Παρε κανα ferrero rocher ρε τύπε
Τι ειναι αυτα ;;;
Eχει δικιο ο κυριος απο πανω. Τα Ferrero ειναι πολυ νοστιμα!!!! Ειδικα η γεμιση στο κεντρο ειναι τελεια
Παρε κανα ferrero rocher ρε τύπε
Τι ειναι αυτα ;;;
Eχει δικιο ο κυριος απο πανω. Τα Ferrero ειναι πολυ νοστιμα!!!! Ειδικα η γεμιση στο κεντρο ειναι τελεια
Στις δεσποινιδες χαριζω μονο σοκολατακια Leonidas.
ειχες και στο χωριο σου ρε φιλε μου τετοια...???Στις δεσποινιδες χαριζω μονο σοκολατακια Leonidas.
Πολυ εκλεκτα τα γουστα σας κυριε και συμβαδιζουν με τα δικα μου!!!!!!!!!!!!
:-* :-* :-*
Καλησπερα και καλο σαββατοκυριακο :-*
δωσε μας λιγο απο τα υπεροχα μασταρια σουΚαλησπερα και καλο σαββατοκυριακο :-*
Οπτικός τύπος είσαιδωσε μας λιγο απο τα υπεροχα μασταρια σου
για να γουσταρουμε!!!!
Και αγαπουλης και οπτικος τυπος?!εσυ????
νοιαζεσε για το τι τυπος ειμαι????
μου φαινετε καπως περιεργο
Κι αυτη η Ναγια, δεν εκανε καλα παντως.Και αγαπουλης και οπτικος τυπος?!
Μαν, πλακα κανουμε..μην εξαπτεσαι που σε δωσε η Ναγια
εχεις δικιο και ζητω συγνωμη αν εκανες η οποιος εκανε πλακα τελος παντωνΚαι αγαπουλης και οπτικος τυπος?!
Μαν, πλακα κανουμε..μην εξαπτεσαι που σε δωσε η Ναγια
εχω πιπιλισει φιλαρακι....!!!!!Τυπε ασε τις φωτο με τα μασταρια και πηγαινε απο κοντα να χορτασεις πιπιλισμα.....Απο προσωπικη εμπειρια πρεπει να ειναι φυσικο το βυζακι διοτι δεν υπηρχε ιχνος εγχειρησης και τα εψαξα καλα ;)
Αποο υπηρεσιες εχει βελτιωθει καθολου τυπε? CIM,CIF κανει?εχω πιπιλισει φιλαρακι....!!!!!
κοιταξε να δεις εμενα δεν με νοιαζουν αυτα !!!!Η αληθεια ειναι οτι αμα θελει να ναι ενα καλο call girl θα πρεπε να παρεχει κ αυτες τς υπηρεσιες αλλα την Σμαραγδα την περνεις γιατι ειναι ενα κοριτσι μικρο και ελληνιδα κοπελα τς διπλανης πορτας δηλαδηΑποο υπηρεσιες εχει βελτιωθει καθολου τυπε? CIM,CIF κανει?
Σιγα σιγα θα ανεβαζω φωτογραφιες μου απο διαφορες φωτογραφησεις που κανω. Για τα υπολοιπα απο κοντα :-*δωσε μας λιγο απο τα υπεροχα μασταρια σου
για να γουσταρουμε!!!!
Περιμενουμε ομως,κανε μας ενα δωρακι!Σιγα σιγα θα ανεβαζω φωτογραφιες μου απο διαφορες φωτογραφησεις που κανω. Για τα υπολοιπα απο κοντα :-*