Akarnan
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2012
- Like
- 1.416
- Πόντοι
- 216
Μπράβο για την ενημέρωση συνάδελφε! Η Νικολέτα είναι όντως μεγάλη απώλεια του χώρου, αν δεν συνεχίζει κάπου αλλού. Απ΄ τα γραφομενά σου όμως, και η Δέσποινα είναι περίπτωση το ίδιο καλή! Κάνω λάθος? Πάντως εμένα η πρώτη εντύπωση δεν με εντυπωσίασε εμφανισιακά και επέλεξα τη Λίνα ξανθιά γύρω στα 35 με καλά πιασίματα, μέτριο μασάζ καλή εξυπηρέτηση αλλά και αυτή τη δοκίμασα στο βασικό πρόγραμμα.Αγαπητοί φίλοι, μετά από πολλή καιρό επίσκεψη σε μάγκη..περίμενα να δω εκείνο το έκφυλο πουτανάκι με τα τατουάζ στα πόδια...με το καλλιτεχνικό όνομα Νικολέτα...ήθελα να μου ρουφήξει τα αρχιδάκια όπως μόνο αυτή μπορεί...όμως ατύχησα γιατί αποχώρησε...κουράστηκε μου είπανε...εμ λογικό..όλη η θεσσαλονίκη ήθελε να την τσιμπουκώσει...πως να αντέξουνε εκείνα τα καταπληκτικά ζουμερά χειλάκια που όταν τα γεμίσει κανείς με σπέρμα γίνονται ακόμη πιο καβλιάρικα??? τέλος πάντων..κορασίδες δύο, κάτια, και δέσποινα νομίζω!! πήρα την δέυτερη αφού την κάτια την έχω χύσει άπειρες φορές και ενώ είναι φοβερό πουτανίδιο είπα να αλλάξω λιγάκι...και δεν το μετάνοιωσα καθόλου....εξαιρετικό socializing, εκπληκτικό μασάζ, απίθανο ύφος..φοβερά αισθησιακά φιλιά με γλώσσα και πίπα!!! ωωω τι πίπα!!! σηκώθηκα όρθιος προσπαθώντας να τον βάλω στο μουνάκι της...φυσικά αρνιότανε λόγω πρωτοκόλλου!!! χαχα τον ακουμπούσα και με άφησε να σπρώξω ελάχιστα την σχισμή της...κάθησε στα γόνατα και με διέλυσε στην βαθιά, αχόρταγη και σαλιάρικη πίπα της...έβγαλε το προφυλακτικό και έχυσε με μανία στο προσωπάκι της...έζησα μια υπέροχη ώρα...είχαμε όμως από την αρχή καταπληκτική χημεία...ελπίζω να βρίσκετε όλοι κάτι ανάλογο στα μαγαζιά διότι η χημεία είναι το παν..