Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
τύπε πριν 2 ώρες έκανες εγγραφη!Πιο εύκολα αποκτάς κανάλι στην tv πλέον, παρά να πάρεις τηλέφωνο από εδώ μέσα.

τύπε πριν 2 ώρες έκανες εγγραφη!
κουράστηκες κιόλας?![]()

ειδικά εσύ... έχεις πολυυυυυ κουπί ακόμα!!!!Πιο εύκολα αποκτάς κανάλι στην tv πλέον, παρά να πάρεις τηλέφωνο από εδώ μέσα.
Αδερφέ παρακολουθώ καιρό(3-4 χρόνια) και επειδή έχω χάσει τους παλιούς κωδικούς, έφτιαξα νέο προφίλ.τύπε πριν 2 ώρες έκανες εγγραφη!
κουράστηκες κιόλας?![]()

Εγώ θα της πρότεινα να διεκδικήσει το δήμο των Αθηνών στις επόμενες εκλογές. ..!!!![]()
Μπααα. Μενει στα βορεια προάστεια.Εγώ θα της πρότεινα να διεκδικήσει το δήμο των Αθηνών στις επόμενες εκλογές. ..!!!![]()
Μιας και τωρα το προσεξα, έχει Piercing στο μουνακι της? Κάτι βλέπω κατω απο το δακτυλο της αλλα δε φαινεται καλα

Έχει piercing ακριβώς πάνω στην κλειτορίδα ;)Και καυλώνει αφάνταστα όταν την γλύφουν![]()
![]()
Ναι, να της στείλεις pmΥπάρχει τρόπος να επικοινωνήσω μαζί της;

μπορείς να στείλεις το μήνυμα και με περιστέρι.Υπάρχει τρόπος να επικοινωνήσω μαζί της;
μπορείς να στείλεις το μήνυμα και με περιστέρι.
Έχει piercing ακριβώς πάνω στην κλειτορίδα ;)Και καυλώνει αφάνταστα όταν την γλύφουν![]()
![]()
με τους δικους της ορουςτέτοιο μήνυμα στέλνουμε στην γοργοναγια. (βλ φωτό στα βράχια πιο πίσω)και σε μπουκαλι με φελο και ριχτο στην θαλασσα και το κυμα θα το παει στην Ναγια αν ειναι θελημα θεου...