perseas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2006
- Κριτικές
- 7
- Like
- 3.811
- Πόντοι
- 736
Σαν την Τάνια Κέλλυ μοιάζει αν δεν είναι αυτή,
καλησπερα, ξερουμε κατι???
Σαν την Τάνια Κέλλυ μοιάζει αν δεν είναι αυτή,
Οι φωτογραφίες είναι σίγουρα της Τανιας αλλα πιστεύω ότι η αγγελία είναι τελείως μουφαΣαν την Τάνια Κέλλυ μοιάζει αν δεν είναι αυτή,
Νομίζω πως ΕΙΝΑΙ αυτή γιατί βρήκα αγγελία της με νέο όνομα ( Αφροδίτη )Οι φωτογραφίες είναι σίγουρα της Τανιας αλλα πιστεύω ότι η αγγελία είναι τελείως μουφα
Έχει και εδώ
το 25 χρόνων μου αρέσει
το 25 χρόνων μου αρέσει
αποψε ξανα 18.00 με 1.00 ξανα στο στουντιο κασσανδρας 8Γ μαζι με μαρινα
Μετα το 25χρ η σελιδα έληξε!!!Αυτό γράφει (Η σελίδα ή η αγγελία που προσπαθείτε να βρείτε δεν υπάρχει ή έχει λήξει )
σημαίνει πως άργησες ;)
Σαββατιάτικη βόλτα απο παράδρομο Συγγρού, αργα μετα τις 02:00.
Στις αρχες υπήρχε νέκρα. Ελλειπαν τα μεγαλα κανονια Νικολ (με τσιμπουκοχειλα και τζιπ) καθώς και Σαμπρινα (μετα τη Shell). Δεν υπηρχε ουτε η Ασπα.
Πηρε το ματι μου την Κουμαριανου, που τελευταια φορα την είχα παρει πολυ παλια στο Φ99(όταν δούλευε και εκει). Καλα κρατιεται.
Εκανα το μεγα λάθος και πηρα τη Ροζα τη Βουλγαρα. Θολωσα απο την κωλαρα και απο τα βυζια της. Δε μιλαει ελληνικα. Ζητημα αν καταλαβαινει λεξεις. Απατεωνισσα! Παει το 50αρικο.
Επισης εχω βαρεθει όποτε παίρνω κάποια απο Συγγρου, την ωρα του σεξ, να ζητανε επιπλεον λεφτα! Δηλ ποση απληστία πια! Ελεος!
Ελα ρε
Πως γινεται αυτο;
Καποιοι αλλοι σεσημασμενοι προμοτορες την εξυμνουσαν την βουλγαρα
Σαββατιάτικη βόλτα απο παράδρομο Συγγρού, αργα μετα τις 02:00.
Στις αρχες υπήρχε νέκρα. Ελλειπαν τα μεγαλα κανονια Νικολ (με τσιμπουκοχειλα και τζιπ) καθώς και Σαμπρινα (μετα τη Shell). Δεν υπηρχε ουτε η Ασπα.
Πηρε το ματι μου την Κουμαριανου, που τελευταια φορα την είχα παρει πολυ παλια στο Φ99(όταν δούλευε και εκει). Καλα κρατιεται.
Εκανα το μεγα λάθος και πηρα τη Ροζα τη Βουλγαρα. Θολωσα απο την κωλαρα και απο τα βυζια της. Δε μιλαει ελληνικα. Ζητημα αν καταλαβαινει λεξεις. Απατεωνισσα! Παει το 50αρικο.
Επισης εχω βαρεθει όποτε παίρνω κάποια απο Συγγρου, την ωρα του σεξ, να ζητανε επιπλεον λεφτα! Δηλ ποση απληστία πια! Ελεος!
Είναι πως της κάθετε η μέρα μαλλόν η νύχτα της Ρόζας.Την θυμάμαι από πιό παλιά τότε που έκανε πιάτσα Λ.Καβάλας(υπό εντολάς συχωρεμένης Αλόμας) στο ύψος που είναι τώρα το Wild Rose (αλήθεια έκλεισε αυτό?) που έπαιρνε 30ε και ήταν μια έτσι και μιά αλλιώς.Πάντος όταν ήταν σε καλή διάθεση ήταν πολλύ δύναμη πέρναγα τζάμι.Αλλά για 50άρι και 50/50 πιθανότητες να περάσεις καλά άστο δεν λέει.Ας π'αει πάλι Λονδίνο που εκεί ίσως παίζουν αυτα τα ξινά.
Γεια σας ...σε ολη την κομπανια!!