mounakakios
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2014
- Like
- 1
- Πόντοι
- 0
να είσαι καλα για την βοήθεια
τι μουναρομουναρος είναι αυτός! !!!
Μονο που είναι λιγο λυγουρω. Αν της τα ριξεις στο προσωπο θελει αλλα 20. Δεν τη; φτανουν τα 250. Σε λιγο θα χρεωνει και την κληση από κινητοτι μουναρομουναρος είναι αυτός! !!!![]()
Τι λε ρε φιλε! Ποσα εσκασες εσυ? Μπραβο παντως μαγκια σου!το μωρο ειναι τουμπανο... εχω βαλει κριτικη , πιστευω να την βαλουν!!! 24ωρο ραντεβου με αριστες εντυπωσεις! θα επαναληφθει....
Τυπε μου, σε κοβω να ησουν με οροτο μωρο ειναι τουμπανο... εχω βαλει κριτικη , πιστευω να την βαλουν!!! 24ωρο ραντεβου με αριστες εντυπωσεις! θα επαναληφθει....
Ο ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ των εσκορτ!!!!!Διεθνη καριερα το μωρο?
Eσκασες 1600 ευρω?το μωρο ειναι τουμπανο... εχω βαλει κριτικη , πιστευω να την βαλουν!!! 24ωρο ραντεβου με αριστες εντυπωσεις! θα επαναληφθει....
Τωρα που ηρθε η αναπτυξη θα αυξηθουν και η εξαγωγες φιλεΔιεθνη καριερα το μωρο?
Κατσε ρε φιλε 250x24 ωρες μας κανει 6000 αν δεν απατωμαι!Eσκασες 1600 ευρω?
Πρώτον. Γιατί παίζεις με την τύχη σου; Και 2 άσε να υπάρχει και ένα μυστήριο. Κανόνισε ραντεβού και περίμενε να σου χτυπήσει την πόρτα. Παίζει να σπάσει το πόμολο γιατί εκεί θα χρειαστέι να στηριχτείς.Με διεθνή καριέρα και τέτοια ζήτηση, είναι καιρός να μας δείξει και το προσωπάκι της.![]()
Κατσε ρε φιλε 250x24 ωρες μας κανει 6000 αν δεν απατωμαι!![]()
Χαχα καλο!!!!!Μονο που είναι λιγο λυγουρω. Αν της τα ριξεις στο προσωπο θελει αλλα 20. Δεν τη; φτανουν τα 250. Σε λιγο θα χρεωνει και την κληση από κινητο
250 αυτη +20 cif + το πομολο γαμησετα, διαμερισμα αγοραζεις...Πρώτον. Γιατί παίζεις με την τύχη σου; Και 2 άσε να υπάρχει και ένα μυστήριο. Κανόνισε ραντεβού και περίμενε να σου χτυπήσει την πόρτα. Παίζει να σπάσει το πόμολο γιατί εκεί θα χρειαστέι να στηριχτείς.
Ποιος διαμέρισμα κάνει τόσο να πάω να αγοράσω 3 κομμάτια;250 αυτη +20 cif + το πομολο γαμησετα, διαμερισμα αγοραζεις...
Που λεει ο λογος.. Ολα τοις μετρητοις μην τα παιρνεις. Αν και σε λιγο παιζει να ακοσεις τιποτα τετοιες τιμεςΠοιος διαμέρισμα κάνει τόσο να πάω να αγοράσω 3 κομμάτια;![]()
Ε, αφού λέει ο λόγος, μέχρι να βγούνε τα διαμερίμστα σε αυτές τις τιμές ας πάρουμε την Βερόνικα που δεν λέει ο λόγος.Που λεει ο λογος.. Ολα τοις μετρητοις μην τα παιρνεις. Αν και σε λιγο παιζει να ακοσεις τιποτα τετοιες τιμες