Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 494
- Πόντοι
- 186
Έρχεται πάλι σε λίγο ο νόμος του Picker. Καμία υποχώρηση αυτή τη φορά, 4 φορές την εβδομάδα και γαμάμε στα λαμόγια τη μάνα.

Έρχεται πάλι σε λίγο ο νόμος του Picker. Καμία υποχώρηση αυτή τη φορά, 4 φορές την εβδομάδα και γαμάμε στα λαμόγια τη μάνα.
Με εκφραζει το κωλοδαχτυλο, το γλειφοκωλι και το γαμησι σε περιεργους.
Με πρώτη ή με την όπισθεν![]()
Μαλάκα Νώντα η αγαμία σε έχει βαρέσει στο κεφάλι. Και αν θες να μάθεις, το έχω βάλει μέσα σε γκόμενα χωρίς καπότα. Φυσικά το έβγαλα όσο πιο γρήγορα μπορούσα. Μου προκαλεί αηδία να το βάζω στα βρωμόμουνα χωρίς καπότα. Μην κολλήσουμε και τίποτα.
Στη ζωή όλα έχουν ένα τέλος....
!Μιλα γιατι καταρεει το συμπαν μου σε μια βραδια!!!!
πικερ τυπε μου μη δινεις σημασια σε οσους σε κραζουνε και σε κοροιδευουνε
κατα βαθος σε ζηλευουνε που μπορεις και γαμας μερα παρα μερα στα μπουρδελα τρυφερα και συναμα ατακτα πουτανακια
οι περισσοτεροι ειναι ψωλοβροντηδες και οι υπολοιποι ειναι πιρφοροι αγαπουληδες σχεσακηδες χυλοπιτακηδες σερβιετακηδες
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.
Picker![]()