Βερονικα 20
Call-Girl
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2016
- Like
- 117
μα αυτο λεω .σε εμενα δεν εχει την επιλογη διαγραφη,
μα αυτο λεω .σε εμενα δεν εχει την επιλογη διαγραφη,
ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ
εσεις εχετε την επιλογη διαγραφη στα προφιλ σας ,εγω γτ δεν εχω?
δηλαδη αν θελω να κλεισω τ προφιλ μ γτ ν μην μπορω?ενω εσεις μπορειτε κανονικα
η γινεται κ δεν το ειδα?
δεν γραφει πουθενα διαγραφη σε εμενα
πήγαινε στο προφίλ, χαμηλά στις ενέργειες θα δεις διαγραφή.
γιατί να φύγεις, σε λίγο θα αρχίσουν οι προτάσεις γάμου...![]()
ναι, ειναιαπλα απορω ?! γτ εσεις να εχετε επιλογη διαγραφης προφιλ
και εγω να μην εχω
δηλαδη αν θελω ν διαγραψω τ προφιλ μου δεν γινεται?ενω εσεις μπορειτε τα δικα σας..
ειναι σωστο τωρα αυτο?!
απλα απορω ?! γτ εσεις να εχετε επιλογη διαγραφης προφιλ
και εγω να μην εχω
δηλαδη αν θελω ν διαγραψω τ προφιλ μου δεν γινεται?ενω εσεις μπορειτε τα δικα σας..
ειναι σωστο τωρα αυτο?!
ο,τι να ναι ο καθενας καθεται και γραφει ο,τι του καυλωσει εδώ μεσα καθεστε και πειράζεται ένα νέο κοριτσι που κανει μια πολύ δυσκολη δουλεια χωρις λογο ετσι γιατι δεν εχετε κατι καλυτερο να κανετε,χωρισ φυσικα να μιλαω για ολους κάθε μια κοπελα είναι πανω απ όλα ανθρωπος και στην τελικη σ οποιον δεν αρεσει δεν την επιλεγει και τελειωσε αφήστε λοιπον τις κυρατσοκατινιες αιντε
δεν εχω αναγκη να γλειψω κανεναν ουτε να το παιζω καλη εδω μεσα ουτε ειμαι fake,
δεν προσπαθω να μεγαλοποιαστω ουτε ανεβηκα ουτε τπτ,
θα ανεβω οταν εξαφανιστω και δεν με ξαναδειτε ποτε και κανω μια νορμαλ ζωη
εχει γεμισει το σαιτ μπαχαλακηδες τυπε και δε μπορειτε εσεις οι ρομαντικοι να κανετε παιχνιδι :-ο,τι να ναι ο καθενας καθεται και γραφει ο,τι του καυλωσει εδώ μεσα καθεστε και πειράζεται ένα νέο κοριτσι που κανει μια πολύ δυσκολη δουλεια χωρις λογο ετσι γιατι δεν εχετε κατι καλυτερο να κανετε,χωρισ φυσικα να μιλαω για ολους κάθε μια κοπελα είναι πανω απ όλα ανθρωπος και στην τελικη σ οποιον δεν αρεσει δεν την επιλεγει και τελειωσε αφήστε λοιπον τις κυρατσοκατινιες αιντε
ο,τι να ναι ο καθενας καθεται και γραφει ο,τι του καυλωσει εδώ μεσα καθεστε και πειράζεται ένα νέο κοριτσι που κανει μια πολύ δυσκολη δουλεια χωρις λογο ετσι γιατι δεν εχετε κατι καλυτερο να κανετε,χωρισ φυσικα να μιλαω για ολους κάθε μια κοπελα είναι πανω απ όλα ανθρωπος και στην τελικη σ οποιον δεν αρεσει δεν την επιλεγει και τελειωσε αφήστε λοιπον τις κυρατσοκατινιες αιντε
Κάθε μας επιλογή υπόκειται σε κριτική. ''Νέο κορίτσι που κάνει δύσκολη δουλειά''. Δείξε μου μία δουλειά που να μην συνεπάγεται σωματική ή νοητική κόπωση. Και η συγκεκριμένη εργασία είναι και αρκετά προσοδοφόρα και δεν απαιτεί καν προσόντα (αν και είναι υποκειμενικό η Βερόνικα δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο. Είχα δοκιμάσει παλιά μια -charlene την έλεγαν από city tour- μαζί με τον πρώην μου. Ξανθός άγγελος, με απίστετα καλλίγραμμο σώμα, γοητευτική, κομψή, ελκυστική...
γιατι σε παρατησε ο πρωην σου?τοσο χαλια εισαι?Κάθε μας επιλογή υπόκειται σε κριτική. ''Νέο κορίτσι που κάνει δύσκολη δουλειά''. Δείξε μου μία δουλειά που να μην συνεπάγεται σωματική ή νοητική κόπωση. Και η συγκεκριμένη εργασία είναι και αρκετά προσοδοφόρα και δεν απαιτεί καν προσόντα (αν και είναι υποκειμενικό η Βερόνικα δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο. Είχα δοκιμάσει παλιά μια -charlene την έλεγαν από city tour- μαζί με τον πρώην μου. Ξανθός άγγελος, με απίστετα καλλίγραμμο σώμα, γοητευτική, κομψή, ελκυστική...
γιατι σε παρατησε ο πρωην σου?τοσο χαλια εισαι?
τι χαλια ρε φιλε???εδω λεει οτι η βερονικα δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο ενω ειναι μουναρα!!!!λογικα εκεινη ειναι η σκλεναρικοβα!!!γιατι σε παρατησε ο πρωην σου?τοσο χαλια εισαι?
Κάθε μας επιλογή υπόκειται σε κριτική. ''Νέο κορίτσι που κάνει δύσκολη δουλειά''. Δείξε μου μία δουλειά που να μην συνεπάγεται σωματική ή νοητική κόπωση. Και η συγκεκριμένη εργασία είναι και αρκετά προσοδοφόρα και δεν απαιτεί καν προσόντα (αν και είναι υποκειμενικό η Βερόνικα δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο. Είχα δοκιμάσει παλιά μια -charlene την έλεγαν από city tour- μαζί με τον πρώην μου. Ξανθός άγγελος, με απίστετα καλλίγραμμο σώμα, γοητευτική, κομψή, ελκυστική...