Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
45 αρα, η Μαρινα ειναι πιο καλη. Η αντι, ειναι καλη ομως με την Μαρινα στο κρεβατι. Κανουν τα παντα ολα ...Ρε παιδια απο εμφανιση και ηλικια τι λεει αυτη η φιλη της; την μαρινα την ξερουμε. Η φιλη της; για να μην πεταμε τσαμπα λεφτα...
45 αρα, η Μαρινα ειναι πιο καλη. Η αντι, ειναι καλη ομως με την Μαρινα στο κρεβατι. Κανουν τα παντα ολα ...
... μη περιμενεις ωραια θεαΜωρε ολα να τα κανουνε! Το θεμα ειναι να εχεις και ωραια θεα...
:thumbsup... μη περιμενεις ωραια θεα

Συμφωνω απολυτα με τον συναγωνιστη, νιωθω τυχερος που βρεθηκα μαζι της με το πρωτο τηλεφωνο που πηρα...Δεν σε αφήνει να πάρεις ανάσα, γουσταρει και ας φαίνονται γρήγοροι οι ρυθμοί, περιμένω και το duo την επόμενη![]()
δεν εξαφανιστηκε! αν θες κονε, μου λες!που εξαφανίστηκε το μωρό βρε παιδιά??
εδω μεσα ειναι ΟΛΑ! αν ψαχνεις βρισκεις τα παντα στο site αυτο!συγνωμη ρε παιδια ειμαι καινουργιος εδω και θα ηθελα να δοκιμασω την μαρινα 60 αλλα δεν μπορω να βρω πουθενα μια πληροφορια η μια βοηθεια με το πως θα μπορουσα να επικοινωνησω..αν μπορει καποιος να με βοηθησει να μου δωσει το τηλ θα το υπερεκτιμουσα αφανταστα,ευχαριστω για την υπομονη που με ακουσατε,καλη συνεχεια!