jimicamino
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
νομιζω λενε οι συναγωνιστες για μια μελαχρινη με φουντοτο μαλλι. βικυ στο ονομα κολαρα αλλα σανιδα απο μπροστα..

Έχω πάρει και την κατσαρίδα μια φορά, δεν είναι αυτή. Ήταν και η κατσαρίδα την ίδια ώρα εκεί. Αυτήν που λέμε την πετυχαίνω συνήθως κατά τις 6:30 το πρωί. Βγαίνει για λίγο γιατί την φορτώνουν συνέχεια, είναι πολύ δυνατό κομμάτι. Έλεγα στον μπουχο πως μου θυμίζει τα πουτανακια από το ντογκς. Είναι ψηλή, αδύνατη, έχει ένα ταττου .... Καμία σχέση με την κατσαρίδα.Kαι λεω γω ειναι δυνατον να μιλανε για την κατσαριδα και να αναφερουν την Αλεξανδρου μερα με τη νυχτα για δωσε καμμια info για τη γκομενα man
Έχω πάρει και την κατσαρίδα μια φορά, δεν είναι αυτή. Ήταν και η κατσαρίδα την ίδια ώρα εκεί. Αυτήν που λέμε την πετυχαίνω συνήθως κατά τις 6:30 το πρωί. Βγαίνει για λίγο γιατί την φορτώνουν συνέχεια, είναι πολύ δυνατό κομμάτι. Έλεγα στον μπουχο πως μου θυμίζει τα πουτανακια από το ντογκς. Είναι ψηλή, αδύνατη, έχει ένα ταττου .... Καμία σχέση με την κατσαρίδα.
Μηπως λες για τη Χρυσα ρε μαν οπως λεει ο black?Έχω πάρει και την κατσαρίδα μια φορά, δεν είναι αυτή. Ήταν και η κατσαρίδα την ίδια ώρα εκεί. Αυτήν που λέμε την πετυχαίνω συνήθως κατά τις 6:30 το πρωί. Βγαίνει για λίγο γιατί την φορτώνουν συνέχεια, είναι πολύ δυνατό κομμάτι. Έλεγα στον μπουχο πως μου θυμίζει τα πουτανακια από το ντογκς. Είναι ψηλή, αδύνατη, έχει ένα ταττου .... Καμία σχέση με την κατσαρίδα.
Black δεν ειναι απολυτο για την ωρα στη Χρυσα την εχω πετυχει και απογευμα κανα 2 φορες εξω αλλα οπως ειπες ναι βγαινει αργα συνηθωςΣτέλιο εκεί τέτοια ώρα το πρωι θυμάμαι μόνο την Χρυσα,
η οποια βγαίνει κάπου κάπου και αργά το βράδυ.
Λεπτή με μικρό στήθος μεγάλο τατου στην πλάτη.
Μελαχρινή, με κάπως σχιστα ματια και φρύδια.
Όντως φτιάχνεται όμορφα και προσέχει την εμφανιση της.
Αυτήν την έχω παρει 4 φορές 2 αμάξι και 2 χοτελι.
Από υπηρεσίες καλά πέρασα μαζί της δεν λέω, αλλά μέχρι εκεί.
Μένει Κωλέττη πάνω από Μοναστηριού, το σπίτι της από καθαριότητα είναι χειρότερο από φοιτητική εστία, αν και η ιδια δεν είναι φοιτήτρια.
Έκανα την μαλάκια και ανταλλάξαμε τηλέφωνα και με είχε τρελάνει
στις κλήσεις σε σημείο να την σκυλοβρισω και από τότε δεν την ξαναπήρα.
Ναι φίλε αυτή είναι, πέρασα πολύ ωραία μαζί της χωρίς να βιάζεται και με 20αρικο. Τα μούτρα της σε παραπέμπουν σε βρώμικο παιχνίδι. Έχεις δίκιο εκεί είναι το σπίτι τηςΣτέλιο εκεί τέτοια ώρα το πρωι θυμάμαι μόνο την Χρυσα,
Μένει Κωλέττη πάνω από Μοναστηριού, το σπίτι της από καθαριότητα είναι χειρότερο από φοιτητική εστία, αν και η ιδια δεν είναι φοιτήτρια.
Εγώ πρώτη φορά την πέτυχα τόσο νωρίς.Black δεν ειναι απολυτο για την ωρα στη Χρυσα την εχω πετυχει και απογευμα κανα 2 φορες εξω αλλα οπως ειπες ναι βγαινει αργα συνηθως
Tη Χρυσα λες εχω παει σπιτι της και ειναι γαμα τα με κεφαλαια γραμματα καλη ειναι αλλα δε τρελενεσαι κιολας δε μου κανει κλικ να την ξαναπαρωΕγώ πρώτη φορά την πέτυχα τόσο νωρίς.
Σπανιο αλλα οχι απιθανο λορδε μουΑπόρησα και εγώ
Κοπέλα κάτω και να μην την ξέρει ο λόρδος, σπάνιο.
Μην κάνετε καμια μαλάκια και της δώσετε τηλ, ενοχλεί συνεχώς.
Kαλα και τη σε ελεγε σε επριζε να πα πας να τη χωσεις?Δεν είχα ποτέ πρόβλημα με καμια.
Μόνο αυτή ήταν στο level 8 της κλίμακας πριχτερ
Οτι να ναΣτην αρχή επαιρνε και μου έλεγε ότι έχει ξεχάσει την τσάντα της στο αμάξι
και ότι είχε "καλλυντικά" αξίας μέσα, και να ψάξω καλά μήπως την βρω γιατί
μετά από μένα δεν είχε πάει με άλλον, αυτά δυο μέρες μετά που την είχα
πάρει.
Μετά με έπαιρνε και μου έλεγε αν έχω τίποτα φίλους να δώσω το τηλέφωνο
της, γιατί είχε ανάγκη από χρήματα και δεν είχε δουλειά.
Και έπαιρνε κάτι άκυρες ώρες που ημουν σπίτι.
Ειναι εύκολο να στείλετε το νουμερακι γιατί αυτο που έχω δεν ισχύει πλέον;
Στέλιο εκεί τέτοια ώρα το πρωι θυμάμαι μόνο την Χρυσα,