Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).

ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ -ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ- ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.
Picker![]()
Ρε picker, αυτη την φραση με τα παντελονια την εχω ακουσειΗ μόνη πραγματική διαφορά μου με τον Gauntlet και το Λαδάκη είναι ότι εγώ πορεύομαι με ήθος και ότι ΦΟΡΑΩ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ.![]()
Scout3r ούτε 1 φορά την ημέρα δεν μπορώ να γαμάω για μεγάλο χρονικό διάστημα και πιστεύω ότι οι περισσότεροι δεν μπορούν.

ο πικερ ειναι 38 (νομιζω) και δεν εχει γαμησει ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ χωρις καποτακατσε ρεσυ ..
αν εισαι ανω των 55 να το καταλαβω αυτο που λες ....
ποσο εισαι δηλαδη ;;;
θεωρω πως ενα ανδρας μεχρι και τα 40-45 ανετα γαμαει αρκετα σε μια μερα ...
εγω ειμαι 35 και ενα μιλφιδιο που εχω βρει του παραδιδω τη μητρα στο χερι οποτε βρισκομαστε![]()
αλλεργία στα μουνόζουμα;ο πικερ ειναι 38 (νομιζω) και δεν εχει γαμησει ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ χωρις καποτα
Πως σου φανηκε;
ο πικερ ειναι 38 (νομιζω) και δεν εχει γαμησει ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ χωρις καποτα
Πως σου φανηκε;

Ρε Picker ωραια μας τα λες, για την Κορινα γιατι κλαιγεσαι τοσα χρονια;
απλα παρθενοςαλλεργία στα μουνόζουμα;