Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 49 άτομα (6 μέλη και 43 επισκέπτες)

Michelakoss

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
MeliSpa Μητροπολεως ξερει κανεις κατι πολυ παραξενο μου φαινεται...?

popyouuuuuuuuuuup

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2015
Like
54
Πόντοι
0
Καλησπέρα μπορεί κάποιος να κάνει ενημέρωση για τα μη prive μασατζίδικα γιατί καθώς βλέπω για τα υπόλοιπα οι πληροφορίες δίνονται με το σταγονόμετρο!!!!

skodas88

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2016
Like
2
Πόντοι
0
Χαιρετώ κι εγώ το πλήθος σαν Νέος στο forum! :erection:

Akarnan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
1.152
Πόντοι
216
κανενα νεο απο Μαριαννα , εχουμε;
Η ΜΑΡΙΑΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ
Τελικά νέο έχουμε! Μαριάννα δεν έχουμε! Και εξηγούμαι..: Σε τελευταία επίσκεψή μου δοκίμασα ένα petite μελαχροινό καινούριο στο χώρο και με καλή διάθεση για εξυπηρετηση και το οποίο σίγουρα θα ξαναδοκιμάσω. Ωστόσο η Μαριάννα δεν ήταν εκεί...αλλά κάποιος άλλος ο οποίος μάλιστα μου δήλωσε υπεύθυνος του χωρου. Με ενημέρωσε μάλιστα πως τη Μαριάννα δεν θα την ξαναδούμε εκεί...!!!! Οψόμεθα...

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.617
Πόντοι
216
Τα κορίτσια είναι τα ίδια και το τηλ;

MichalisCaptain

Νέο Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα εύχομαι οτι καλήτερο στους συναγωνιστές , είμαι ΝΕΟΣ στην παρέα σας και προσεκτικά διαβάζω τις συμβουλες σας για μια σωστή και "ονειρική" επιλογή , αν καποιος έχει να προτεινει και να με βοηθήσει στην επιλογή ασ μπου στείλει PM . Η ανταλαγή ¨γνωσης" είναι αμφίδρομη. Ευχαριστώ τους συναγωνιστες !
:)

Humax

Μέγας
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
10.989
Πόντοι
3.556
Καλησπέρα εύχομαι οτι καλήτερο στους συναγωνιστές , είμαι ΝΕΟΣ στην παρέα σας και προσεκτικά διαβάζω τις συμβουλες σας για μια σωστή και "ονειρική" επιλογή , αν καποιος έχει να προτεινει και να με βοηθήσει στην επιλογή ασ μπου στείλει PM . Η ανταλαγή ¨γνωσης" είναι αμφίδρομη. Ευχαριστώ τους συναγωνιστες !
:)
κατ αρχη καλως ηρθες

για να μιλας για ανταλαγη σημαινει πως κατι ξερεις

γιατι δε γραφεις τι ξερεις ενω οπως ειπες μας παρακολουθεις προσεκτικα

asimenio_alogo

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2013
Like
140
Πόντοι
0
Τι γινεται ρε παιδια με τα  μασατζιδικα ολο πετσετα πεφτει και μπηκε καινουρια υπηρεσια με εκτονωση 50 και στοματικο 60 οι κσλες οι εποχες φευγουν

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom