milrodos
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Τύποι ανάμεσα σε Νάγια και Βερόνικα ποια θα διαλέγατε μιας απ της δύο.. και γιατι..
Η Νάντια πιο μεγάλη, αλλά Βερόνικα πιο κοντή και χαμηλοκώλα
Τύποι ανάμεσα σε Νάγια και Βερόνικα ποια θα διαλέγατε μιας απ της δύο.. και γιατι..
οποία σε θεωρεί λιγότερο μίζερο για να πάει μαζι σου ( ειδικά εαν το εχει δηλώσει η ιδια)
sorry τυπε δε καταλαβα, πινω και κατι τσιπουρα τωρα, δε καταλαβα τι λες;
Εχεις στο δωματιο 1 τη Ναγια και στο δωματιο 2 τη Βερονικα.. σε ποιο μπαινεις και γιατι;
Η κοπέλα κάνει Tour, παρακάτω θα βρεις πληροφορίεςΚαλησπέρα Bερόνικα, θα ΄θελα το τηλ. σου προκειμένου να κανονίσουμε ραντεβουδάκι... ελπίζω να τα πούμε από κοντά σύντομα... τλμ! ;)
οποία σε θεωρεί λιγότερο μίζερο για να πάει μαζι σου ( ειδικά εαν το εχει δηλώσει η ιδια)
Πού κολλάνε οι αμερικανίδες πορνοστάρ στο Λονδίνο και η Eva Lovia στο θρέντ της Βερόνικα20;Επειδη διαβαζω για τις "χαμηλές" τιμες στο Λονδινο, καντε ερευνα και θα δειτε οτι μια καλή ανεξαρτητη ή απο γραφείο ξεκινα απο 350 λίρες την ωρα. Και ανεβαινουν οι τιμες.
Δεν ειναι τυχαίο οτι κάποιες αμερικανίδες ps, οταν ερχονται για λίγο Ευρωπη, στο Λονδίνο εσκορτάρουν (τελευταια ειχε ερθει η Eva Lovia, £1500 for the hour]
δεν χαλιέμαι τυπε μου απλα οταν κάποια τσουλιτσα λεει μαλακιες για μενα οπως οτι προμοταρω αλβανα Βλαχάκια πως να στο πω το πήρα λιγο προσωπικά. Λαθος νομίζεις δεν μαρεσει να την λεω σε κανέναν κ ποςο μάλλον να απολογηθώ σε κάποιον! Φιλικά συνέχισε την βραδιά σου!Βρε apoc, τελείως φιλικά, να σε ρωτήσω κάτι;
Αφού δεν την γουστάρεις τη Βερόνικα και το τρόπο της γιατί ασχολείσαι τόσο πολύ μαζί της; Ξοδεύεις τόσο χρόνο προφανώς για να διαβάσεις ένα μέρος των σχόλιων των άλλων αλλά και για να γράψεις τις δικές σου σκέψεις και παράλληλα ξενερώνεις και χαλιέσαι και με τους περισσότερους που βλέπουν θετικά ή έστω ουδέτερα την Βερόνικα. Για ποιο λόγο όλο αυτό;
Εννοείται ελευθερία απόψεων υπάρχει κτλ κτλ και είναι σεβαστό αυτό, αλλά πραγματικά δεν το καταλαβαίνω. Προσωπικά αν με χαλούσε κάποια και μου την έδινε ο τρόπος σκέψης και λειτουργίας της θα έχανα το ενδιαφέρον μου για το νήμα της και για την ίδια και δεν θα ασχολιόμουνα, ειδικά τόσο πολύ, άντε να έλεγα μια σκέψη/άποψη και ως εκεί μετά θα με άφηνε αδιάφορο το θέμα. Sorry δηλαδή αλλά αν δεν υπάρχει κάποιος άλλος λόγος μου φαίνεται ότι απλά σου αρέσει να την λες στους άλλους...
Αν και δεν την έχω συναντήσει μετά την αύξηση της τιμής της, σύμφωνα με μαρτυρίες μελών δεν έχει αλλάξει κάτι. Έτσι λοιπόν για προσωπικούς της λόγους η κοπέλα έκανε αυτή την αύξηση στην τιμη. Δικαιολογημένα η όχι αφορά πιστεύω εκείνη, και όχι εμάς, εμείς απλά ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ κοπέλες. Πιστεύω να κατακρίνουμε δικές τους επιλογές είναι λάθος από μέρους μας.
δεν χαλιέμαι τυπε μου απλα οταν κάποια τσουλιτσα λεει μαλακιες για μενα οπως οτι προμοταρω αλβανα Βλαχάκια πως να στο πω το πήρα λιγο προσωπικά. Λαθος νομίζεις δεν μαρεσει να την λεω σε κανέναν κ ποςο μάλλον να απολογηθώ σε κάποιον! Φιλικά συνέχισε την βραδιά σου!
apoc αντιλαμβανομαι οτι το πηρες προσωπικα αλλα σε καποια φαση πρεπει να το ξεπερασεις.δεν χαλιέμαι τυπε μου απλα οταν κάποια τσουλιτσα λεει μαλακιες για μενα οπως οτι προμοταρω αλβανα Βλαχάκια πως να στο πω το πήρα λιγο προσωπικά. Λαθος νομίζεις δεν μαρεσει να την λεω σε κανέναν κ ποςο μάλλον να απολογηθώ σε κάποιον! Φιλικά συνέχισε την βραδιά σου!
Εκδικουμε ποιον ποια κ γιατι ακριβως; Δεν σε καταλαβαίνω;;Δεν σου ζήτησα να απολογηθείς φυσικά, κουβέντα κάνουμε και ευχαριστώ για την απάντηση. Αν δεν θες όμως μην μου απαντάς, αγνόησε με.
Αν μπορούσες να δεις τα πράγματα λίγο από έξω νομίζω θα τα έβλεπες διαφορετικά.
Καταλάβαμε όλοι το πως νιώθεις εδώ και καιρό, δεν έχει νόημα να βρίζεις και να εκδικείσαι ασταμάτητα κάποιον. Πόσο μάλλον μία γυναίκα και ακόμα περισσότερο που είναι και μικρότερη σου...
Δεν είναι κάπως υπερβολικό όλο αυτό;
Δεν θα ήταν καλύτερα συνολικά για το bou να μην βριζόμαστε και να μην βγάζουμε τέτοια επιθετικότητα προς τους άλλους από ένα σημείο και μετά;
Έχω την εντύπωση ότι οι περισσότεροι εδώ θέλουμε να υπάρχει ένα καλό και ήρεμο, φιλικό κλίμα που σεβόμαστε ο ένας τον άλλο, κι αν ακόμα διαφωνούμε και πούμε και δύο κουβέντες παραπάνω έρχεται ή ώρα να δώσουμε ένα τέλος και να πάμε παρακάτω...
Οπως εμενα τα σάλια τυπε...και αυτο ειναι γενικό οχι ειδικό..! Για ποια χολή μιλάς ακριβως; Εκτος απο προσωπικό επίπεδο δεν θυμάμαι να ειπα κατι κακο σαν επαγγελματία! Ίσα ίσα έλεγα οτι Θ αύξηση την τιμή κ έσκιζε τα στρινγκ οτι δεν θα το κάνει κ με έλεγε ψεύτη! Το τι έγινε το ξέρουμε όλοι...όποτε πάμε παρακατωapoc αντιλαμβανομαι οτι το πηρες προσωπικα αλλα σε καποια φαση πρεπει να το ξεπερασεις.
μπαινεις συνεχεια στο thread και βγαζεις την χολη σου, εχεις γινει γραφικός και πιστευω οτι κουραζεις και τους υπολοιπους![]()
apoc αντιλαμβανομαι οτι το πηρες προσωπικα αλλα σε καποια φαση πρεπει να το ξεπερασεις.
μπαινεις συνεχεια στο thread και βγαζεις την χολη σου, εχεις γινει γραφικός και πιστευω οτι κουραζεις και τους υπολοιπους![]()
Αποψεις ειναι τυπε μουΑυτό εννοώ και εγώ. Είναι κρίμα να παίζει συνεχώς τέτοια αρνητικότητα. Ε νομίζω δεν είναι ευχάριστο για κανέναν τελικά...
Πόσο μάλλον μία γυναίκα και ακόμα περισσότερο που είναι και μικρότερη σου...
Έχεις δίκιο. Διόρθωση τοτε είπες ποτε δεν μας αντέχες.δεν αποκαλεσα κανεναν μιζερο , να διαβαζεις καλυτερα κ ν μην παραποιεις τα λογια μ
ειπα μιζερια δεν χρειαζεται στην ζωη μας, οποιος θελει ερχεται οποιος δεν θελει οχι
τζαμπα τρωγεστε σε λιγες μερες φευγω
τα λεμε τελη οκτωβρη ξανα
φιλακια
Εκδικουμε ποιον ποια κ γιατι ακριβως; Δεν σε καταλαβαίνω;;