harisharistou
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
τυπε που τον εχεις ακουμπησει τον πουτσο σου στη φωτο?εγω σου στειλα μηνυμα στο κινητο πριν 3 ωρες κι ακομα περιμενω απαντηση!!
δν απανταω εγω,θα σ απαντησουν,ειν full μεχρι δευτερα γιαυτο αργουν ν σ απαντησουν
δε θα πας για κανα μπανιο?δν απανταω εγω,θα σ απαντησουν,ειν full μεχρι δευτερα γιαυτο αργουν ν σ απαντησουν
Δεν έχουμε συναντηθεί, ούτε θα συναντηθούμε. Αλλά έχει πλάκα όλο αυτό το τζέρτζελο.γραφουν 80-90 για 1 ωρα οταν ειχα βαλει αγγελια η οποια κρατησε 5 μερες!αυτο σας συμφερει ν λετε γ ν ριχνετε τισ τιμες, οταν ειχα βαλει με 150ε κινκυ φαση χωρις κουλουρι κ εφευγα στο 40λεπτο,η οταν επερνα τα 350αρια μεσο εμαιλ αυτα δεην σας συμφερουν,![]()
πιστευω θα φοραει τιρκουαζ ή φουξια μαγιωεχεις σχεδια γι αποψε τυπε?![]()
δν απανταω εγω,θα σ απαντησουν,ειν full μεχρι δευτερα γιαυτο αργουν ν σ απαντησουν
Όλοι εσείς που κλείνετε ραντεβου να γαμήσετε για μετά από τρεις -τέσσερις μέρες και παρακαλάτε κιόλας ενώ πληρώνετε αδρά, άπλα είστε η ντροπή του αντρικού πληθυσμού,δεν πρόκειται πότε να γαμήσετε γκόμενα χωρίς πληρωμή ούτε να βγείτε ραντεβου...και μετά λέμε γιατί έφτασε η κοινωνία με της γυναίκες σε αυτό το σημείο.
Καλύτερα μια φώτο τυπε ,πάρα να ξεφτιλίζομαι παρακαλώντας για ένα ραντεβου επί πληρωμής για μετά από 4 μέρες.δεν περιμενουμε ολοι να γαμησουμε τυπε μερικοι απλως περιμενουμε μια φωτογραφια :S![]()
Moυ ειπε που πάει για μπάνιο αλλά δεν το συγκράτησαδε θα πας για κανα μπανιο?![]()
Καλύτερα μια φώτο τυπε ,πάρα να ξεφτιλίζομαι παρακαλώντας για ένα ραντεβου επί πληρωμής για μετά από 4 μέρες.
Δεν μιλάω για αυτήν, αυτή καλά κάνει φράγκα θέλει λέω τύπε που πέσανε όλοι η υποτιθεμένη άντρες για ένα ραντεβου μην πάει και δεν προλάβουν και κλείνουν ραντεβου για μετά από 4 μέρες .ρε τυπε χρυσος κανονας είναι, δεν πας πανω στο πικ της διαφημισης, τι να κανει κι άλλη? να μην κοιμαται?![]()
Δεν μιλάω για αυτήν, αυτή καλά κάνει φράγκα θέλει λέω τύπε που πέσανε όλοι η υποτιθεμένη άντρες για ένα ραντεβου μην πάει και δεν προλάβουν και κλείνουν ραντεβου για μετά από 4 μέρες .