Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Tα χθεσινά....Τι αλλα νεα παιδες ?
Mα τι λες τωρα μπρε Μεφι ???
Να φερουν αυτες και να διωξουν τις Τριξες και τις διαφορες σαυρες ??
ΜΑ ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑ ??????

Tότε θα τα τρώμε αλλού....![]()
![]()
![]()

Τα ίδια κ τα ίδια είναι....ξεκόλλα....μη κάνεις σα 15χρονο που βλέπει 1 στις 10 στριγκιά....
ΗΜΑΡΤΟΝ....
Βγαίνει ένας...λέει μια μαλακία....κ πετάγεστε 10...κ λέτε 100 μαλακίες....
Λες κ δεν ξέρουμε τη Μαρίνα...κ την κάθε Μαρίνα....κ όλο το συνάφι στο Γκολντ...
ΗΜΑΡΤΟΝ Χ2....

Δεν φταίω εγώ ... είναι η στέρηση ...
και είναι και η ζήλεια ... γιατί αυτός πήγε και εγώ δεν πήγα ???![]()

Τι φρουτο ειναι η Veronika ρε παιδια?Τα κανει ολα στο χορο ή μονο σε αυτους που γουσταρει?
ξενοδοχος ειναιEιναι φρουτο-πασπαρτου..Τα κανει ολα σε ολους.
Εγώ έχω μάστερ σ'αυτά....κ προϋπηρεσία....πάντως θα είμαι καλό παιδί....;)Μου μυριζει βροχη απο μπινελικια..Συντομα κιολας..!!
προσπαθουν να μασ στερησουν τον ΜΕΓΙΣΤΟ ΓΝΩΣΤΗ ΜΑΚΛΕΙΝ καποιοι βαλτοι νεομπιμπιδες,μαλλον βαλτοι απο το Γκρανι Ριτορνι(η Ντροπη των ΣΤΡΙΠ) θαναιMια εχουμε τον neos.p..Τωρα εχουμε και τον ακαλυπτο..
Μου μυριζει βροχη απο μπινελικια..Συντομα κιολας..!!

προσπαθουν να μασ στερησουν τον ΜΕΓΙΣΤΟ ΓΝΩΣΤΗ ΜΑΚΛΕΙΝ καποιοι βαλτοι νεομπιμπιδες,μαλλον βαλτοι απο το Γκρανι Ριτορνι(η Ντροπη των ΣΤΡΙΠ) θαναι

Μακλειν μη με ξεχασεις στο μαγαζι που θα ανοιξεις στο Κοτερο,θελω κονεδια και γω θα σου καθαριζω τσαμπα την ΛΙμνοδεξαμενη στο σπιτι σου!!!!!!!!!!!Καμία σχέση...με μέγιστο γνώστη....απλά...όποιος γυρίζει...μυρίζει....όσοι φοβούνται...πέφτουν κ κοιμούνται.... ;) ;) ;)
Όσο για τα παληκάρια,βαλτά ή μη απο μαγαζιά,που κατα καιρούς ψάχνονται...τα έχουμε πει σε πμ...όσο κ να απειλούν...όσο κ να βρίζουν...οι αλήθειες κ οι μαλακίες τους θα βγαίνουν στη φόρα....![]()
![]()
![]()
Μακλειν μη με ξεχασεις στο μαγαζι που θα ανοιξεις στο Κοτερο,θελω κονεδια και γω θα σου καθαριζω τσαμπα την ΛΙμνοδεξαμενη στο σπιτι σου!!!!!!!!!!!

εγώ ρε κομπλεξικέ δεν θα έρθω;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...Να πας στου "Πατέρα" σας την τράτα....
με την τσιμεντοσκονι με φτιαξεσΌχι...γιατί είσαι κρυφοβάζελος...![]()
...Να πας στου "Πατέρα" σας την τράτα....
![]()
Μπρε..Παμε στοπουτα-χουροι..Θα μας βαλει χερι ο Αntisthenis..
Μπρε..Παμε στοπουτα-χουροι..Θα μας βαλει χερι ο Αntisthenis..