tasouras21
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 17
- Like
- 1.378
- Πόντοι
- 1.606
Άσε τις προβλέψεις και πες μου κανένα σιγουράκι να παίξουμε στο στοίχημα. Θέλουμε λεφτά...προβλεπω νεο πανηγυρι μετα το ποσταρισμα αυτο!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
χαχαχχαχαχαχ...μονο ετσι θα βλεπω Ναγια και Βερονικα φιλε!!!αν περιμενα απο τον μισθο μου θα την εβγαζα φυλης συνεχεια!!!!ευτυχως εχω ενα ταλεντο στο στοιχημα!!!!Άσε τις προβλέψεις και πες μου κανένα σιγουράκι να παίξουμε στο στοίχημα. Θέλουμε λεφτά...
σπανιο φαινομενο σε γυναικες απο πισω να θαβονται και μπροστα να ειναι αγαπες ε? ειδικα οι επαγγελματιες ε ναι τι λογο να εχουν να το κανουν![]()
σπανιο φαινομενο σε γυναικες απο πισω να θαβονται και μπροστα να ειναι αγαπες ε? ειδικα οι επαγγελματιες ε ναι τι λογο να εχουν να το κανουν![]()
Μικρή την βλέπεις εσύ. Σεβαστή η αποψή σου.
*Μην προσπαθείς άδικα. Δεν πρόκειται, γιατί δεν μπορείς να πετύχεις αυτό που έχεις βάλει στο μυαλό σου. Μην με ρωτήσεις τι. Ξέρεις...
Έχεις ελπίδες φίλε! Μην απελπίζεσαι...Κάτι άκουσα πως έχει σκοπό καποια στιγμή να κάνει μια "κανονική ζωή"αν ειναι τοσο γλυκεια και ομορφη οσο λετε, ενα ραντεβου μαζι της θα ειναι δικοπο μαχαιρι.
για μια ολοκληρη ωρα θα ειμαι μεσα στην ζεστη ροζ ευτυχια, αλλα απτην στιγμη που θα αποχωριστουμε και μετά, θα ειμαι μελαγχολικος για μια ζωη επιεδη ΔΕΝ ειναι η κοπελα μου!
Ok το είδα και παρέμεινες στα cg.
αχου τι ρομαντικόαν ειναι τοσο γλυκεια και ομορφη οσο λετε, ενα ραντεβου μαζι της θα ειναι δικοπο μαχαιρι.
για μια ολοκληρη ωρα θα ειμαι μεσα στην ζεστη ροζ ευτυχια, αλλα απτην στιγμη που θα αποχωριστουμε και μετά, θα ειμαι μελαγχολικος για μια ζωη επιεδη ΔΕΝ ειναι η κοπελα μου!
αχουτοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο σοκολατακια μη ξεχασειςαν ειναι τοσο γλυκεια και ομορφη οσο λετε, ενα ραντεβου μαζι της θα ειναι δικοπο μαχαιρι.
δηλαδη αμα διαγραφεις δεν θα σαι πια πουτανα ;ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ
εσεις εχετε την επιλογη διαγραφη στα προφιλ σας ,εγω γτ δεν εχω?
δηλαδη αν θελω να κλεισω τ προφιλ μ γτ ν μην μπορω?ενω εσεις μπορειτε κανονικα
η γινεται κ δεν το ειδα?
δεν γραφει πουθενα διαγραφη σε εμενα
ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ
εσεις εχετε την επιλογη διαγραφη στα προφιλ σας ,εγω γτ δεν εχω?
δηλαδη αν θελω να κλεισω τ προφιλ μ γτ ν μην μπορω?ενω εσεις μπορειτε κανονικα
η γινεται κ δεν το ειδα?
δεν γραφει πουθενα διαγραφη σε εμενα