Βερονικα 20
Call-Girl
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2016
- Like
- 117
Θα μπορουσε να μην δινει κ καθολου
, αρα κ παλι κερδισμενος βγαινεις σ δινει την ευκαιρια γ δοκιμη 
οσοι τυχεροι εχουν συναντησει την βερονικα η αληθεια ειναι οτι δεν τους πολυ νοιαζει αν δινει κωλο...το καλυπτει με αλλα πραγματα!!!Θα μπορουσε να μην δινει κ καθολου, αρα κ παλι κερδισμενος βγαινεις σ δινει την ευκαιρια γ δοκιμη
![]()
αυτη ειναι η γνωμη σου μονο.
ο χρονος θα δειξει τη συνεχεια.
και καποια αλλη απο Α ειχε κανει το ιδιο καποτε με οχι καλα αποτελεσματα και ηταν και καλο κοριτσι και γρηγορα το μετανιωσε και επανηλθε.αλλα αυτο ειναι αλλη κουβεντα.
προσωπικα ΔΕΝ με ενδιαφερει το 50ρικο αφου μπορω και παιρνω το ιδιο με 100,ακομα και με 80 ευρω απο αξιολογοτατες κοπελλες,γνωστες κι οχι γνωστες εδω. ;)
... να εισαι καλα.απο μενα τελος τοεδω.
οτι πληρωνεις περνεις ,30φευγα χρονων στα 80 ,100 φουλλ θα βρεις , 20 20κατι κ οχι τελειωμενη δεν βρισκεις ,ολες + το εχουν
Θα μπορουσε να μην δινει κ καθολου, αρα κ παλι κερδισμενος βγαινεις σ δινει την ευκαιρια γ δοκιμη
![]()
Θα μπορουσε να μην δινει κ καθολου, αρα κ παλι κερδισμενος βγαινεις σ δινει την ευκαιρια γ δοκιμη
![]()
ειχα πει δε θα σπαμαρω αλλα θα στο πω.
δε μιλησα για 30φευγα εγω. μιλαω για 24-25![]()
εκτος bou
στειλε μου το mail σου πμ αν θες να σου στειλω φωτο![]()
να σου βγει το ματι
φιλε θες να σου στειλω το δικο μου εμαιλ να της στειλεις σε μενα???ειχα πει δε θα σπαμαρω αλλα θα στο πω.
εκτος bou
να σου βγει το ματι
ελα να συναντιθουμε ν σου βγει εσενα το ματιειχα πει δε θα σπαμαρω αλλα θα στο πω.
εκτος bou
να σου βγει το ματι
ελα να συναντηθουμε ,θελω να μου βγει κ μενα το ματι!ελα να συναντιθουμε ν σου βγει εσενα το ματι;)
![]()
αχχααχχαχαχχχαχααχαχελα να συναντηθουμε ,θελω να μου βγει κ μενα το ματι!
Εγώ θέλω να χάσω τελείως το φως μου.Γινεται??ελα να συναντιθουμε ν σου βγει εσενα το ματι;)
![]()
ελα να συναντιθουμε ν σου βγει εσενα το ματι;)
![]()
Επίσης θα μπορούσα να την έχω και γκόμενα και να μην της έδινα φράγκο και ίσως, αν είμουν και ξεφτίλας νταβατζής, να της τα έτρωγα κι από πάνω.Καταλαβαίνεις ότι αυτή η κουβέντα δεν οδηγεί πουθενά έτσι;;;!!!![]()
![]()
Υ.Γ.
Αννούλα110 και κάθε Αννούλα100 να σας ενημερώσω για κάτι.Το σάιτ σας δίνει το δικαίωμα να γίνετε μέλη και να διαφημίσετε τη δουλειά σας.Επειδή ακριβώς είστε εργαζόμενες και για να σας βοηθήσει σας δίνει το δικαίωμα να γίνετε διαχειριστές του νήματός σας.Όταν όμως κάνετε του κεφαλιού σας και σβήνετε μυνήματα που δεν είναι άσχετα, δεν προσβάλλουν κανένα αλλά απλά δε σας αρέσουν τότε το σάιτ μπορεί να τα πάρει λίγο!!!!!
![]()
![]()
![]()
Και άμα τα πάρει μπορεί να σας το αφαιρέσει αυτό το δικαίωμα και να σας κάνει το νήμα σας πρόχειρο για κράξιμο εναντίον σας κι όχι για διαφήμιση.Γι' αυτό καλό είναι να μη σβήνετε μυνήματα που απλά δε σας αρέσουν ή δε σας συμφέρουν.Δεν είναι το σπίτι του πατέρα σας εδώ για να κάνετε ότι γουστάρετε!!!!! Κατανοητό;;;;!!!!
![]()
![]()
![]()
Επίσης θα μπορούσα να την έχω και γκόμενα και να μην της έδινα φράγκο και ίσως, αν είμουν και ξεφτίλας νταβατζής, να της τα έτρωγα κι από πάνω.Καταλαβαίνεις ότι αυτή η κουβέντα δεν οδηγεί πουθενά έτσι;;;!!!![]()
![]()
Υ.Γ.
Αννούλα110 και κάθε Αννούλα100 να σας ενημερώσω για κάτι.Το σάιτ σας δίνει το δικαίωμα να γίνετε μέλη και να διαφημίσετε τη δουλειά σας.Επειδή ακριβώς είστε εργαζόμενες και για να σας βοηθήσει σας δίνει το δικαίωμα να γίνετε διαχειριστές του νήματός σας.Όταν όμως κάνετε του κεφαλιού σας και σβήνετε μυνήματα που δεν είναι άσχετα, δεν προσβάλλουν κανένα αλλά απλά δε σας αρέσουν τότε το σάιτ μπορεί να τα πάρει λίγο!!!!!
![]()
![]()
![]()
δεν εσβησε η κοπελα τπτ ουτε εγω εσβησα, το σαητ εσβησε ,επειδη δεν κανει λεει π εγραψα στ νημα της, εγω ετσι για υποστηριξη εγραψα μ εχουν πει τα καλυτερα για την αννα, κ δεν νομιζω ν την πειραξε αντιθετα γελαγε
Και άμα τα πάρει μπορεί να σας το αφαιρέσει αυτό το δικαίωμα και να σας κάνει το νήμα σας πρόχειρο για κράξιμο εναντίον σας κι όχι για διαφήμιση.Γι' αυτό καλό είναι να μη σβήνετε μυνήματα που απλά δε σας αρέσουν ή δε σας συμφέρουν.Δεν είναι το σπίτι του πατέρα σας εδώ για να κάνετε ότι γουστάρετε!!!!! Κατανοητό;;;;!!!!
![]()
![]()
![]()
Υ.Γ.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
δεν εσβησε η κοπελα τπτ ουτε εγω εσβησα, το σαητ εσβησε ,επειδη δεν κανει λεει π εγραψα στ νημα της, εγω ετσι για υποστηριξη εγραψα μ εχουν πει τα καλυτερα για την αννα, κ δεν νομιζω ν την πειραξε αντιθετα γελαγε
ε μαα![]()