Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
σε ποιο σπιτι?φυλης 99?Σήμερα, είπα να θυμηθώ τα νιάτα μου, όπου με άνδρωσε η θρυλική Αφροδίτη.
Αν και από κορμί είναι άγαλμα, φοβερή λεία επιδερμίδα, αψεγάδιαστο, μελαμψό, σαν σοκολάτα.
Στο πρόσωπο έχει σπάσει λίγο.
Έρχεται στο δωμάτιο, της αναφέρω ότι την "ξέρω" από παλιά και της έκανα μερικά κοπλιμέντα για να την γλυκάνω και πάμε να ξεκινήσουμε.
Σχετικά φιλική, χαδάκια παντού, και σεξ με παροτρίνσεις = τα γνωστά "σκίσε με, κάρφωσε με βαθιά και τα τιαύτα".
Το μέγα αρνητικό : ΔΕΝ δίνει πλέον κολούρι !!!!!!!!!!!! Αν είναι δυνατόν !!!!!!
Μια "τέτοια" κοπέλα, θρύλος, με υπέροχο βραζιλιάνικο-στυλ κολάκι, να ΜΗΝ το δίνει????
Κρίμα τα 25 €.
Με χάλασε αγρίως !!!!
κάνενα νεο απο την Κάρμεν την ξανθιά με τις βυζάρες υπάρχει , οσες φορές πηγα στο φ99 δεν ηταν εκει
Καλημέρα συναγωνιστή.Γεια σας παιδια!εχετε ανακαλυψει κανενα μπουρδελο με τραβεστι (μη ενγχιρησμενο) αξιολογο?
εκτος απο αυτο της Μυτυληνης!
Μονο την Καιτη εχω δει αλλα δε λει και πολλα και δεν μπηκα!θελω να δω την Δημητρα που λενε οτι ειναι καλη!ισχυει οτι δουλευει Τριτη και Πεμπτη απογευμα?
Η Ατζελα οντως ειναι πολυ ομορφη και τις 3-4 φορες που την εχω παρει με εχει αφησει σε ολες μαλακα.![]()
Kι εχει κατι ποντικια σαν του Κεντερη..Ναι ειναι εγχειρισμενη , αλλα ειναι μεσα στην καβλα , ασε που αν θελεις αυταρχικο φοραει strap on και σε ξεκολιαζει!!!
Στο Αγκύρας 1 δουλεύουν τρανσέξουαλ, πρωί και ίσως βράδυ.
δεν εχεισ δικιο.Η ΚΑΙΤΗ στο Μυτιληνησ ειναι πολυ καλη,καυλιαρα και σου επιτρεπει πολλα πραγματα.με πηρε πριν απο 3 μηνεσ πετιπου και αφου την εφτιξα με εσκισε σε πολλεσ στασεισ και για αρκετη ωρα.η Δημητρα δεν λεει απολυτωσ τιποτα,ενω η Χαρα ειναι πολυ δυνατη αλλα σε πηδαει με το πολυ καλο εργαλειο τησ λιγη ωρα και δεν ασχολειται μαζι σου οπωσ η Κκαιτη.