tsitsinoua-48-
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2016
- Κριτικές
- 3
- Like
- 154
- Πόντοι
- 281
ρε παιδια το τηλ της πως μπορουμε να το βρουμε?
11888 δοκίμασες?ρε παιδια το τηλ της πως μπορουμε να το βρουμε?
στέλνεις p.m. στην κοπέλα για τηλ. το δίνει μόνο εκείνηρε παιδια το τηλ της πως μπορουμε να το βρουμε?
Καλά εσύ δεν χτυπιόσουν,όταν δεν την είχες πάρει καν, γιατί της έγραψα καλή κριτική κτλπ?για ενα ραντεβου μια χαρα φιλαρακι εκει τα δινει ολα
Και ΄μεις που περιμένουμε με τοστο χέρι έως πότε? ρωτάω εγώ τώρα... Κάποιος να στείλει ένα PM ρε παλικάρια
Καλά εσύ δεν χτυπιόσουν,όταν δεν την είχες πάρει καν, γιατί της έγραψα καλή κριτική κτλπ?
εχω την εντυπωση πως θα το μετανοιωσω αν τα σκασω ρε μαγκες, ισως και οχι, αλλα αν δε τα σκασω δε θα το μαθουμε ποτε![]()
στέλνεις p.m. στην κοπέλα για τηλ. το δίνει μόνο εκείνη
Ναι σαν τον άλλον που έλεγε ότι θέλει να κάνει ένα Ρωμαϊκό όργιο... αλλά δεν ήξερε... αν θα βρει σταφύλια!!!Εχω ενα φιλοσοφικο ερωτημα, τι ειναι χειροτερο, να μην εχεις τον αριθμο της ναγιας ή να τον εχεις και να μην εχεις λεφτα να τη γαμησεις![]()
![]()
![]()
![]()
Εχω ενα φιλοσοφικο ερωτημα, τι ειναι χειροτερο, να μην εχεις τον αριθμο της ναγιας ή να τον εχεις και να μην εχεις λεφτα να τη γαμησεις![]()
![]()
![]()
![]()
εχω ενα φιλοσοφικο ερωτημα και εγω :
τι ειναι χειροτερο , να εχεις και τα δυο και να μην μπορεις να γαμησεις την ναγια ή να μην εχεις κανενα και να μπορεις ?
εχει πολυ βαθυ νοημα το ερωτημα δεν ξερω αν το πιασεις.
εγω ανηκω στην πρωτη κατηγορια
Εσύ μάλλον κόλλησες με τη βερόνικα και αισθάνεσαι ότι θα της κάνεις απιστία αν πηδήξεις και τη νάγια. Και ιδίως τώρα που ξενιτεύεται το κακόμοιρο το κοριτσάκι... Έτσι δεν είναι;![]()
μπα καμια σχεση . δεν τρωω κολληματα με γκομενες
εκτος και αν μιλαμε για το θεομουνο την χιλαρυ
ισως παω να της ριξω ενα πουτσο τωρα που θα χασει την προεδρια
κοιτα φιλε, το χειροτερο ειναι να μη μπορεις να γαμησεις γενικα, οχι μονο τη Ναγια, ελπιζω να μην παιζει τετοιο προβλημα. Τα υοπλοιπα λυνονται, αν οπως ισχυριζεσαι εχεις και φραγκα θα βρεις αλλη τρυπαεχω ενα φιλοσοφικο ερωτημα και εγω :
τι ειναι χειροτερο , να εχεις και τα δυο και να μην μπορεις να γαμησεις την ναγια ή να μην εχεις κανενα και να μπορεις ?
εχει πολυ βαθυ νοημα το ερωτημα δεν ξερω αν το πιασεις.
εγω ανηκω στην πρωτη κατηγορια
Πως γινεται να στειλουμε pm??? Δεν με αφηνει το προφιλ να στειλω.
φιλε με την δουλεια που εχει και το τηλ να εχεις θελει λιγο καιρο να μπορεσεις να κλεισεις ραντεβου οποτε μην τρελενεστεκοιτα φιλε, το χειροτερο ειναι να μη μπορεις να γαμησεις γενικα, οχι μονο τη Ναγια, ελπιζω να μην παιζει τετοιο προβλημα. Τα υοπλοιπα λυνονται, αν οπως ισχυριζεσαι εχεις και φραγκα θα βρεις αλλη τρυπα![]()
![]()
![]()