Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 234 άτομα (17 μέλη και 217 επισκέπτες)
Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Μηνύματα
14.518
Κριτικές
64
Like
5.076
Πόντοι
7.786
αν εργαζεται  αυτη η κοπελα που λες λογικα καποιες θα εχουν ρεπο απο την αλυσιδα αυτη  θα παω και θα μαθω με  σιγουρια 
 

Blade77

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Μηνύματα
367
Like
452
Πόντοι
21
Πριν λίγο λάιβ Φυλής 109 όροφος Άντζελα μπαζο και Εύα τσόντα σκέτη

Τιμήθηκε η Εύα ξανθιά με πλαστικά βυζια.  Τσεχο-Γερμανιδα δήλωσε με τα πτωχά Αγγλικά της.
Αδύνατη με στυλ περμαναντ το μαλλί και τατού.  Στα του αγώνα.
Τσιμπουκι μέτριο ακάποτα πάντως.
Πολύ στενό μουνί για κάποιο λόγο σε ιεραποστολικη στάση.  Ξυρισμενο μουνι με ωραία γεύση η καυλα.
Τέλος στα 4 που της γάμησα "μπίσο ντρίπα", ως άλλος giasou. Μπήκε δύσκολα αλλά μετά όλα ήταν καλύτερα μέχρι που εχυσα. Και φυσικά βγάζοντας το πουλί μου από τον πρωχτόνε μια ποσότητα Μερεντας είχε καλύψει το καποτίδιο
Πολύ καλή θα την ξαναπάρω.

ωραιος πρωινα παιζει αυτη?
 

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Μηνύματα
1.513
Κριτικές
527
Like
28.978
Πόντοι
35.368
Kαλησπέρα σας,
Η ενημέρωση που ακολουθεί είναι μικτή και αφορά την πρωινή βάρδια του Σαββάτου και την απογευματινή της Παρασκευής.
Στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 22 στον όροφο εχθές ήταν η Μαρία, μιλφ Ρωσόφωνη παλιά καραβάνα γνωστή απο ΜΑ 28, Ιάσωνος 30 όροφος,Κολωνού 15 αριστερό και Κεραμικού 15 ισόγειο.Ψηλή,κανονικών κιλών με πιασιματάκια και ξανθό πλατινέ μαλλί.Σήμερα ήταν ώριμη κοπέλα σχετικά καινούρια με όνομα περίεργο δεν μπόρεσα να το συγκαρατήσω.Με πιασιματάκια,κοντά ξανθά μαλλιά και σπασμένο πρόσωπο.Ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Στο Ιάσωνος 46 στον όροφο σήμερα ήταν η Λάουρα σε κανονικό πρόγραμμα,πρόκειται για κοπέλα, με ξανθά μαλλιά κάτω απο τους ώμους και λίγα πιασιματάκια.Σε ρόλο υπηρεσίας μία άλλη κοπέλα υπέρβαρη με κοντά ξανθά μαλλιά και κανονικό πρόγραμμα.Εχθές το απόγευμα ήταν μία μιλφ καινούρια μόλις 1 εβδομάδα δουλεύει η Αθηνά.Υπέρβαρη,με κοντά ξανθά μαλλιά και κάπως περίεργη φάτσα.Με ελεύθερο στοματικό.
Στο Ιάσωνος 46 στο μεσαίο εχθές ήταν η Τάνια γνωστή και ως Σόνια.Γεματούλα,με μελαμψό δέρμα και μαύρα μαλλιά στο ύψος των ώμων της με γυμνό τσιμπούκι και κώλο.Η κοπέλα αυτή εργάζεται και πρωινά.Έχει εργαστεί και στο Αλκιβιάδου 16Β.
Στο Ιάσωνος 46 στο αριστερό ισόγειο εχθές και σήμερα ήταν η Τατιάνα απο Μολδαβία, η οποία είχε ξεκινήσει απο Φυλής 84,86,Φωκαίας 25.Κανονικών κιλών με πιασιματάκια αρμονικά κατανεμημένα, βυζάρες και καστανά μαλλιά πιασμένα πάνω.Στο σαλόνι πάντα βγαίνει χαμογελαστή και κάνει παιχνίδι με το βλέμμα.Σε κανονικό πρόγραμμα.
Στο Κωλοκυνθούς 63 εχθές με την βροχή δοκιμάστηκε η Βερόνικα στο Κωλοκυνθούς 63. Πρόκειται για ώριμη Ρωσόφωνη,κανονικών κιλών με πιασιματάκια,λευκό δέρμα,σφιχτό κώλο,μικρά στήθη,μαύρα μαλλιά πιασμένα αλογοουρά.Πληροφορίες έχω ήδη αναρτήσει.Σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα της.Σήμερα ήταν το στανταράκι μου η ώριμη Ελένη απο Λευκορωσία.Ψηλή,με ξανθά πλατινέ μαλλιά στο ύψος των ώμων της,ανοιχτούς οφθαλμούς.Σήμερα ντυμένη σέξυ γιατρίνα.Σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.Φυσικά και δοκιμάστηκε.
Στα Κωλοκυνθούς 38 στο ισόγειο σήμερα ήταν σε ντουέτο η μιλφ Βουλγάρα Εμμανουέλλα,λεπτή,με ξανθά σγουρά μαλλιά στο ύψος των ώμων της.Σε γυμνό τσιμπούκι και κώλο.Γνωστή απο Ιάσωνος 43. Μαζί της η αγενής Νίνα,κανονικών κιλών έχει παχύνει λίγο με ξανθά πλατινέ μαλλιά στο ύψος των ώμων της.Σε ελεύθερο στοματικό.
Στο Κωλοκυνθούς 38 όροφος σήμερα ήταν η Μαίρη απο Βουλγαρία.Παλιά καραβάνα,αθίγγανη,με μελαμψό δέρμα,ώριμης ηλικίας,γεματούλα με μαύρα μαλλιά στο ύψος των ώμων της.Σε ελεύθερο στοματικό.
Στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 23 ημιόροφος εχθές ήταν η Φελίτσια,καινούρια κοπέλα, με Αλβανικά χαρακτηριστικά, λεπτή,με μαλλιά στο ύψος των ώμων της.Σε κανονικό πρόγραμμα.Σήμερα ήταν η Χριστίνα, πρόκειται ασφαλώς για την Βιβή απο Κεραμικού 15 και Ιάσωνος 32.Λεπτή,με καστανά μακριά μαλλιά και πλατύ μέτωπο.Σε κανονικό πρόγραμμα.
Στο Κολωνού 11 στον όροφο εχθές ήταν η Ροδίκα σε κανονικό πρόγραμμα.Λεπτή,με ξανθά μαλλιά πιασμένα αλογοουρά,ανοιχτούς οφθαλμούς σε κανονικό πρόγραμμα.Σήμερα ήταν μία κοντή,γεματούλα με μαλλιά καστανά στο ύψος των ώμων της,που κάνει και την υπηρεσία.
Στο Κολωνού 45 σήμερα στο αριστερό ευθεία μέσα στο βάθος ήταν η Ναταλύ.Ρωσόφωνη μιλφ,με μαύρα μαλλιά στο ύψος των ώμων της πιασμένα σε αλογοουρά.Σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.Στον δεξιό οίκο η Μαρία με σπέσιαλ τσιμπούκι,μιλφ,γεματούλα,με κοντά καστανόμαυρα μαλλιά.
Στο Λεωνίδου 28 σήμερα ήταν κλασσικά η μιλφ Αννίτα σε ελεύθερο στοματικό.
Στα Ακριτικά τώρα σήμερα είδα τα εξής:
Στο Μαραθώνος 59 ισόγειο η Γιάννα,λεπτή,με καστανόμαυρα μαλλιά μακριά.Σε ελεύθερο στοματικό.Η κοπέλα αυτή στο Φώκαιας 27 ισόγειο όταν είχε ξεκινήσει έκανε παπάδες.Στο Βέργας 3 και Μαραθώνος 59 έχει σημειώσει πτωτική απόδοση.
Στο Μαραθώνος 59 ημιόροφος ήταν η Μαρσέλλα.Κανονικών κιλών έχει προσθέσει λίγα κιλά,με μακριά καστανά μαλλιά.Εμφανίστηκε γυμνή κρύβωντας το αιδίο της.Έχει χάσει την φρεσκάδα της απο τότε που είχε πρωτοεμφανιστεί στο μαγαζί.Αγενής υπηρεσία.Σε κανονικό πρόγραμμα.
Στο Αχιλλέως 48 ήταν η Κίρα,κοπέλα κανονικών κιλών με πιασιματάκια και καστανόμαυρα μαλλιά πλεγμένα σε κοτσίδα,μαγουλάκια.Σε ελεύθερο στοματικό.Η Κίρα έχει εργαστεί και Βέργας 3 όπου είχε προσφάτως δοκιμαστεί.
Στο Κωνσταντινουπόλεως 166 στο υπόγειο ήταν η Νικόλ,λεπτή,με καστανόμαυρα μαλλιά στο ύψος των ώμων της.Όμορφα στητά στήθη.Σε πρωκτικό.
Στο Κωνσταντινουπόλεως 166 στο ισόγειο ήταν η κοπέλα απο Πολωνία που είχε εργαστεί στα Διδυμου 27 και Ιουλιανού 71.Γεματούλα με ξανθά πλατινέ μαλλιά πάνω απο τους ώμους,λευκό  δέρμα και βυζάρες.Γυμνό τελειωτικό τσιμπούκι και πρωκτικό.
Στο Φυλής 69 όροφος εχθές ήταν η μιλφ Εύα,με ξανθά πλατινέ μαλλιά προς το καρέ και πιασιματάκια σε γυμνό τσιμπούκι και κώλο και μαζί της ήταν η καινούρια Μαρία η οποία παρουσιάζεται ως Ουγγαρέζα αλλά είναι μάλλον Ρουμάνα.Λεπτή,με μαύρα μακριά μαλλιά.Σε γυμνό τσιμπούκι.Σήμερα ήταν η Εύα ενώ η Μαρία θα πιάσει δουλειά τώρα το απόγευμα.Όποιος δοκιμάσει την καινούρια ας πει εντυπώσεις.
Στο Φυλής 109 ισόγειο εχθές και σήμερα ήταν η Ναταλύ, λεπτή,με καστανόμαυρα μαλλιά προς το καρέ.Σε ελεύθερο στοματικό.Δοκιμάστηκε και τις δύο φορές με πάρα πολύ καλά αποτελέσματα.Η Ναταλύ έχει εργαστεί σαν Ελένη στο Αλκιβιάδου 16Β και συνέχισε σαν Ναταλύ στα Βέργας 3 και Ιωαννίνων 3.
Στο Φυλής 134 υπόγειο εχθές το απόγευμα ήταν η Ζωή απο το Μεταξουργείο Κολωνού 11-15. Εδώ εργάζεται με άλλο όνομα σαν Μαρία.Πιο συγκρατημένο σαλονάρισμα απο το Μεταξουργείο.Κοντή,λεπτή,με τραχύ πρόσωπο και μαλλιά καστανά (τα έχει ξανοίξει).Κανονικό πρόγραμμα.
Στο Αγκύρας 12 το δεξιό σήμερα ήταν σε ντουέτο η Σούζυ και η Ελένη.Σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.Η Ελένη γεματούλα με ξανθά μακριά μαλλιά και η Σούζυ λεπτή με ξανθά μαλλιά προς το καρέ.
Στο Αγκύρας 12 το αριστερό σήμερα ήταν η ώριμη Βερόνικα,κανονικών κιλών με ξανθά μαλλιά πιασμένα αλογοουρά.Σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.Η Βερόνικα έχει εργαστεί και στα Διδύμου 16,Ρεμούνδου 21 όροφος,Μεγάλου Αλεξάνδρου 22 όροφος.
Στο Διδύμου 18 ισόγειο σήμερα ήταν η Κατερίνα η Σέρβα σε φουλ.
Στο Διδυμου 27 σήμερα ήταν σε ντουέτο η Φωτεινή, δίμετρο,μιλφ,άλογο,με μαύρα μαλλιά προς το καρέ,κανονικών κιλών.Σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.Μαζί της η Άννα,ώριμη,Ρωσόφωνη,με πιασιματάκια και ξανθά πλατινέ μαλλιά στο ύψος των ώμων της.Σε γυμνό τελειωτικό τσιμπούκι και κώλο.
Αυτά τα ολίγα.
Καλό Σαββατοκύριακο!

 

Fantomass

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2016
Μηνύματα
862
Like
78
Πόντοι
6
Γασπαρογλου μη πας αυτή είναι με άλλο όνομα
Αθηνά μας την είπε και καλά
Η Αντριανα είναι
 

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Μηνύματα
23.120
Κριτικές
1.245
Like
193.680
Πόντοι
45.465
Πριν από λίγο ύστερα από επιλεκτική βόλτα σε Φώκαιας και Φυλής τιμησα την Νάταλι στο Φυλής 109β που προσφατα την ξετρυπωσε ο προφεσορας,θα ακολουθήσει κριτική.
Προφεσορα μπράβο για ακόμη μια φορά για την πλούσια ενημέρωση σου.
 

Εκλεκτικός

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Μαΐ 2015
Μηνύματα
1.154
Κριτικές
12
Like
6.278
Πόντοι
2.046
Ωραιος ο εκλεκτικος :hi: μπορεις να μου πρριγραψεις λιγο την ανελια απο φ71 ισογειο και την αννα απο φωκαιας 7 υπογειο?
H Ανελια είναι πιτσιρικα, μελαχρινη, με κανονικα κιλα, και συμπαθητικο προσωπο. Εν ολιγοις, όχι κατι το ιδιαιτερο.
Η Αννα, είναι ένα προ-μιλφ, μελαχρινο, με ισια μαλλια λιγο κατω από τους ωμους, σχετικα καλο κορμι για την ηλικια της, και μοιραζει υποσχέσεις, ότι οσοι τη προτιμησουν, θα περασουν καλα....
 

Fantomass

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2016
Μηνύματα
862
Like
78
Πόντοι
6
Τώρα λάιβ -)λάιβ τώρα
Φωκαιας 7 υπόγειο η Έλενα με φίσνετ και πορνοπατούμενα
Τιμήθηκε με ακά τσιμπουκι. Καλή πιπα αλλά με χάλασαν λίγο τα πεταχτά μουνόχειλα.
Για μια φορά δοκιμή καλή ήταν αλλά όχι κάτι που θα μου μεινει.
 
Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Μηνύματα
14.518
Κριτικές
64
Like
5.076
Πόντοι
7.786
εγω εχω καυλες  πολες    και  ειδη βρηκα ποια θα γαμησω το βραδυ   
 

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Μηνύματα
23.120
Κριτικές
1.245
Like
193.680
Πόντοι
45.465
άντε να γράψω και δυο πληροφορίες από Μεταξουργείο τωρα ανοιχτό μετά από παρά πολύ καιρό το Ακομινατου 2 το ισόγειο δουλεύει η μελαχρινή μιλφογκιλφ Ελένη με ακα τελειωτικό ενώ στο Κολωνού 45 αριστερα άνοιξε και στον διάδρομο δεξιά οίκος, δουλεύει ένα μπαΖο η Άντζελα το καλτ σκηνικό ήταν ότι Πακιστανός σικατος Μόλις η ξανθιά υπηρεσία χτύπησε την πόρτα της είπε ευγενικά ότι αυτό δεν πρέπει να γίνεται γιατί αν το βλέπει άλλος πελάτης θα φύγει. ..η υπηρεσία του απαντησε ότι αν δεν το κανει αυτό μετά από κάποια ώρα θα φύγει αυτή. ..
 

Fantomass

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2016
Μηνύματα
862
Like
78
Πόντοι
6
:effemine: :orchestra:

Φωκαιας 19 η ρωσο-γερμανιδα Τζούλια
Φυλής 65 κάτω η Ελένη από "Θεσσαλονίκη"  :2funny:
Φυλής 84 ισόγειο η πιτσιρίκα Σονια  :s&m_3:
 
Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Μηνύματα
14.518
Κριτικές
64
Like
5.076
Πόντοι
7.786
την πρωτη δεν την εχω γαμησει αλλα  δεν ειναι καλη απο  οτι ξερω τις αλλες της εχω γαμησει με αναμεικτες εντυπωσεις   
 

CRYPTON X

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2015
Μηνύματα
285
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
1
Kαλησπέρα σας,
Η ενημέρωση που ακολουθεί είναι μικτή και αφορά την πρωινή βάρδια του Σαββάτου και την απογευματινή της Παρασκευής.
Στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 22 στον όροφο εχθές ήταν η Μαρία, μιλφ Ρωσόφωνη παλιά καραβάνα γνωστή απο ΜΑ 28, Ιάσωνος 30 όροφος,Κολωνού 15 αριστερό και Κεραμικού 15 ισόγειο.Ψηλή,κανονικών κιλών με πιασιματάκια και ξανθό πλατινέ μαλλί.Σήμερα ήταν ώριμη κοπέλα σχετικά καινούρια με όνομα περίεργο δεν μπόρεσα να το συγκαρατήσω.Με πιασιματάκια,κοντά ξανθά μαλλιά και σπασμένο πρόσωπο.Ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Στο Ιάσωνος 46 στον όροφο σήμερα ήταν η Λάουρα σε κανονικό πρόγραμμα,πρόκειται για κοπέλα, με ξανθά μαλλιά κάτω απο τους ώμους και λίγα πιασιματάκια.Σε ρόλο υπηρεσίας μία άλλη κοπέλα υπέρβαρη με κοντά ξανθά μαλλιά και κανονικό πρόγραμμα.Εχθές το απόγευμα ήταν μία μιλφ καινούρια μόλις 1 εβδομάδα δουλεύει η Αθηνά.Υπέρβαρη,με κοντά ξανθά μαλλιά και κάπως περίεργη φάτσα.Με ελεύθερο στοματικό.
Στο Ιάσωνος 46 στο μεσαίο εχθές ήταν η Τάνια γνωστή και ως Σόνια.Γεματούλα,με μελαμψό δέρμα και μαύρα μαλλιά στο ύψος των ώμων της με γυμνό τσιμπούκι και κώλο.Η κοπέλα αυτή εργάζεται και πρωινά.Έχει εργαστεί και στο Αλκιβιάδου 16Β.
Στο Ιάσωνος 46 στο αριστερό ισόγειο εχθές και σήμερα ήταν η Τατιάνα απο Μολδαβία, η οποία είχε ξεκινήσει απο Φυλής 84,86,Φωκαίας 25.Κανονικών κιλών με πιασιματάκια αρμονικά κατανεμημένα, βυζάρες και καστανά μαλλιά πιασμένα πάνω.Στο σαλόνι πάντα βγαίνει χαμογελαστή και κάνει παιχνίδι με το βλέμμα.Σε κανονικό πρόγραμμα.
Στο Κωλοκυνθούς 63 εχθές με την βροχή δοκιμάστηκε η Βερόνικα στο Κωλοκυνθούς 63. Πρόκειται για ώριμη Ρωσόφωνη,κανονικών κιλών με πιασιματάκια,λευκό δέρμα,σφιχτό κώλο,μικρά στήθη,μαύρα μαλλιά πιασμένα αλογοουρά.Πληροφορίες έχω ήδη αναρτήσει.Σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα της.Σήμερα ήταν το στανταράκι μου η ώριμη Ελένη απο Λευκορωσία.Ψηλή,με ξανθά πλατινέ μαλλιά στο ύψος των ώμων της,ανοιχτούς οφθαλμούς.Σήμερα ντυμένη σέξυ γιατρίνα.Σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.Φυσικά και δοκιμάστηκε.
Στα Κωλοκυνθούς 38 στο ισόγειο σήμερα ήταν σε ντουέτο η μιλφ Βουλγάρα Εμμανουέλλα,λεπτή,με ξανθά σγουρά μαλλιά στο ύψος των ώμων της.Σε γυμνό τσιμπούκι και κώλο.Γνωστή απο Ιάσωνος 43. Μαζί της η αγενής Νίνα,κανονικών κιλών έχει παχύνει λίγο με ξανθά πλατινέ μαλλιά στο ύψος των ώμων της.Σε ελεύθερο στοματικό.
Στο Κωλοκυνθούς 38 όροφος σήμερα ήταν η Μαίρη απο Βουλγαρία.Παλιά καραβάνα,αθίγγανη,με μελαμψό δέρμα,ώριμης ηλικίας,γεματούλα με μαύρα μαλλιά στο ύψος των ώμων της.Σε ελεύθερο στοματικό.
Στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 23 ημιόροφος εχθές ήταν η Φελίτσια,καινούρια κοπέλα, με Αλβανικά χαρακτηριστικά, λεπτή,με μαλλιά στο ύψος των ώμων της.Σε κανονικό πρόγραμμα.Σήμερα ήταν η Χριστίνα, πρόκειται ασφαλώς για την Βιβή απο Κεραμικού 15 και Ιάσωνος 32.Λεπτή,με καστανά μακριά μαλλιά και πλατύ μέτωπο.Σε κανονικό πρόγραμμα.
Στο Κολωνού 11 στον όροφο εχθές ήταν η Ροδίκα σε κανονικό πρόγραμμα.Λεπτή,με ξανθά μαλλιά πιασμένα αλογοουρά,ανοιχτούς οφθαλμούς σε κανονικό πρόγραμμα.Σήμερα ήταν μία κοντή,γεματούλα με μαλλιά καστανά στο ύψος των ώμων της,που κάνει και την υπηρεσία.
Στο Κολωνού 45 σήμερα στο αριστερό ευθεία μέσα στο βάθος ήταν η Ναταλύ.Ρωσόφωνη μιλφ,με μαύρα μαλλιά στο ύψος των ώμων της πιασμένα σε αλογοουρά.Σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.Στον δεξιό οίκο η Μαρία με σπέσιαλ τσιμπούκι,μιλφ,γεματούλα,με κοντά καστανόμαυρα μαλλιά.
Στο Λεωνίδου 28 σήμερα ήταν κλασσικά η μιλφ Αννίτα σε ελεύθερο στοματικό.
Στα Ακριτικά τώρα σήμερα είδα τα εξής:
Στο Μαραθώνος 59 ισόγειο η Γιάννα,λεπτή,με καστανόμαυρα μαλλιά μακριά.Σε ελεύθερο στοματικό.Η κοπέλα αυτή στο Φώκαιας 27 ισόγειο όταν είχε ξεκινήσει έκανε παπάδες.Στο Βέργας 3 και Μαραθώνος 59 έχει σημειώσει πτωτική απόδοση.
Στο Μαραθώνος 59 ημιόροφος ήταν η Μαρσέλλα.Κανονικών κιλών έχει προσθέσει λίγα κιλά,με μακριά καστανά μαλλιά.Εμφανίστηκε γυμνή κρύβωντας το αιδίο της.Έχει χάσει την φρεσκάδα της απο τότε που είχε πρωτοεμφανιστεί στο μαγαζί.Αγενής υπηρεσία.Σε κανονικό πρόγραμμα.
Στο Αχιλλέως 48 ήταν η Κίρα,κοπέλα κανονικών κιλών με πιασιματάκια και καστανόμαυρα μαλλιά πλεγμένα σε κοτσίδα,μαγουλάκια.Σε ελεύθερο στοματικό.Η Κίρα έχει εργαστεί και Βέργας 3 όπου είχε προσφάτως δοκιμαστεί.
Στο Κωνσταντινουπόλεως 166 στο υπόγειο ήταν η Νικόλ,λεπτή,με καστανόμαυρα μαλλιά στο ύψος των ώμων της.Όμορφα στητά στήθη.Σε πρωκτικό.
Στο Κωνσταντινουπόλεως 166 στο ισόγειο ήταν η κοπέλα απο Πολωνία που είχε εργαστεί στα Διδυμου 27 και Ιουλιανού 71.Γεματούλα με ξανθά πλατινέ μαλλιά πάνω απο τους ώμους,λευκό  δέρμα και βυζάρες.Γυμνό τελειωτικό τσιμπούκι και πρωκτικό.
Στο Φυλής 69 όροφος εχθές ήταν η μιλφ Εύα,με ξανθά πλατινέ μαλλιά προς το καρέ και πιασιματάκια σε γυμνό τσιμπούκι και κώλο και μαζί της ήταν η καινούρια Μαρία η οποία παρουσιάζεται ως Ουγγαρέζα αλλά είναι μάλλον Ρουμάνα.Λεπτή,με μαύρα μακριά μαλλιά.Σε γυμνό τσιμπούκι.Σήμερα ήταν η Εύα ενώ η Μαρία θα πιάσει δουλειά τώρα το απόγευμα.Όποιος δοκιμάσει την καινούρια ας πει εντυπώσεις.
Στο Φυλής 109 ισόγειο εχθές και σήμερα ήταν η Ναταλύ, λεπτή,με καστανόμαυρα μαλλιά προς το καρέ.Σε ελεύθερο στοματικό.Δοκιμάστηκε και τις δύο φορές με πάρα πολύ καλά αποτελέσματα.Η Ναταλύ έχει εργαστεί σαν Ελένη στο Αλκιβιάδου 16Β και συνέχισε σαν Ναταλύ στα Βέργας 3 και Ιωαννίνων 3.
Στο Φυλής 134 υπόγειο εχθές το απόγευμα ήταν η Ζωή απο το Μεταξουργείο Κολωνού 11-15. Εδώ εργάζεται με άλλο όνομα σαν Μαρία.Πιο συγκρατημένο σαλονάρισμα απο το Μεταξουργείο.Κοντή,λεπτή,με τραχύ πρόσωπο και μαλλιά καστανά (τα έχει ξανοίξει).Κανονικό πρόγραμμα.
Στο Αγκύρας 12 το δεξιό σήμερα ήταν σε ντουέτο η Σούζυ και η Ελένη.Σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.Η Ελένη γεματούλα με ξανθά μακριά μαλλιά και η Σούζυ λεπτή με ξανθά μαλλιά προς το καρέ.
Στο Αγκύρας 12 το αριστερό σήμερα ήταν η ώριμη Βερόνικα,κανονικών κιλών με ξανθά μαλλιά πιασμένα αλογοουρά.Σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.Η Βερόνικα έχει εργαστεί και στα Διδύμου 16,Ρεμούνδου 21 όροφος,Μεγάλου Αλεξάνδρου 22 όροφος.
Στο Διδύμου 18 ισόγειο σήμερα ήταν η Κατερίνα η Σέρβα σε φουλ.
Στο Διδυμου 27 σήμερα ήταν σε ντουέτο η Φωτεινή, δίμετρο,μιλφ,άλογο,με μαύρα μαλλιά προς το καρέ,κανονικών κιλών.Σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.Μαζί της η Άννα,ώριμη,Ρωσόφωνη,με πιασιματάκια και ξανθά πλατινέ μαλλιά στο ύψος των ώμων της.Σε γυμνό τελειωτικό τσιμπούκι και κώλο.
Αυτά τα ολίγα.
Καλό Σαββατοκύριακο!

πολυ καλη και χρησιμη ενημερωση αγαπητε ! Καλό Σαββατοκύριακο και σε εσενα !
 

ΖΟΡΜΠΑΣ

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2007
Μηνύματα
941
Like
246
Πόντοι
26
υπαρχει καποια πουτανα που να κανει πρωκτικο στο μεταξουργειο? εχω πολυ καιρο να γαμησω κωλο και το πεθυμησα
 

yorkie

Global Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
11 Απρ 2012
Μηνύματα
2.767
Κριτικές
228
Like
18.773
Πόντοι
35.668
Live ενημέρωση από το Κολωνού 11 κάτω,όπου έγραψε την κριτική το φιλαράκι μου ο noctilucent   :hi: (και ο λόγος που ήρθα μέχρι εδώ) για την καινούρια Ντορίνα  όπως και ο αξιόλογος StrangeKindOfHuman  :)

Ο τσάτσος μόλις έβαλε στο δωμάτιο έναν πάκη  :S

Ήταν παρέα δυό άτομα,πέρασε ο ένας.

Το γράφω γιατί ανέφερε στην κριτική του ότι έριξε άκυρο σε κάποιους
Δυστυχώς ήταν μεμονωμένο περιστατικό απ'ότι αποδείχθηκε.
 

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Μηνύματα
29.742
Κριτικές
183
Like
3.104
Πόντοι
8.535
Live ενημέρωση από το Κολωνού 11 κάτω,όπου έγραψε την κριτική το φιλαράκι μου ο noctilucent   :hi: (και ο λόγος που ήρθα μέχρι εδώ) για την καινούρια Ντορίνα  όπως και ο αξιόλογος StrangeKindOfHuman  :)

Ο τσάτσος μόλις έβαλε στο δωμάτιο έναν πάκη  :S

Ήταν παρέα δυό άτομα,πέρασε ο ένας.

Το γράφω γιατί ανέφερε στην κριτική του ότι έριξε άκυρο σε κάποιους
Τελικά ήταν μεμονωμένο περιστατικό
μπραβο κ Αθηνα ο μυστης ιορκι. :sunglasses:
 

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Μηνύματα
6.036
Κριτικές
1
Like
16.293
Πόντοι
3.836
Kαλησπέρα σας,
Η ενημέρωση που ακολουθεί είναι μικτή και αφορά την πρωινή βάρδια του Σαββάτου και την απογευματινή της Παρασκευής.
Στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 22 στον όροφο εχθές ήταν η Μαρία, μιλφ Ρωσόφωνη παλιά καραβάνα γνωστή απο ΜΑ 28, Ιάσωνος 30 όροφος,Κολωνού 15 αριστερό και Κεραμικού 15 ισόγειο.Ψηλή,κανονικών κιλών με πιασιματάκια και ξανθό πλατινέ μαλλί.Σήμερα ήταν ώριμη κοπέλα σχετικά καινούρια με όνομα περίεργο δεν μπόρεσα να το συγκαρατήσω.Με πιασιματάκια,κοντά ξανθά μαλλιά και σπασμένο πρόσωπο.Ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Στο Ιάσωνος 46 στον όροφο σήμερα ήταν η Λάουρα σε κανονικό πρόγραμμα,πρόκειται για κοπέλα, με ξανθά μαλλιά κάτω απο τους ώμους και λίγα πιασιματάκια.Σε ρόλο υπηρεσίας μία άλλη κοπέλα υπέρβαρη με κοντά ξανθά μαλλιά και κανονικό πρόγραμμα.Εχθές το απόγευμα ήταν μία μιλφ καινούρια μόλις 1 εβδομάδα δουλεύει η Αθηνά.Υπέρβαρη,με κοντά ξανθά μαλλιά και κάπως περίεργη φάτσα.Με ελεύθερο στοματικό.
Στο Ιάσωνος 46 στο μεσαίο εχθές ήταν η Τάνια γνωστή και ως Σόνια.Γεματούλα,με μελαμψό δέρμα και μαύρα μαλλιά στο ύψος των ώμων της με γυμνό τσιμπούκι και κώλο.Η κοπέλα αυτή εργάζεται και πρωινά.Έχει εργαστεί και στο Αλκιβιάδου 16Β.
Στο Ιάσωνος 46 στο αριστερό ισόγειο εχθές και σήμερα ήταν η Τατιάνα απο Μολδαβία, η οποία είχε ξεκινήσει απο Φυλής 84,86,Φωκαίας 25.Κανονικών κιλών με πιασιματάκια αρμονικά κατανεμημένα, βυζάρες και καστανά μαλλιά πιασμένα πάνω.Στο σαλόνι πάντα βγαίνει χαμογελαστή και κάνει παιχνίδι με το βλέμμα.Σε κανονικό πρόγραμμα.
Στο Κωλοκυνθούς 63 εχθές με την βροχή δοκιμάστηκε η Βερόνικα στο Κωλοκυνθούς 63. Πρόκειται για ώριμη Ρωσόφωνη,κανονικών κιλών με πιασιματάκια,λευκό δέρμα,σφιχτό κώλο,μικρά στήθη,μαύρα μαλλιά πιασμένα αλογοουρά.Πληροφορίες έχω ήδη αναρτήσει.Σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα της.Σήμερα ήταν το στανταράκι μου η ώριμη Ελένη απο Λευκορωσία.Ψηλή,με ξανθά πλατινέ μαλλιά στο ύψος των ώμων της,ανοιχτούς οφθαλμούς.Σήμερα ντυμένη σέξυ γιατρίνα.Σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.Φυσικά και δοκιμάστηκε.
Στα Κωλοκυνθούς 38 στο ισόγειο σήμερα ήταν σε ντουέτο η μιλφ Βουλγάρα Εμμανουέλλα,λεπτή,με ξανθά σγουρά μαλλιά στο ύψος των ώμων της.Σε γυμνό τσιμπούκι και κώλο.Γνωστή απο Ιάσωνος 43. Μαζί της η αγενής Νίνα,κανονικών κιλών έχει παχύνει λίγο με ξανθά πλατινέ μαλλιά στο ύψος των ώμων της.Σε ελεύθερο στοματικό.
Στο Κωλοκυνθούς 38 όροφος σήμερα ήταν η Μαίρη απο Βουλγαρία.Παλιά καραβάνα,αθίγγανη,με μελαμψό δέρμα,ώριμης ηλικίας,γεματούλα με μαύρα μαλλιά στο ύψος των ώμων της.Σε ελεύθερο στοματικό.
Στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 23 ημιόροφος εχθές ήταν η Φελίτσια,καινούρια κοπέλα, με Αλβανικά χαρακτηριστικά, λεπτή,με μαλλιά στο ύψος των ώμων της.Σε κανονικό πρόγραμμα.Σήμερα ήταν η Χριστίνα, πρόκειται ασφαλώς για την Βιβή απο Κεραμικού 15 και Ιάσωνος 32.Λεπτή,με καστανά μακριά μαλλιά και πλατύ μέτωπο.Σε κανονικό πρόγραμμα.
Στο Κολωνού 11 στον όροφο εχθές ήταν η Ροδίκα σε κανονικό πρόγραμμα.Λεπτή,με ξανθά μαλλιά πιασμένα αλογοουρά,ανοιχτούς οφθαλμούς σε κανονικό πρόγραμμα.Σήμερα ήταν μία κοντή,γεματούλα με μαλλιά καστανά στο ύψος των ώμων της,που κάνει και την υπηρεσία.
Στο Κολωνού 45 σήμερα στο αριστερό ευθεία μέσα στο βάθος ήταν η Ναταλύ.Ρωσόφωνη μιλφ,με μαύρα μαλλιά στο ύψος των ώμων της πιασμένα σε αλογοουρά.Σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.Στον δεξιό οίκο η Μαρία με σπέσιαλ τσιμπούκι,μιλφ,γεματούλα,με κοντά καστανόμαυρα μαλλιά.
Στο Λεωνίδου 28 σήμερα ήταν κλασσικά η μιλφ Αννίτα σε ελεύθερο στοματικό.
Στα Ακριτικά τώρα σήμερα είδα τα εξής:
Στο Μαραθώνος 59 ισόγειο η Γιάννα,λεπτή,με καστανόμαυρα μαλλιά μακριά.Σε ελεύθερο στοματικό.Η κοπέλα αυτή στο Φώκαιας 27 ισόγειο όταν είχε ξεκινήσει έκανε παπάδες.Στο Βέργας 3 και Μαραθώνος 59 έχει σημειώσει πτωτική απόδοση.
Στο Μαραθώνος 59 ημιόροφος ήταν η Μαρσέλλα.Κανονικών κιλών έχει προσθέσει λίγα κιλά,με μακριά καστανά μαλλιά.Εμφανίστηκε γυμνή κρύβωντας το αιδίο της.Έχει χάσει την φρεσκάδα της απο τότε που είχε πρωτοεμφανιστεί στο μαγαζί.Αγενής υπηρεσία.Σε κανονικό πρόγραμμα.
Στο Αχιλλέως 48 ήταν η Κίρα,κοπέλα κανονικών κιλών με πιασιματάκια και καστανόμαυρα μαλλιά πλεγμένα σε κοτσίδα,μαγουλάκια.Σε ελεύθερο στοματικό.Η Κίρα έχει εργαστεί και Βέργας 3 όπου είχε προσφάτως δοκιμαστεί.
Στο Κωνσταντινουπόλεως 166 στο υπόγειο ήταν η Νικόλ,λεπτή,με καστανόμαυρα μαλλιά στο ύψος των ώμων της.Όμορφα στητά στήθη.Σε πρωκτικό.
Στο Κωνσταντινουπόλεως 166 στο ισόγειο ήταν η κοπέλα απο Πολωνία που είχε εργαστεί στα Διδυμου 27 και Ιουλιανού 71.Γεματούλα με ξανθά πλατινέ μαλλιά πάνω απο τους ώμους,λευκό  δέρμα και βυζάρες.Γυμνό τελειωτικό τσιμπούκι και πρωκτικό.
Στο Φυλής 69 όροφος εχθές ήταν η μιλφ Εύα,με ξανθά πλατινέ μαλλιά προς το καρέ και πιασιματάκια σε γυμνό τσιμπούκι και κώλο και μαζί της ήταν η καινούρια Μαρία η οποία παρουσιάζεται ως Ουγγαρέζα αλλά είναι μάλλον Ρουμάνα.Λεπτή,με μαύρα μακριά μαλλιά.Σε γυμνό τσιμπούκι.Σήμερα ήταν η Εύα ενώ η Μαρία θα πιάσει δουλειά τώρα το απόγευμα.Όποιος δοκιμάσει την καινούρια ας πει εντυπώσεις.
Στο Φυλής 109 ισόγειο εχθές και σήμερα ήταν η Ναταλύ, λεπτή,με καστανόμαυρα μαλλιά προς το καρέ.Σε ελεύθερο στοματικό.Δοκιμάστηκε και τις δύο φορές με πάρα πολύ καλά αποτελέσματα.Η Ναταλύ έχει εργαστεί σαν Ελένη στο Αλκιβιάδου 16Β και συνέχισε σαν Ναταλύ στα Βέργας 3 και Ιωαννίνων 3.
Στο Φυλής 134 υπόγειο εχθές το απόγευμα ήταν η Ζωή απο το Μεταξουργείο Κολωνού 11-15. Εδώ εργάζεται με άλλο όνομα σαν Μαρία.Πιο συγκρατημένο σαλονάρισμα απο το Μεταξουργείο.Κοντή,λεπτή,με τραχύ πρόσωπο και μαλλιά καστανά (τα έχει ξανοίξει).Κανονικό πρόγραμμα.
Στο Αγκύρας 12 το δεξιό σήμερα ήταν σε ντουέτο η Σούζυ και η Ελένη.Σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικ59ό.Η Ελένη γεματούλα με ξανθά μακριά μαλλιά και η Σούζυ λεπτή με ξανθά μαλλιά προς το καρέ.
Στο Αγκύρας 12 το αριστερό σήμερα ήταν η ώριμη Βερόνικα,κανονικών κιλών με ξανθά μαλλιά πιασμένα αλογοουρά.Σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.Η Βερόνικα έχει εργαστεί και στα Διδύμου 16,Ρεμούνδου 21 όροφος,Μεγάλου Αλεξάνδρου 22 όροφος.
Στο Διδύμου 18 ισόγειο σήμερα ήταν η Κατερίνα η Σέρβα σε φουλ.
Στο Διδυμου 27 σήμερα ήταν σε ντουέτο η Φωτεινή, δίμετρο,μιλφ,άλογο,με μαύρα μαλλιά προς το καρέ,κανονικών κιλών.Σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.Μαζί της η Άννα,ώριμη,Ρωσόφωνη,με πιασιματάκια και ξανθά πλατινέ μαλλιά στο ύψος των ώμων της.Σε γυμνό τελειωτικό τσιμπούκι και κώλο.
Αυτά τα ολίγα.
Καλό Σαββατοκύριακο!

Προφέσορας όνομα και πράγμα!  :hi:
 

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Μηνύματα
6.036
Κριτικές
1
Like
16.293
Πόντοι
3.836
Live ενημέρωση από το Κολωνού 11 κάτω,όπου έγραψε την κριτική το φιλαράκι μου ο noctilucent   :hi: (και ο λόγος που ήρθα μέχρι εδώ) για την καινούρια Ντορίνα  όπως και ο αξιόλογος StrangeKindOfHuman  :)

Ο τσάτσος μόλις έβαλε στο δωμάτιο έναν πάκη  :S

Ήταν παρέα δυό άτομα,πέρασε ο ένας.

Το γράφω γιατί ανέφερε στην κριτική του ότι έριξε άκυρο σε κάποιους
Δυστυχώς ήταν μεμονωμένο περιστατικό απ'ότι αποδείχθηκε.

Yorkie των επτά ηπείρων,των πέντε ωκεανών, των αμέτρητων πορνοστάρ ΚΑΙ στο Μεταξουργείο!  :rockon:
 
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom