pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.578
- Πόντοι
- 1.796
γελαει ο κοσμος
Εγω την γαμουσα με 90 ευρώ για 1,5ωρα στο Μπιλ χοτελ πριν σχεδόν 2 χρόνια, και έλεγε και ευχαριστώ. :![]()
![]()
Και ο Steve Jobs από ένα γκαραζ ξεκίνησε. Σήμερα για να πάρεις iphone ομως θέλεις 700 ευρώ. Δε λέει κάτι αυτό. (Σημείωση: Δεν έχω πάει με την κοπέλα ούτε την έχω δει)
Και ο Steve Jobs από ένα γκαραζ ξεκίνησε. Σήμερα για να πάρεις iphone ομως θέλεις 700 ευρώ. Δε λέει κάτι αυτό. (Σημείωση: Δεν έχω πάει με την κοπέλα ούτε την έχω δει)
To θεμα δεν ειναι εαν τα ζητησει αλλα εαν τα δωσουν τυπε μου. Ελεγε και 500 να το βαλει παλι θα ειναι φουλ. Αχαχαχαχχαχα αντε ζωακια στειλτε pm να παρακαλατε..!δώστε κιάλλο αξία............κοντεύει να γίνει το πιο δημοφιλές νήμα του site, μετα όταν θα ζητήσει πολλά παραπάνω λεφτά θα κλαίγεστε......![]()
Εκάνε αναβάθμιση και περίεχει πλέον περισσότερες εφορμογές το μουνί της Βερόνικας;
Η τιμή συναρτάται από τη σπάνιν ενός αγαθού και τον οριακό πελάτη. Πιθανόν το μουνί της σπανίζει. Τί να πω. Εγώ γενικά χαίρομαι οι άνθρωποι να πηγαίνουν καλά επαγγελματικά και να βγάζουν λεφτά. Το αυτό ισχύει και για το αρχαιότερο επάγγελμα
Άστοχο παράδειγμα τύπε!!Και ο Steve Jobs από ένα γκαραζ ξεκίνησε. Σήμερα για να πάρεις iphone ομως θέλεις 700 ευρώ. Δε λέει κάτι αυτό. (Σημείωση: Δεν έχω πάει με την κοπέλα ούτε την έχω δει)
Γιατί δυστυχώς?????δυστυχως λόγω κρίσης θα βγουν πολλές ελληνίδες ειδικά μικρές στη δουλειά
δεν είναι ωραίο ρε φίλε μικρά κορίτσια να γ....για το χρήμα.αλλο αν σαν πελάτες εμάς μας συμφερειΓιατί δυστυχώς?????
...ε...όχι και δυστυχώς...Ή αλήθεια είναι μέχρι 100 120 έχεις μία λαϊκή βάση όπου ανηκω κι εγώ.μετα χτυπας αλλά πορτοφόλια.μικρο είναι ίσως να την παίρνει ίσως όχι.ελεύθερη αγορά προσφορά ζήτηση κ καλή καρδιά.το μοναστήρι να ναι καλά.στη τελική ίσως το κορίτσι βγάλει τα ίδια λεφτά σε λιγότερη ώρα.δυστυχως λόγω κρίσης θα βγουν πολλές ελληνίδες ειδικά μικρές στη δουλειά
Πουτάνες υπήρχαν πάντα και πριν την κρίση. Ελληνίδες. Απλά κρύβονταν καλύτερα. Η κρίση στο μόνο που βοήθησε στην έξαρση του φαινομένου ήταν λόγω των πολλών διαζυγίων που οδήγησε τα κοριτσάκια των 14-15 χρόνων να μεγαλώνουν ασύδοτα και χωρίς κανένα έλεγχο και να φτάνουν στα 20 σήμερα έτοιμες για μεγάλη ζωή με gucci και burberry. Καμιά δε το κάνει για τη "φουκαριάρα τη μάνα της".δεν είναι ωραίο ρε φίλε μικρά κορίτσια να γ....για το χρήμα.αλλο αν σαν πελάτες εμάς μας συμφερει
Κάτσε ρε απόκ, μην βιάζεσαι. Στην αρχή, το παραδέχομαι, είπα ότι θα βγει ο μαλάκας ο απόκ αληθινός. (Αυτό για το πουστράκια... σε μένα πήγαινε) City Tour και αυτά που έρχονται εδώ τόσο το έχουν. 200-250 όταν έρθει λοιπόν για αυτές τις 8 μέρες πριν την Αυστρία και έχει άλλες τιμές, μιας και εδώ είναι στο σπίτι της και δεν έχει τον βραχνά να πληρώνει ξενοδοχείο για διαμονή και άλλα τέτοια έξοδα. Μιλάμε πάλι, λοιπόν, όταν δούμε τον τιμοκατάλογο για εδώ.Τι ελεγα? 150 ευρω?????Να που βγηκα αληθινος αλλα επεσα εξω στο θεμα τιμης τωρα ζηταει 250. Σας εχυσα στην μαπα πουστρακια!!