arrostia36
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2016
- Like
- 69
- Πόντοι
- 1
εσυ περιμενεις 2 εβδομαδες εγω 2 μηνες.Καλο ε!!!!!!!!!!!! 

Ουτε κ εγω....ξενερωσα...τη ψωλαρα μου θα την χωνω μονο σε κοριτσια με ορεξη για δουλεια...ναγια, εγω ΔΕΝ ΘΕΛΩ να μου στειλεις το τηλεφωνο σου
απλα το αναφερω σε περιπτωση που αναρωτιεσαι
ναγια, εγω ΔΕΝ ΘΕΛΩ να μου στειλεις το τηλεφωνο σου
απλα το αναφερω σε περιπτωση που αναρωτιεσαι
ΠροΧθες βρέθηκα με ενα γλυκάκι 21 χρόνων με δυνατά προσόντα.. Δεν εχω ξαναπάει άλλη φορά με τόσο μικρό. Αν και προτιμώ για την διατροφή μου ώριμους άντρες που ξέρουν τι θέλουν. Αυτή η μικρή αλλαγή Ήταν αναζωογονητική. :-*
Δάγκωσες λαμαρίνα?
ΠροΧθες βρέθηκα με ενα γλυκάκι 21 χρόνων με δυνατά προσόντα.. Δεν εχω ξαναπάει άλλη φορά με τόσο μικρό. Αν και προτιμώ για την διατροφή μου ώριμους άντρες που ξέρουν τι θέλουν. Αυτή η μικρή αλλαγή Ήταν αναζωογονητική. :-*
Nαγια μου και εμεις μικροι στο ματι ειμαστε αλλα μεγαλοι στο κ................!το τηλεφωνακι να υποθεσω οτι θα το στειλεις με το νεο ετος.Πλακα κανω οποτε βρεις χρονο στειλε το τηλ.ΠροΧθες βρέθηκα με ενα γλυκάκι 21 χρόνων με δυνατά προσόντα.. Δεν εχω ξαναπάει άλλη φορά με τόσο μικρό. Αν και προτιμώ για την διατροφή μου ώριμους άντρες που ξέρουν τι θέλουν. Αυτή η μικρή αλλαγή Ήταν αναζωογονητική. :-*
Nαγια μου και εμεις μικροι στο ματι ειμαστε αλλα μεγαλοι στο κ................!το τηλεφωνακι να υποθεσω οτι θα το στειλεις με το νεο ετος.Πλακα κανω οποτε βρεις χρονο στειλε το τηλ.
Τι ειναι αυτα?Αμελετητα σορμπε.ελα μεγαλε, εδω εισαι!
![]()
Τι ειναι αυτα?Αμελετητα σορμπε.
Όμως εμείς(ώριμοι άνδρες) οταν ενεργομποιούμε τις υπερδυνάμεις, μετατρέποντας την μηχανή σε βιαγκροκινητη! Τα τρώμε όλα τα πιτσιρίκια!![]()
Κολοφαρδο το γλυκακι 21 εχει το τηλ. Τις Ναγιας κ εμεις ψαχνομαστε κανα διμηνο.ΠροΧθες βρέθηκα με ενα γλυκάκι 21 χρόνων με δυνατά προσόντα.. Δεν εχω ξαναπάει άλλη φορά με τόσο μικρό. Αν και προτιμώ για την διατροφή μου ώριμους άντρες που ξέρουν τι θέλουν. Αυτή η μικρή αλλαγή Ήταν αναζωογονητική. :-*
Επιβεβαιωση ψαχνεις απ τη Ναγια τυπε?! εσυ το ιδιο γαμουσες στα 20 και στα 30 σου και το ιδιο στα 50?! Η ιδια πολυ πιθανον ν απαντησει ναι στην ερωτηση σου..για να φτιαξει τους "ωριμους" πελατες τις που τ ακουμπανε..
Πάει τον τρελάνες το πιτσιρικά!!!Θα του έχεις δημιουργήσει ήδη συνδρομα:Αντε τώρα να το κάνει με την κοπέλα του....