Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Ταρατσα σ'εκανε ρομπα (μετα συγχωρησεως!)
Σε τι με έκανε ρόμπα?Ταρατσα σ'εκανε ρομπα (μετα συγχωρησεως!)
2thesspunter μπορείς να μου πεις στην κρήτη πόσους έλληνες είχε μέσα η ομάδα σου
στο γυρισμα,εκτος κι αν μας ξεκαθαρισεις τη θεση σου,θες Ελληνες η ξενους?Εγω θελω καλη ομαδα,δε μ'ενδιαφερει η εθνικοτητα,αλλωστε μην ξεχνας οτι οι πραγματικα καλοι Ελληνες(ελαχιστοι πια)δεν ειναι για το βαλαντιο των ομαδων μας εδω πανω,διαφωνεις?Σε τι με έκανε ρόμπα?![]()
Α δεν έχω πρόβλημα στο αν είναι ξένοι οι έλληνες!στο γυρισμα,εκτος κι αν μας ξεκαθαρισεις τη θεση σου,θες Ελληνες η ξενους?Εγω θελω καλη ομαδα,δε μ'ενδιαφερει η εθνικοτητα,αλλωστε μην ξεχνας οτι οι πραγματικα καλοι Ελληνες(ελαχιστοι πια)δεν ειναι για το βαλαντιο των ομαδων μας εδω πανω,διαφωνεις?
Συμφωνώ,στο γυρισμα,εκτος κι αν μας ξεκαθαρισεις τη θεση σου,θες Ελληνες η ξενους?Εγω θελω καλη ομαδα,δε μ'ενδιαφερει η εθνικοτητα,αλλωστε μην ξεχνας οτι οι πραγματικα καλοι Ελληνες(ελαχιστοι πια)δεν ειναι για το βαλαντιο των ομαδων μας εδω πανω,διαφωνεις?
Κρύβε λόγιαΚαι απο τον άρη και την αεκ δόξα τον θεό δώσαμε πολλά πιστόλια σε έλληνες παίκτες!
Τι να κρύβω? την αλήθεια?Κρύβε λόγια
Θες να σου πω ποιους διαλεξες εσυ?Φετος και περυσι?Δε θα χωραει το μυνημα αν αρχισω...καποιους που τρομαξες να τους ξεφορτωθει μηπως?Και μιλας για μας?Συμφωνώ,
γι αυτό εσύ διάλεξες τους χαβίτους και τους ζεντίλ αουρέλιους νέτους που δεν παίζουν ούτε στο εφηβικό της μεγάλης ομάδας της Θεσσαλονίκης
Υ.Γ. Αναφέρομαι συγκεκριμένα σε αυτούς, οι οποίοι είναι και βασικοί σας
Πάρε κανα λεξικό ρε μάγκα μας έχεις κουράσει ή πήγαινε σε κάποιο νυχτερινό!ρε θα μας τρελάνουνε ρε φτινονε και μετά κάθονται πάνω
Για Πέρυσι μαζί σου είμαι, είναι όμως λάθη που αναγνωρίστηκαν γι αυτό και διορθώθηκαν άμεσα...Θες να σου πω ποιους διαλεξες εσυ?Φετος και περυσι?Δε θα χωραει το μυνημα αν αρχισω...καποιους που τρομαξες να τους ξεφορτωθει μηπως?Και μιλας για μας?
χοντρέ κόψε να ακούς πολύ radioΠάρε κανα λεξικό ρε μάγκα μας έχεις κουράσει ή πήγαινε σε κάποιο νυχτερινό!
σωστα,το λαθος Φερναντεζ ας πουμε διορθωθηκε με Χαλκια...Για Πέρυσι μαζί σου είμαι, είναι όμως λάθη που αναγνωρίστηκαν γι αυτό και διορθώθηκαν άμεσα...
ναι ρε μάγκα, στη σύγκριση είμαι στα σύν, 2 χρονιές φάγαμε πάνω από 30 γκολ από δικά του λάθη...σωστα,το λαθος Φερναντεζ ας πουμε διορθωθηκε με Χαλκια...
καλα ρε ακομα δεν ηρθε ο χαλκιας πηρε την γυφτικη νοοτροπια; εκανε προσφυγη για 6000 ευρω; ουτε η καλομοιρα να ητανναι ρε μάγκα, στη σύγκριση είμαι στα σύν, 2 χρονιές φάγαμε πάνω από 30 γκολ από δικά του λάθη...
Ακόμη και αν έχεις δίκιο όμως, είναι 1 λάθος... Συγγνώμη, κάναμε λάθος.
το επόμενο πιο είναι;
αυτο το λαθος βγαζει ματια,τα αλλα θα φανουν στην πορεια,ειναι παντως κριμα να χαραμιζεις τον Ηλιαδη και να'χεις μεσα τον αργοκινητο Βερον που κανει μια σωστη καθετη και μετα λαχανιαζει...αν δε το θες τουλαχιστον ασ'το ελευθερο το Αρειανακι που του'χεις βρισει και τη μανα καποιες φορες(εστω κι απο σποντα!)ναι ρε μάγκα, στη σύγκριση είμαι στα σύν, 2 χρονιές φάγαμε πάνω από 30 γκολ από δικά του λάθη...
Ακόμη και αν έχεις δίκιο όμως, είναι 1 λάθος... Συγγνώμη, κάναμε λάθος.
το επόμενο πιο είναι;
και μαλιστα πληρωμενα,τον επηρεασε ο ζαγορ μαλλον...καλα ρε ακομα δεν ηρθε ο χαλκιας πηρε την γυφτικη νοοτροπια; εκανε προσφυγη για 6000 ευρω; ουτε η καλομοιρα να ηταν