stamatis74
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 94
- Πόντοι
- 0
Ρε παιδιά η Βερόνικα φιλάει με γλώσσα???
Ρε παιδιά η Βερόνικα φιλάει με γλώσσα???
φιλε τι εννοείς jump?Εάν δεν φιλάει... η γνώμη μου είναι να πάρεις ακόμα μία παρέα για να σε γλωσσοφιλάει όταν θα κάνεις jump την Βερόνικα.![]()
Προφανώς, το "πήδημα"φιλε τι εννοείς jump?
αν θες να κρατησεις το ιδιο νουμερο γινεται..να ενημερωσω οτι οσοι ταλαιπωρηθηκατε τις τελευταιες ημερες Συγγνωμη αλλα Δεν Φταιω Εγω , το τηλ δεν ισχυει πια ,
λογικα σας ενημερωσαν για τις ακυρωσεις,τις οποιες δεν ζητησα εγω, η θα σας ενημερωσουν αυριο
μονο τ 3μερο θα γινει κανονικα κυριακη -τριτη γτ ο κυριος εχει κλεισει τα παντα πριν πολλες μερες κ ετυχε ν εχω κρατησει κ τ τηλ τ,
απο τεταρτη θανοιξω νεο αριθμο η θα παω να μ βαλουν τον ιδιο αν γινεται αυτο,νομιζω γινεται..?
αυτα,απλα ηθελα να ενημερωσω, συγγνωμη κ παλι,κ απο τεταρτη τα λεμε στο νεο μ τηλ
καποιος την εκλεισε για 3 μερες και αλλαξε τηλ....ετσι καταλαβα εγωσυγνώμη, αλλά μόνο εγώ δεν κατάλαβα τι έγινε;
![]()
να ενημερωσω οτι οσοι ταλαιπωρηθηκατε τις τελευταιες ημερες Συγγνωμη αλλα Δεν Φταιω Εγω , το τηλ δεν ισχυει πια ,
λογικα σας ενημερωσαν για τις ακυρωσεις,τις οποιες δεν ζητησα εγω, η θα σας ενημερωσουν αυριο
μονο τ 3μερο θα γινει κανονικα κυριακη -τριτη γτ ο κυριος εχει κλεισει τα παντα πριν πολλες μερες κ ετυχε ν εχω κρατησει κ τ τηλ τ,
απο τεταρτη θανοιξω νεο αριθμο η θα παω να μ βαλουν τον ιδιο αν γινεται αυτο,νομιζω γινεται..?
αυτα,απλα ηθελα να ενημερωσω, συγγνωμη κ παλι,κ απο τεταρτη τα λεμε στο νεο μ τηλ
καποιος την εκλεισε για 3 μερες και αλλαξε τηλ....ετσι καταλαβα εγω
οχι μαν,λαθος καταλαβες.καποιος την εκλεισε για 3 μερες και αλλαξε τηλ....ετσι καταλαβα εγω
οχι μαν,λαθος καταλαβες.
ετσι οπως το καταλαβαινω οτι εγιναν καποιες ακυρωσεις ραντεβου τις τελευταιες μερες (δυστηχως και η δικια μου)... το μηνυμα που μου ρθε αναφεροταν σε γ΄προσωπο δηλαδη "δεν μπορει να ερθει..." που σημαινει οτι καποιος αλλος το εγραφε... απο κει και περα τα υπολοιπα ειναι κατανοητα...φανταζομαι το τηλ της βερονικας μαζι με τη συσκευη - επαφες δεν το εχει αυτη πλεον αλλα απο οτι λεει θα επανελθει απο τεταρτη με νεο νουμερο ή το ιδιο.... απλα αναμενουμε... υπαρχουν και αναποδιες στη δουλεια αυτη!να ενημερωσω οτι οσοι ταλαιπωρηθηκατε τις τελευταιες ημερες Συγγνωμη αλλα Δεν Φταιω Εγω , το τηλ δεν ισχυει πια ,
αυτο λογικα ισχυει.ετσι οπως το καταλαβαινω οτι εγιναν καποιες ακυρωσεις ραντεβου τις τελευταιες μερες (δυστηχως και η δικια μου)... το μηνυμα που μου ρθε αναφεροταν σε γ΄προσωπο δηλαδη "δεν μπορει να ερθει..." που σημαινει οτι καποιος αλλος το εγραφε... απο κει και περα τα υπολοιπα ειναι κατανοητα...φανταζομαι το τηλ της βερονικας μαζι με τη συσκευη - επαφες δεν το εχει αυτη πλεον αλλα απο οτι λεει θα επανελθει απο τεταρτη με νεο νουμερο ή το ιδιο.... απλα αναμενουμε... υπαρχουν και αναποδιες στη δουλεια αυτη!
ετσι οπως το καταλαβαινω οτι εγιναν καποιες ακυρωσεις ραντεβου τις τελευταιες μερες (δυστηχως και η δικια μου)... το μηνυμα που μου ρθε αναφεροταν σε γ΄προσωπο δηλαδη "δεν μπορει να ερθει..." που σημαινει οτι καποιος αλλος το εγραφε... απο κει και περα τα υπολοιπα ειναι κατανοητα...φανταζομαι το τηλ της βερονικας μαζι με τη συσκευη - επαφες δεν το εχει αυτη πλεον αλλα απο οτι λεει θα επανελθει απο τεταρτη με νεο νουμερο ή το ιδιο.... απλα αναμενουμε... υπαρχουν και αναποδιες στη δουλεια αυτη!
Εσυ εισαι ωραιος αντρας...δεν καταλαβες? (διαρκεια 2 εβδομαδες και μετα εχει ο Θεος).. και γιατί δε βγαίνει να το πει σε ΑΠΛΑ Ελληνικά για να καταλάβουμε ΟΛΟΙ τι συνέβει;
εκτός και αν παίξουμε το μάντεψε ποιος;
Αιντε....