Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
και ..ποντιος να ησουν θα εβλεπες αυτο που ζητας 3 ποσταρισματα πιο πανω...!!! ΗΜΑΡΤΟΝ!!Παίδες, μπορει να στείλει κάποιος το τηλ της σε πμ ???![]()
![]()
![]()
και ..ποντιος να ησουν θα εβλεπες αυτο που ζητας 3 ποσταρισματα πιο πανω...!!! ΗΜΑΡΤΟΝ!!

Θελω να πεις την αλήθεια, όταν την συνάντησες έκανε μπάνιο?
Και εγώ όσες φορές την έχω συναντήσει (5-6) τη βρήκα καθαρή, έκανε ντους και στο ενδιάμεσο και φεύγοντας.Εγω 2 φορεα υην εψω δει κ ηταν πολυ καθαρη
τι να πω ξερω γω
2οο-230μμ....μετα μονο με ευχελαιο!Καλημερα σε ολα παιδια..να ρωτησω κατι..το τηκ η μαρινα εχει καποιες ωρες στανταρ που το σσηκωνει?εδω και 1 μήνα προσπαθο αλλα....να περνατε ολοι καλα..![]()
Σε λυπαμαι! Αν σου εδωσε γλωσσοφιλο ,της τα ειχα δωσει στο στομα εγω πριν! Ηξερα οτι ειχες ραντεβου μετα και της ειπα να τα κρατησει γαργαρα!!! Βιαστηκες και συ να το παιξεις αγαπουλης για φιλακια! Γαμησε τα σε βλεπω! Το στομα σου πως το αισθανεσαι?Θελω να πεις την αλήθεια, όταν την συνάντησες έκανε μπάνιο?
τελικα!Σε λυπαμαι! Αν σου εδωσε γλωσσοφιλο ,της τα ειχα δωσει στο στομα εγω πριν! Ηξερα οτι ειχες ραντεβου μετα και της ειπα να τα κρατησει γαργαρα!!! Βιαστηκες και συ να το παιξεις αγαπουλης για φιλακια! Γαμησε τα σε βλεπω! Το στομα σου πως το αισθανεσαι?
Μαι εισαι πολυ![]()
τελικα!
νταβας της εισαι και θίχτηκες? Απαραδεκτο για επαγγελματια οχι μονο να μην κανει μπανιο μετα απο καθε φορα αλλα να εμφανιζεται με το σκατο να κρεμεται στον κωλο!................
νταβας της εισαι και θίχτηκες? Απαραδεκτο για επαγγελματια οχι μονο να μην κανει μπανιο μετα απο καθε φορα αλλα να εμφανιζεται με το σκατο να κρεμεται στον κωλο!................
τελικα καραγκιοζακο το συνεχιζεις να γραφεις μαλακιεςνταβας της εισαι και θίχτηκες? Απαραδεκτο για επαγγελματια οχι μονο να μην κανει μπανιο μετα απο καθε φορα αλλα να εμφανιζεται με το σκατο να κρεμεται στον κωλο!................
τελικα καραγκιοζακο το συνεχιζεις να γραφεις μαλακιες
την αληθεια λεω και στα αρχίδια μου αμα δεν με πιστευετε

την αληθεια λεω και στα αρχίδια μου αμα δεν με πιστευετε

Μαριάνα;Καλησπερα σε ολοι την παρεα..ρε παιδια τι η μαριανα δεν λεει να το σηκοσει με τιποτα το τηλ της.ξερει κανεις κατι απο καμια προσφατη σηναντισει μαζι της?

Καλησπερα σε ολοι την παρεα..ρε παιδια τι η μαριανα δεν λεει να το σηκοσει με τιποτα το τηλ της.ξερει κανεις κατι απο καμια προσφατη σηναντισει μαζι της?