Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
13.612
Πόντοι
5.827
Α ρε δάσκαλε που δίδασκες.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
618
Πόντοι
246
πικερ τυπε μου μη δινεις σημασια σε οσους σε κραζουνε και σε κοροιδευουνε
κατα βαθος σε ζηλευουνε που μπορεις και γαμας μερα παρα μερα στα μπουρδελα τρυφερα και συναμα ατακτα πουτανακια
οι περισσοτεροι ειναι ψωλοβροντηδες και οι υπολοιποι ειναι πιρφοροι αγαπουληδες σχεσακηδες χυλοπιτακηδες σερβιετακηδες

Kaligoulas28

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Μαλάκα Νώντα η αγαμία σε έχει βαρέσει στο κεφάλι. Και αν θες να μάθεις, το έχω βάλει μέσα σε γκόμενα χωρίς καπότα. Φυσικά το έβγαλα όσο πιο γρήγορα μπορούσα. Μου προκαλεί αηδία να το βάζω στα βρωμόμουνα χωρίς καπότα. Μην κολλήσουμε και τίποτα.

.....Ρε μαλακα picker....τοσο καιρο σε διαβαζω ειμαι υποστηρικτης σου λεω ''μπραβο στον καυλιαρη γαμαει μερα παρα μερα και ξευτιλιζει τις μαλακισμενες'' και τωρα διαβαζω αυτο που εγραψες.....ΤΟ ΕΒΓΑΛΕΣ ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΛΛΗΣΕΙΣ ΚΑΤΙ??!?!?!?!?!WTFFFFF ρε πικερακο τι λες βρε λεβεντακο μου???Ρε μπας κι απ την πολυ μαλακια τα'χεις παιξει και μπαινεις και γραφεις για γαμησια και παραμυθια με δρακους κτλ κτλ ???Χειροπρακτικος ρε πικερακο?Απανωτες τενοντιτιδες ρε πικερ!?!??!?!?!Μιλα γιατι καταρεει το συμπαν μου σε μια βραδια!!!!

The Gauntlet

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2016
Like
0
Πόντοι
1
πικερ τυπε μου μη δινεις σημασια σε οσους σε κραζουνε και σε κοροιδευουνε
κατα βαθος σε ζηλευουνε που μπορεις και γαμας μερα παρα μερα στα μπουρδελα τρυφερα και συναμα ατακτα πουτανακια
οι περισσοτεροι ειναι ψωλοβροντηδες και οι υπολοιποι ειναι πιρφοροι αγαπουληδες σχεσακηδες χυλοπιτακηδες σερβιετακηδες

Δεν υπάρχει Πίκερ. Κατασκευάστηκε για να λέει μαλακίες ή όντως υπάρχει κι είναι πορωμένος τρελλός.
Αν είχα μπουρδελοσάιτ θα κατασκεύαζα πορωμένους τρελλούς για να έχω επιρροή. Αυτό όντως θα το έκανα.
Προχωρούμε λοιπόν στην απομυθοποίηση του πικερόμυαλου.

adolfo13

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2016
Κριτικές
8
Like
81
Πόντοι
0
υπαρχει και ο νομος του μπαρκουλη, τον ξερετε?

The Gauntlet

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2016
Like
0
Πόντοι
1
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΟΠΟΤΕ ΒΑΡΙΟΜΑΣΤΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΙΞΟΥΜΕ
ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΓΑΜΑΜΕ ΚΥΡΙΩΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ, ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ Σ'ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ.
ΔΕΝ ΕΡΩΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΠΟΥΤΑΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΓΚΟΜΕΝΙΑΡΗΔΕΣ.

The Gauntlet

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.909
Πόντοι
506
Πουλί μην τσιμπάς με όσα γράφω. Καθόλου δεν με νοιάζει τι γράφουν οι άλλοι για μένα. Απλά αυτή την περίοδο είμαι σε ένα μεγάλο δίλημμα για το αν θα πρέπει να αυξήσω τη συχνότητα στις 4 φορές την εβδομάδα και βρίσκω προφάσεις για να αλλάζω το νόμο.  :grin:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.909
Πόντοι
506
Κώστα Κωνσταντινίδη δεν γουστάρω να γαμάω χωρίς καπότα. Κακό είναι; Δεν έχω ζητήσει ποτέ από καμία γκόμενα που είχα να τη γαμήσω ακάποτα. Μία μόνο μου το ζήτησε εκείνη και της έκανα τη χάρη να της το βάλω για λίγο μέσα ακάποτα. Σιχαίνομαι τα μουνιά.

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.524
Πόντοι
8.006
η γνωμη μου ειναι καλυτερα να κανεις τον νομο σου τρεις φορες την εβδομαδα σαν συχνοτητα

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.909
Πόντοι
506
Είμαι πολύ φοβιτσιάρης με τις αρρώστιες γενικά. Την πρώτη φορά που πήγα σε μπουρδέλο στα 19 μου είχα ζητήσει να μου βάλει η πουτάνα διπλό προφυλακτικό - το οποίο και έκανε. Από τότε έχω χαλαρώσει βέβαια αλλά γενικά παραμένω πολύ σιχασιάρης στο σεξ. Αν π.χ. ακούσω από την τσατσά ότι μια πουτάνα κάνει ελεύθερο στοματικό ή δίνει κώλο, την κάνω με ελαφρά χωρίς να δω την πουτάνα.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.909
Πόντοι
506
Το ξαναλέω για να το καταλάβετε ότι δεν έχω καμία πρεμούρα να γαμήσω ακάποτα κανένα βρωμόμουνο. Τα ακάποτα γαμήσια είναι για να γίνονται παιδιά και εγώ δεν έχω τέτοιο σκοπό στη ζωή μου. Το μόνο που θέλω είναι να γαμάω περισσότερο από τον μέσο Έλληνα.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.909
Πόντοι
506
Γιώργο Γάσπαρη αυτή τη στιγμή κλίνω προς το "4 φορές την εβδομάδα". Πιστεύω ότι είναι μία πλήρης συχνότητα από πολλές πλευρές.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom