Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Καλησπέρα σε όλη την παρέα.
Πέρασμα τις προάλλες και συνεύρεση με την Κλαούντια. Πρόκειται για ενα συμπαθητικό νεαρό κορίτσι, διπλανής ή παραδιπλανής πόρτας. Ρουμανικής καταγωγής, απίστευτα σφιχτό δέρμα, άβυζη όμως και με κοιλίτσα που ίσως ήταν στο ίδιο επίπεδο με το στήθος της.
Θα ανέβαζα κριτική αλλά δεν άξιζει τον κόπο. Ίσως το κάνω όμως για να σώσω κανενα συνάδελφο. ΜΕΓΑΛΗ ΞΕΠΕΤΑ, ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΞΕΝΕΡΑ. Τέτοια ξεπέτα είχα να νιώσω από τα εμβόλια στο ναυτικό στην προπαίδευση. Με ρώτησε αν θέλω μασάζ και όταν είπα φυσικά αλλιώς θα πήγαινα αλλού, μου λέει, Κρίμα, άντε έλα να σου κάνω λίγο. 3-4 λεπτά μετά άρχισε τα χαμουρέματα και στα 15 είχαμε σκουπιστεί!!!
Αν είναι έτσι το μαγαζί θα πρεπει να αλλάξει κατηγορία στο bou για να ξέρουνε και οι αναγνώστες ότι ανήκει στα studio. Δεν είναι ντροπή. Ντροπή είναι αυτό που έκανε η κοπέλα που μου θύμισε την πρώτη φορά που πήγα σε μπουρδέλο πριν 35 χρόνια.
Κόστος 50€ για 15 λεπτά ξενέρας.
Αυτά, να είστε καλά.
Είναι πιά γνωστό ξεπετάδικο. Γιαυτό γράφουμε για να διαβάζουμε πριν πάμε κάπου......
περασμα προ ημερων νωρις οποτε και ολες ελευθερες πλην τανιας που δεν ηταν στο μαγαζι...στην ερωτηση για 2η φορα μου ειπαν +20 οποτε και την εκανα...Τανια σιγουρη αξια οσον αφορα και το μασαζ και τα μετ επιετα και την συμπεριφορα γενικοτεραρουλα θεα κραταει ακομα
Καλημέρα συναγωνιστές.
Το κουδούνι του καταστήματος τι γράφει;
Ευχαριστώ.

Central Spa ρε μανΚαλημέρα συναγωνιστές.
Το κουδούνι του καταστήματος τι γράφει;
Ευχαριστώ.
γιατι κανει και μασαζ;περασμα προ ημερων νωρις οποτε και ολες ελευθερες πλην τανιας που δεν ηταν στο μαγαζι...στην ερωτηση για 2η φορα μου ειπαν +20 οποτε και την εκανα...Τανια σιγουρη αξια οσον αφορα και το μασαζ και τα μετ επιετα και την συμπεριφορα γενικοτερα
οταν ειχε πρωτοαρχισει και πηγαινα, τυπικοτατη ξεκιναγε με μασαζ, μετα απο λιγο καιρο κατευθειαν στο ψητο 
Σε ποιά απ' όλες αναφέρεσαι?η τσοντα δουλευει ??
την εχω μεγαλη αναγκη![]()
Σε ποιά απ' όλες αναφέρεσαι?
Την τελευταία φορά που πήγα ενώ μου την παρουσίασαν, τελικά μου είπαν ότι δεν ήταν διαθέσιμη, στράβωσα κι έφυγα. Ίσως να πέρασε με κάποιον από τους συναγωνιστές που πέτυχα στην είσοδο κι ανέβηκαν αμέσως μετά από μέναmarianna
δουλευει κανονικα ...περασμα προ ημερων ηταν ολες τους εκει + Τζουλια απο Συγγρου αρκετα παλιαοτερα, μιλφ με κοντο μαλλι...Την τελευταία φορά που πήγα ενώ μου την παρουσίασαν, τελικά μου είπαν ότι δεν ήταν διαθέσιμη, στράβωσα κι έφυγα. Ίσως να πέρασε με κάποιον από τους συναγωνιστές που πέτυχα στην είσοδο κι ανέβηκαν αμέσως μετά από μένα