Ανέβηκα στο Ιάσονος 2 πάνω για την ξανθιά πληθωρική milf Μαργαρίτα, πέτυχα τη νεαρότερη Ρωσίδα ψηλή μελαχροινή με τα σχιστά μάτια Βίκυ,

Ανέβηκα στο Ιάσονος 2 πάνω για την ξανθιά πληθωρική milf Μαργαρίτα, πέτυχα τη νεαρότερη Ρωσίδα ψηλή μελαχροινή με τα σχιστά μάτια Βίκυ,
ξερει κανεις ποιες κοπελες υπαρχουν καθημερινες και σαββατο την πρωινη βαρδια και την απογευματινη(?) γυρω στις 8-9 στα Βιργινίας Μπενάκη 31 k Παιανιέων 24? εχω δει τι γραφουν οι συναδελφοι αλλα οι κριτικες ειναι παλιες. προσωπικα θυμαμαι την ελληνιδα Βικυ στο μπενακη για χρονια πρωι. στο αλλο θυμαμαι μια σκουροδερμη με Βυζάρες θειτσα Ελληνιδα και αργοτερα πηρε τη θεση της μια ξενη καστανοξανθη παχουλη. καμια βοηθεια?
Πρωινή επίσκεψη στο ανανεωμένο Κων/πόλεως 132. Ο χώρος έχει γίνει λουξ με άσπρο δερμάτινο καναπέ. Η υπηρεσία μου παρουσίασε δύο μιλφάκια, τη ρωσσίδα Αναστασία και την κατάξανθη Πολωνέζα Ολίβια. Ντυμένες αμφότερες με πολύ σέξυ ρούχα, mini skirt, διχτυωτά καλσόν. Τα ρούχα ήταν και τα μόνο που ήταν του γούστου μου. Οι κοπέλες απείχαν πολύ από αυτές που μου αρέσουν. Πιστεύω όμως ότι θα κάψουν καρδιές σε άλλους συναγωνιστές. 50 ευρώ το πρόγραμμα και με 60 έχει 69 και ελεύθερο στοματικό.
Πριν από 3 ώρες στο Μετάξι:
Κολωνού 30 2ος όροφος: Λώρη. Μου αρέσει πολύ να κάνω έρωτα μαζί της. Απίστευτα αισθησιακή ύπαρξη για μένα.
Χθες το μεσημέρι κατά τις 3:
Ιάσωνος 20 δεξιά: Γκαμπριέλα. Λατρεύω να γαμώ αυτό το γλυκό κορίτσι, ακόμα κι αν τα σεντόνια μυρίζουν πάντα Κορίνα.
δηλαδη ο νομος εχει τροποποιηθει στο γαμαμε καθε μερα???
έτσι ακούγεταιφιλε αυτο εινσι που πηρε η ναντια??
ξερει κανεις ποιες κοπελες υπαρχουν καθημερινες και σαββατο την πρωινη βαρδια και την απογευματινη(?) γυρω στις 8-9 στα Βιργινίας Μπενάκη 31 k Παιανιέων 24? εχω δει τι γραφουν οι συναδελφοι αλλα οι κριτικες ειναι παλιες. προσωπικα θυμαμαι την ελληνιδα Βικυ στο μπενακη για χρονια πρωι. στο αλλο θυμαμαι μια σκουροδερμη με Βυζάρες θειτσα Ελληνιδα και αργοτερα πηρε τη θεση της μια ξενη καστανοξανθη παχουλη. καμια βοηθεια?
καλο μουνι δλδ?εξωτερικα εννοωπριν απο λιγο περασα με μια ξαν8ια (δεν 8υμαμαι ονομα) εντυπωσιακη με ωραιο σωμα στο φυλης 71α στην μπλε πορτα, αλλα δυστυχως μονο αυτο ειχε. μεσα ψοφιμι. αεροπιπα με καποτα ,δεν εγλυφε αρχιδια ουτε τπτ. της λεω να φοραει τα τακουνια της κατα την πραξη κ μου λεει με τα τακουνια στο κρεβατι?ανεκφραστη και εκνευριστικη σε πολλα σημεια. κριμα γιατι η τσατσα ειναι συμπα8εστατη!ατζελικα την λεγανε τελικα!
πολυ καλο αλλα οτι πιο απαραδεκτο εχω δει σε συμμετοχη. γενικα αποφευγω τα δημοφιλη μπουρδελα της φυλης γι αυτον τον λογοκαλο μουνι δλδ?εξωτερικα εννοω
μοντελε ειναι στη πρωινη μια αλινα φ 69β κατι τετοιο με ενα τατου στο ποδιπολυ καλο αλλα οτι πιο απαραδεκτο εχω δει σε συμμετοχη. γενικα αποφευγω τα δημοφιλη μπουρδελα της φυλης γι αυτον τον λογο
ΣΗΜΕΡΑ πηγα και γαμησα. ΑΝΝΥ πορνοσταρ ΣΤΟ ΦΙΛΛΙΠΙΔΟΥ 11 Α Η ΤΥΠΙΣΑ γαμιεται πολυ καλα εκατσα πολυ ωρα στο δωματιο. θα γραψω κριτικη
πριν απο λιγο περασα με μια ξαν8ια (δεν 8υμαμαι ονομα) εντυπωσιακη με ωραιο σωμα στο φυλης 71α στην μπλε πορτα, αλλα δυστυχως μονο αυτο ειχε. μεσα ψοφιμι. αεροπιπα με καποτα ,δεν εγλυφε αρχιδια ουτε τπτ. της λεω να φοραει τα τακουνια της κατα την πραξη κ μου λεει με τα τακουνια στο κρεβατι?ανεκφραστη και εκνευριστικη σε πολλα σημεια. κριμα γιατι η τσατσα ειναι συμπα8εστατη!ατζελικα την λεγανε τελικα!
ναι!τι γνωμη εχεις?προφανως εννοεις την αντζελινα
Βιργ Μπενάκη πρωινή η Βικάρα εκτός Τετάρτης και παρασκευής απόγευμα η επίσης Ελληνίδα Λίζα ξανθό μάχιμο μίλφ σήμερα το απόγευμα την αντικαθιστούσε μια μίλφ από Ουκρανία. Στο παιανιέων μάλλον λες για την Σοφία που τώρα είναι υπηρεσία στο Αγκύρας.