AN k den μου αρεσει να απανταω σε ποστ, γιατι πολλες φορες από μυνηματα δεν πιανεις 100% τι θελει να πει ο άλλος σε σχεση με προφορικο λογο τετ ατε
2-Περι σχολιου που την ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΑΜΟΡΦΩΤΗ τι ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΒΙΖΙΤΟΥ???
ΑΝ ΕΧΕΙ 2 πτυχια η αν δεν εχει παεικαν λυκειο.....που βλέπεις ΛΟΓΙΚΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΑΥΤΗ....(ΜΟΝΟ από κομπλεξ λεει μια αμορφωτη την άλλη)
φιλικα,
Νομιζω ότι εισαι φουλ ερωτευμενος με την παρτη της...
Αυτοι που αποκαλω ετσι δεν με συναντισαν ποτε και ουτε προκειται!
το 50% εδω μεσα αναλωνεστε γραφοντας οτι σας κατεβει γτ δεν εχετε λεφτα να γαμησετε
ζηλευετε οταν καποιος περναει καλα και χαιρεστε οταν οχι
iq πατατας δηλαδη
οσοι με συναντισαν ευτυχως μεχρι στιγμης ηταν κυριοι με Κ κεφαλαιο
ουτε ανεβηκα ουτε κατεβηκα ,θανεβω οταν τελειωσω με αυτα οριστικα και δεν με ξαναδει κανεις σας ποτε
εσυ victoria που θα με πεις αμορφωτη ελα να σου τριψω την εγγραφη μου στο καλυτερο college της Αθηνας
εγω εμπαινα εδω μεσα για δουλεια ,εσυ γτ μπαινεις λογο του υψηλου μορφωτικου επιπεδου που προσφερει αυτο το σαιτ λογικα
το μορφωτικο σου επιπεδο φαινεται με το να γραφεις 15 σελιδες σε ενα νημα που δεν ειναι δικο σου για ενα 20χρονο που δεν εχεις δει απο κοντα και να μιλας μονο με αρνητικοτητα λες και με ξερεις απο χτες και ολα αυτα στις 2 το βραδυ , get a life
ζητησα να διαγραφει το νημα
ζητησα να διαγραφει το προφιλ μ
τπτ απτα δυο δεν γινεται λενε
Μην μου στελνετε εδω δεν προκειται να ξαναμπω και δεν θα δω ποτε τα μηνυματα σας
οποιος με εχει συναντισει ξερει που θα με βρει
οποιος θελει να με γνωρισει ξερει επισης
Σε COLLEGE? *sigh* (Σκέψεις και υπενθύμιση προς τον εαυτό μου: η αξία ενός ανθρώπου δεν προσδιορίζεται από την σχολή φοίτησης και το επάγγελμα του -ακόμη και αν κάποιοι ήταν αρκετά καθυστερημένοι ώστε να καταφύγουν σε college επειδή δεν μπορούσαν να συναγωνιστούν εμάς. Όλοι είναι άνθρωποι, υπάρχει ισότητα ανεξάρτητα από το κοινωνικό-μορφωτικό επίπεδο τους και ακόμη και αν μιλάνε σαν άξεστοι νταλικέριδες οφείλω να τους σέβομαι, να μην τους υποτιμώ, να μην θέλω να τους στείλω στον Καιάδα, να μην εύχομαι σε ένα νέο ολοκαύτωμα που θα τους εξαλείψει, να μην τους θεωρώ σκουπίδια της κοινωνίας. Σε τελική ανάλυση προσφέρει έργο η κοπέλα. Σε μια σειρά που έβλεπα το είχαν προσδιορίσει εύστοχα: ''A city without whores is like a house without a bathroom''. Νομίζεις ότι δεν είναι εύκολο να κάνω αυτό που κάνεις? Αλλά δεν σκοπεύω να διακινδυνεύσω την υπόλοιψη μου και στο επόμενο συνέδριο που θα εμφανιστώ να πετύχω κανέναν πελάτη ανάμεσα στο κοινό. Δεν έχω ηθικούς ενδοιασμούς αλλά δεν θα διακινδυνέψω να πετάξω τα 150000 ευρώ που έχουν ξοδέψει οι γονείς μου στην μόρφωση μου απλά για να βγάλω 20.000 - 30.000 ευρω. Σιγά τα ποσό).
το 50% εδω μεσα αναλωνεστε γραφοντας οτι σας κατεβει γτ δεν εχετε λεφτα να γαμησετεΑυτοι που αποκαλω ετσι δεν με συναντισαν ποτε και ουτε προκειται!
το 50% εδω μεσα αναλωνεστε γραφοντας οτι σας κατεβει γτ δεν εχετε λεφτα να γαμησετε
iq πατατας δηλαδη
ουτε ανεβηκα ουτε κατεβηκα ,θανεβω οταν τελειωσω με αυτα οριστικα και δεν με ξαναδει κανεις σας ποτε
εσυ victoria που θα με πεις αμορφωτη ελα να σου τριψω την εγγραφη μου στο καλυτερο college της Αθηνας
εγω εμπαινα εδω μεσα για δουλεια ,εσυ γτ μπαινεις λογο του υψηλου μορφωτικου επιπεδου που προσφερει αυτο το σαιτ λογικα
το μορφωτικο σου επιπεδο φαινεται με το να γραφεις 15 σελιδες σε ενα νημα που δεν ειναι δικο σου για ενα 20χρονο που δεν εχεις δει απο κοντα και να μιλας μονο με αρνητικοτητα λες και με ξερεις απο χτες και ολα αυτα στις 2 το βραδυ , get a life
Μην μου στελνετε εδω δεν προκειται να ξαναμπω και δεν θα δω ποτε τα μηνυματα σας
Συμφωνω οτι να ναιΌτι να 'ναι..![]()
![]()
![]()
Πραγματικα το πιο σωστο ποστ που εχω διαβασει σε αυτο το νημα το ποστ του zebu , οπως επισης πραγματικα μπαινω τις τελευταιες μερες στο νημα της κι απλα γελαω με την μιζερια την καταντια και την κακομοιρια αρκετων απο εδω μεσα , να μου πεις βεβαια ο μιζερος και ο κακομοιρης δεν θα γαμησει ποτε με αυτη την χολη που βγαζει οποτε ας πορευται στη καταντια του και στην μιζερια του αυτη του αξιζει αλλωστε .
Οσο για την αλλη την μαλακο την Victoria .... εκει που γραφανε τα πικροχολα τους η διαφορες κακομουτσουνες ψωλες πεταχτηκε κι αυτη σαν την πορδη να γραψει κι αυτη την παπαρια της λες και την εχει δει την Βερονικα , την εχει δοκιμασει και ξερει και για τον χαρακτηρα της , αλλη παπαρο κι αυτη ....
Παιδες πραγματικα το εχετε κουρασει με την Βερονικα και μου κανει εντυπωση πως καθετε και απανταει η ιδια σε καθε παπαρια σας , καθε μαλακα και καθε μαλακο , δεν ξερω τελικα προς τι η τοση ζηλεια προς το προσωπο της , στην αρχη νομιζα οτι ηταν καθαρα για την τιμολογιακη της επιλογη , τον τελευταιο καιρο ομως βλεπω χτυπηματα προς καθε τι που λεει η κανει , πραγματικα κλειστε το το νημα της δεν πειραζει , εσεις θα μιζεριασετε αλλωστε που δεν θα εχετε που να γραφετε τα πικροχολα σας και τις παπαριες σας , επισης να ενημερωσω οτι εμεις και να κλεισει το νημα της δεν εχουμε θεμα διοτι πολυ απλα ξερουμε που και πως να την βρισκουμε ...
Αυτα τα ολιγα απο Chicha στους φιλους , στους υπολοιπους καλη μιζερια και get a life κι απο εμενα![]()
![]()
![]()
οτι ναναι ειναι οι μοντς...Ότι να 'ναι..![]()
![]()
![]()
γενικα φιλε ειναι οτι να ναι το θρεντ εδω και 2-3 μερες!!!αλλα αντι αλλων πραγματικα!!!για γελια και κλαμματα ταυτοχρονα!!!οτι ναναι ειναι οι μοντς...
που ακομη αυτο το ζωο γραφει εδω μεσα....
αυτο μας ελειπε να μπαινουν οι αργοσχολες σαβουρες που μαζευτηκαν στο σαιτ
και να σπαμαρουν στα πουτανοθρεντ για να φανε τη “δοξα” της πουτανας...
Αυτοι που αποκαλω ετσι δεν με συναντισαν ποτε και ουτε προκειται!
iq πατατας δηλαδη
αλλος ενας λογος να μην κανω οικογενειαΣε COLLEGE? *sigh* (Σκέψεις και υπενθύμιση προς τον εαυτό μου: η αξία ενός ανθρώπου δεν προσδιορίζεται από την σχολή φοίτησης και το επάγγελμα του -ακόμη και αν κάποιοι ήταν αρκετά καθυστερημένοι ώστε να καταφύγουν σε college επειδή δεν μπορούσαν να συναγωνιστούν εμάς. Όλοι είναι άνθρωποι, υπάρχει ισότητα ανεξάρτητα από το κοινωνικό-μορφωτικό επίπεδο τους και ακόμη και αν μιλάνε σαν άξεστοι νταλικέριδες οφείλω να τους σέβομαι, να μην τους υποτιμώ, να μην θέλω να τους στείλω στον Καιάδα, να μην εύχομαι σε ένα νέο ολοκαύτωμα που θα τους εξαλείψει, να μην τους θεωρώ σκουπίδια της κοινωνίας. Σε τελική ανάλυση προσφέρει έργο η κοπέλα. Σε μια σειρά που έβλεπα το είχαν προσδιορίσει εύστοχα: ''A city without whores is like a house without a bathroom''. Νομίζεις ότι δεν είναι εύκολο να κάνω αυτό που κάνεις? Αλλά δεν σκοπεύω να διακινδυνεύσω την υπόλοιψη μου και στο επόμενο συνέδριο που θα εμφανιστώ να πετύχω κανέναν πελάτη ανάμεσα στο κοινό. Δεν έχω ηθικούς ενδοιασμούς αλλά δεν θα διακινδυνέψω να πετάξω τα 150000 ευρώ που έχουν ξοδέψει οι γονείς μου στην μόρφωση μου απλά για να βγάλω 20.000 - 30.000 ευρω. Σιγά τα ποσό).
Πω ρε τυποι αφηστε τη κοπελιτσα, μολις 20 ετων ειναι και της γαματε τη ψυχη να πουμε, τοσο πολυ απωθημενο την εχετε;