Περασα χθες από την Αντριαννα στις βιλλες .Οντως εχει αλλαξει πολύ αλλα δεν είναι αυτό το χαλι που λετε ρε παιδια.Ετσι όπως εγινε τωρα μοιαζει παρα πολύ με την παλια πορνοσταρ ,αν ξερετε οι παλαιοτεροι,την 'Milly D Abbraccio'.Εγω παντως περασα και μου κανε ένα ωραιοτατο γαμησι με φιλια,με συμμετοχη,με φωνες κ.λ.π.Και δεν με ηξερε κι από παλια,δυο φορες ειχα παει παλια.Παντως,και τοτε οπως λεγανε και οι συναγωνιστες με τις μερες της ητανε,πως θα την πετυχεις.Φευγει παλι στο τελος της εβδομάδας ειπε.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 90K
- Εμφανίσεις 10M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (4 μέλη και 27 επισκέπτες)
Οχι δεν τους λες θελω να γαμησω γιατι απαγορευεται.Τους λες, Καλησπερα θελω να συνουσιαστω με μια κοπελας σας.Αυτοι μετα θα σου δειξουν της κοπελες του μαγαζιου που ειναι συνηθως πεντε-εξι πανεμορφα μοντελα! ηλικιες 18-23 και αφου διαλεξεις μια απο αυτες τοτε θα σε οδηγησουν στο δωματιο οπου θα σε ρωτησουν με ποσα λεφτα θελεις να κανεις σεξ μαζι της.Εκει εσυ πεστους με 5 ευρω! ειναι η καλυτερη τιμη για να περασεις μια ωρα με την κοπελα στο δωματιο.Αυτα προς το παρον ,αν εχεις αλλη απορια εδω ειμαστε.
Πολύ αστειος, μπραβο,νοιωσε σπουδαιος τωρα
sxoinobaths
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 52
- Like
- 474
- Πόντοι
- 2.357
Επειδή είμαι πολύ επιλεκτικός,μπορεί να μου πει κάποιος ποια έχει το καλύτερο βυζί στη πόλη αυτή τη στιγμή και που; Βέβαια είναι ανάλογα τα γούστα.Εγώ κοιτάω 60% μέγεθος και 40% εμφάνιση.Σαν της Γαλήνης ένα πράμα προτιμώ και μιας ξανθιάς Ουκρανέζας που δεν θυμάμαι το όνομα της,πέρσυ το καλοκαίρι εθεάθη τελευταία φορά στα μέρη μας απ όσο θυμάμαι.Είναι το κυριότερο πράγμα που κοιτάω πάντα
Κι εγω ομοιοπαθης βυζολατρης φιλε μου, κ δυστυχως οι επιλογες στην πολη ειναι μετρημενες, καθως ουτε η Γαληνη ειναι εδω...
Το μεγαλυτερο στηθος και με διαφορα το 'χει η Νικολ που 'ναι σε καποιο στη Φριξου βραδυ.. Δε θυμαμαι νουμερο.. Ειναι ομως πανω απο 50 χρονων μαλλον...
Καλυτερη σε συνδυασμο ομορφιας και στηθους ειναι η Αλικη στο Vis9, που οποτε πηγαινω για καταθεση δεν μπορω να την πετυχω..!
Αν ξερει καποιος τηλεφωνο απ' το στουντιο ας το δωσει, γιατι ολο τραβιεμαι τζαμπα και τελικα καταληγω αλλου..
Μεγαλο στηθος και κυριως τεραστια ρωγα, η μεγαλυτερη που 'χω δει, εχει η Μαρια η Ελληνιδα στο Βεγκας, που τη δοκιμασα την περασμενη βδομαδα με καλες εντυπωσεις γενικα... Ομορφη με σγουρο κοκκινωπο μαλλι..
Απο κει και περα, δεν ξερω αν εχει κατι αλλο αξιο αναφορας για βυζολατρες...
?Ainigma?
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2010
- Κριτικές
- 12
- Like
- 91
- Πόντοι
- 606
Εγώ πήγα, ως θαυμαστής της.Τελικά πήγες κανένας άλλος αυτες τις μερες στην τουμπανιεθ Αντριαννα να επιβεβαιώσει αν όντως είναι χάλια οι υπηρεσίες τις και δεν αξίζει πλέον ;
Πολύ καλή μέσα με υψηλές υπηρεσίες και σεβασμό στον πελάτη.
Απλά έχει αδυνατήσει πολύ και έχει πέσει λίγο ο κωλος της όμως για μένα είναι η καλύτερη επιλογή.
kostakios
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 31
- Like
- 3.606
- Πόντοι
- 2.606
Για την γαλήνη που λες πέρασα τις προάλλες από βίλες να δω εκεί που λέει νέο κορίτσι και μου είπαν είναι η γαλήνη οπότε μάλλον είναι εδώ για δεςΚι εγω ομοιοπαθης βυζολατρης φιλε μου, κ δυστυχως οι επιλογες στην πολη ειναι μετρημενες, καθως ουτε η Γαληνη ειναι εδω...
Το μεγαλυτερο στηθος και με διαφορα το 'χει η Νικολ που 'ναι σε καποιο στη Φριξου βραδυ.. Δε θυμαμαι νουμερο.. Ειναι ομως πανω απο 50 χρονων μαλλον...
Καλυτερη σε συνδυασμο ομορφιας και στηθους ειναι η Αλικη στο Vis9, που οποτε πηγαινω για καταθεση δεν μπορω να την πετυχω..!
Αν ξερει καποιος τηλεφωνο απ' το στουντιο ας το δωσει, γιατι ολο τραβιεμαι τζαμπα και τελικα καταληγω αλλου..
Μεγαλο στηθος και κυριως τεραστια ρωγα, η μεγαλυτερη που 'χω δει, εχει η Μαρια η Ελληνιδα στο Βεγκας, που τη δοκιμασα την περασμενη βδομαδα με καλες εντυπωσεις γενικα... Ομορφη με σγουρο κοκκινωπο μαλλι..
Απο κει και περα, δεν ξερω αν εχει κατι αλλο αξιο αναφορας για βυζολατρες...
PITSILIARIS
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 21
- Πόντοι
- 1
Εχει μπουρδελο που να εχει 2-3 κοπελες
μονο στην Αθηνα αυτα φιλε
teochatz
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 44
- Like
- 1.500
- Πόντοι
- 1.071
Για την γαλήνη που λες πέρασα τις προάλλες από βίλες να δω εκεί που λέει νέο κορίτσι και μου είπαν είναι η γαλήνη οπότε μάλλον είναι εδώ για δες
Όταν λέτε βίλες πια εννοείται; Αυτό δεν το κατάλαβα.Η Γαλήνη είναι μια μελαχρινή,κοντούλα σχετικά,με βυζάρες.Και σε μια κριτική που διάβασα έχει και piercing στη πλάτη,πάντως σε κανένα από τα μπουρδέλα που ήταν δεν την έχει στο πρόγραμμα απ όσο έψαξα
μονο στην Αθηνα αυτα φιλε
Ποοοοοοοο όταν ήμουν Αθήνα 4 μήνες δεν πήγα τώρα που δεν είμαι θέλω
Vikings
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2015
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Εσυ τυπε μας δουλευεις κανονικα.Ξερεις ποια ειναι η νατασα/βανεσα και δεν ξερεις ποια ειναι η νατασα τσαρινα και δεν γνωριζεις ποια μαγαζια λεμε βιλλες.Απ ότι κατάλαβα η ίδια είναι.Μια κοκκινοκαστανομάλλα με φαρδιά λεκάνη και πεσμένα βυζιά,αρκετά ψηλή πάντως θα λέγα.Τώρα Νατάσα Τσαρίνα πρώτη φορά το ακούω αυτό το όνομα,οπότε μάλλον άλλη εννοούσα τελικά

Εσυ τυπε μας δουλευεις κανονικα.Ξερεις ποια ειναι η νατασα/βανεσα και δεν ξερεις ποια ειναι η νατασα τσαρινα και δεν γνωριζεις ποια μαγαζια λεμε βιλλες.![]()
Έχει όρεξη για τρολ το παιδί!!!

teochatz
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 44
- Like
- 1.500
- Πόντοι
- 1.071
Εσυ τυπε μας δουλευεις κανονικα.Ξερεις ποια ειναι η νατασα/βανεσα και δεν ξερεις ποια ειναι η νατασα τσαρινα και δεν γνωριζεις ποια μαγαζια λεμε βιλλες.![]()
Εγώ ξέρω μια κοπέλα η οποία χρησιμοποιεί 3 διαφορετικά ονόματα.Αν ψάξεις λίγο παλαιότερα στο στο θέμα θα δεις.Και σε κριτικές.Τώρα στη Νατάσα Τσαρινα που λες,δεν έχω πάει σ αυτήν για να τη ξέρω.Αν και παρακολουθώ σχετικά όχι πάρα πολύ καιρό τις συζητήσεις εδώ,όχι δεν κατάλαβα πια μαγαζιά λέτε βίλες.Απλά ξέρω κοπέλες στις οποίες έχω πάει και κυρίως γνωστά στούντιο.Αυτό είναι όλο
Πάμε για άλλα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 36
- Like
- 4.483
- Πόντοι
- 2.846
βρε τσακλια εκει να τα μαγαζακια που λεγονται βιλεσ κ εχουν το γαμισακι σαρανταεβρο την νομιζουν οτι τρωμε κουτοχορτο τα βληματα μερκελ που τουσ χρειαζετ. νεο κοριτσι παω να το δω κ βλεπω την τσουβαλο την γαληνη που ειναι μονο για το φακιρη.νεο κοριτσι εν ονοματι ρενατα παω να το δω κ βγαινει μια τσουβαλα απο παλια που δεν θυμαμαι πωσ την λεγανε ισωσ τα πομακια αζαζελ κ μπουχοσ θυμονται .νεο κοριτση εν ονοματι σονια παω να την δω κ βγαινει η ρενατα η πωσ το πουτσο αλλιωσ την λενε. πρωσ τα αφεντικα των πουτσον βερτε καμια πουτανα τησ προκοπησ αλιωσ παντε σε κανα χωραφι να μαζεψετε καρπουζια που ειναι κ τησ εποχησ

protopapadakhs
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 15
- Πόντοι
- 0
Πολύ ζέστη κάνει πάω να χωθώ σε κάνα στου Ντίκινσον που έχουν αιρ κουλ 

azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 219
- Like
- 18.275
- Πόντοι
- 39.777
βρε τσακλια εκει να τα μαγαζακια που λεγονται βιλεσ κ εχουν το γαμισακι σαρανταεβρο την νομιζουν οτι τρωμε κουτοχορτο τα βληματα μερκελ που τουσ χρειαζετ. νεο κοριτσι παω να το δω κ βλεπω την τσουβαλο την γαληνη που ειναι μονο για το φακιρη.νεο κοριτσι εν ονοματι ρενατα παω να το δω κ βγαινει μια τσουβαλα απο παλια που δεν θυμαμαι πωσ την λεγανε ισωσ τα πομακια αζαζελ κ μπουχοσ θυμονται .νεο κοριτση εν ονοματι σονια παω να την δω κ βγαινει η ρενατα η πωσ το πουτσο αλλιωσ την λενε. πρωσ τα αφεντικα των πουτσον βερτε καμια πουτανα τησ προκοπησ αλιωσ παντε σε κανα χωραφι να μαζεψετε καρπουζια που ειναι κ τησ εποχησ![]()
![]()

GetYouBarbara
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 110
- Like
- 14.779
- Πόντοι
- 32.165
Τελικα παιδες πηγα εκανα καταθεση στην νικολ που δεν εχει τοσο καλες κριτικες και περασα μια χαρα. Οχι κατι σουπερ ουαου αλλα εχει και γαμω τα κορμια κ δεν ειναι κομοδινο οπως λενε
azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 219
- Like
- 18.275
- Πόντοι
- 39.777
Τελικα παιδες πηγα εκανα καταθεση στην νικολ που δεν εχει τοσο καλες κριτικες και περασα μια χαρα. Οχι κατι σουπερ ουαου αλλα εχει και γαμω τα κορμια κ δεν ειναι κομοδινο οπως λενε
Σε ποια γλωσσα συνεννοηθηκες μαζι της???
GetYouBarbara
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 110
- Like
- 14.779
- Πόντοι
- 32.165
Στην γλωσσα του σωματος.Σε ποια γλωσσα συνεννοηθηκες μαζι της???
περα απο την πλακα.δεν ειπαμε κουβεντα.
Vikings
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2015
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Τυπε μην το συνεχιζεις... ;) δεν γινεται να γνωριζεις μια κοπελα που δουλευει εξι + χρονια στην πολη μας και ξεκινησε απ τον βαρδαρη και μεχρι τωρα εχει αλλαξει τρια ονοματα και να μην γνωριζεις ισως την ποιο γνωστη ιεροδουλη και την ποιο γνωστη αλυσιδα στουντιο (βιλλες)τα τελευταια χρονια στην θεσσαλονικη.Δεν γινονται αυτα τα πραγματαΕγώ ξέρω μια κοπέλα η οποία χρησιμοποιεί 3 διαφορετικά ονόματα.Αν ψάξεις λίγο παλαιότερα στο στο θέμα θα δεις.Και σε κριτικές.Τώρα στη Νατάσα Τσαρινα που λες,δεν έχω πάει σ αυτήν για να τη ξέρω.Αν και παρακολουθώ σχετικά όχι πάρα πολύ καιρό τις συζητήσεις εδώ,όχι δεν κατάλαβα πια μαγαζιά λέτε βίλες.Απλά ξέρω κοπέλες στις οποίες έχω πάει και κυρίως γνωστά στούντιο.Αυτό είναι όλο
Εγώ ξέρω μια κοπέλα η οποία χρησιμοποιεί 3 διαφορετικά ονόματα.Αν ψάξεις λίγο παλαιότερα στο στο θέμα θα δεις.Και σε κριτικές.Τώρα στη Νατάσα Τσαρινα που λες,δεν έχω πάει σ αυτήν για να τη ξέρω.Αν και παρακολουθώ σχετικά όχι πάρα πολύ καιρό τις συζητήσεις εδώ,όχι δεν κατάλαβα πια μαγαζιά λέτε βίλες.Απλά ξέρω κοπέλες στις οποίες έχω πάει και κυρίως γνωστά στούντιο.Αυτό είναι όλο
Ρε τύπε μιλάς για γνωστά στούντιο και δεν ξέρεις τις βίλες; σοβαρά τώρα;
Σταμάτα την πλάκα επιτέλους....

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 15K
- Απαντήσεις
- 180
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις