Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Spougenas τζάμπα χάνεις το χρόνο σου με τον Dismorfian. Αυτός σου λέει πόσο εύκολο είναι να είσαι λαμόγιο. Ακολούθησε τον δύσκολο δρόμο της αλήθειας και θα λυτρωθείς. Θα γαμάς στο μπουρδέλο και θα νιώθεις σαν βασιλιάς γιατί ό,τι κάνεις θα το κάνεις με αλήθεια.
Και η Κορίνα γι' αυτό με έδιωξε, επειδή της είπα την αλήθεια. Μου έλεγε για την "προσωπική της ζωή" κι εγώ της είπα ότι η προσωπική της ζωή είναι στο μπουρδέλο. Δεν αντέχω να μη λέω την αλήθεια κι ας το πληρώνω. :'(
Το κάνει για να βρίσκεται εκτός έδρας και ψάχνοντας-βρίσκοντας 

Συνοπτικά...δεν (νομίζεις ότι) αγαπάς την Κορίνα 
Κώστα Λαδάκη ποτέ δεν θα έβγαζα γκόμενα μια πουτάνα. Τις πουτάνες τις αγαπώ γι' αυτό που μου προσφέρουν στο μπουρδέλο.

ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ -ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ- ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.
Με ξέρεις κι από χθες ρε τύπε και με λες μαμάκια; Δεν ξέρεις πόσο ανεξάρτητος είμαι από μικρή ηλικία στη ζωή μου για να με χαρακτηρίζεις έτσι...Πικερ και Βριλ : Αφού θέλετε να λέτε συνέχεια την αλήθεια
να μου πείτε τον αληθινό αριθμό της πιστωτικής σας κάρτας και
το πιν και τα τρία ψηφία στην πίσω πλευρά. Θέλω να αγοράσω κάτι
και να το πληρώστε εσείς !
Εμπρός λοιπόν , πείτε την αλήθεια !
Επίσης όταν γνωριστείτε με μια κοπέλα, να της πείτε την αλήθεια
πόσες φορές σας έπιασε διάρροια, πόσες φορές χέσατε την εβδομάδα και
πόσες φορές κατουρήσατε !
Ρε πάτε καλά ; Είσαστε ακόμα ΜΑΜΑΚΗΔΕΣ που δίνουν λογαριασμό
στη μαμά τους και λένε τα πάντα ;
ΜΑΜΑΚΗΔΕΣ Πίκερ και Βριλ, είναι καιρός να απογαλακτιστείτε !
[size=11pt]Προσωπικά δυσκολεύομαι να λέω ψέματα για να σπρώξω Ελλεηνίδες, αλλά υποκλίνομαι ταπεινά σε όσους το κάνουν πετυχημέναοι γυναικες θελουν δουλεμα και παραμυθι μεχρι να ανοιξουν τα ποδια, ταξτε τους γαμο και μετα πεταχτες τες σα στημενες λεμονόκουπες,
[size=15pt]Ζωα είναι δεν θα παθουν τιποτα[/size], μην τις λυπαστε, σε 5 μερες θα γαμιοντε με άλλο και θα σας εχουν ξεχασει.