psolaras78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 74
- Like
- 1.843
- Πόντοι
- 9.295
μπάζα για χωματερή...
τύπε τελικά τι έγινε; περιμένουμε να μας πεις.
την συναντησα το πρωι, η κοπελα ειναι οπωσ στις φωτο αλλα πιο μικροκαμωμενη, περασα μια πολυ ευχαριστη ωρα, δεν πρεπει ναναι πανω απο 20, ελληνιδα μου φανηκε. vfm θα ελεγα
δεν μας τα λες όλα, κόστος, πρόγραμμα
Στην φωτό εδώ παντως μου θυμίζει αρκετά πάντως την περίπτωση της Νινας-Βερονικας
http://[URL unfurl="true"]www.openday.gr/wp-content/uploads/2015/09/145431-372x500.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Την Νίνα-Βερόνικα δεν την έχω συναντήσει, αλλά από τις photos όντως φαίνεται να είναι αυτή.
αφού δεν την έχεις συναντήσει όπως λες πως μπορείς να εκφερεις άποψη ότι μπορεί να είναι η ΒερόνικαΤην Νίνα-Βερόνικα δεν την έχω συναντήσει, αλλά από τις photos όντως φαίνεται να είναι αυτή.
Αυτό που λέω είναι ότι οι photos μοιάζουν μεταξύ τους, νομίζω ότι είναι σαφές αυτό που λέω.αφού δεν την έχεις συναντήσει όπως λες πως μπορείς να εκφερεις άποψη ότι μπορεί να είναι η Βερόνικα
Από εδώ δε χρειάζεται να περάσετε... Ελλεινιδα αν όχι Αλβανιδα με πολύ κουτοπονηρια και σπατάλη χρόνου
Στα 100 φουλ στα 80 άνευ.. ελεύθερο στοματικό αλλά στο μυαλό της πως θα τι κάνει!
Από εδώ δε χρειάζεται να περάσετε... Ελλεινιδα αν όχι Αλβανιδα με πολύ κουτοπονηρια και σπατάλη χρόνου
Στα 100 φουλ στα 80 άνευ.. ελεύθερο στοματικό αλλά στο μυαλό της πως θα τι κάνει!
παλια καραβανα.γιωτα,με σαγονι τετραγωνο αλα γκμοχ.ατσουμπαλο στυλ,με ελλειψη θυληκοτητας.τα 100 πολλα, κυριως για αυτο που θα δεις.μπορεις και παρακατω με παζαρι.
Ρε παιδιά, μία εμμανουελα - εμα που ήταν στο επάγγλεμα πριν καμιά 3ρα χρόνια, ανατολικού μπλοκ με καλά ελληνικά, μήπως την έχετε πετύχει πουθενά. Αν θυμάμαι καλά έκανε δίωρο με 200 τότε τα καλά χρόνια
την συναντησα το πρωι, η κοπελα ειναι οπωσ στις φωτο αλλα πιο μικροκαμωμενη, περασα μια πολυ ευχαριστη ωρα, δεν πρεπει ναναι πανω απο 20, ελληνιδα μου φανηκε. vfm θα ελεγα
Υποθέτω εννοείς αυτήν.
Εξαφανισμένη τουλάχιστον από την ευρεία κατανάλωση τα τελευταία χρόνια.
Μονο μια ερωτηση θελω να κανω..... Τελικα αξιζει τον κοπο να τιμηθει......?Λογικά Βερόνικα λοιπόν. Πολλές οι συμπτώσεις για να μην είναι αυτή.
Εκτός από το σωματότυπο ταιριάζουν και η ηλίκια, κ οι πόζες, και οι ώρες διαθεσιμότητας και το συνολικό vfm.
Ακόμη και αν δεν είναι αυτή η ίδια ακόμη καλύτερα τότε, γιατι η Βερόνικα παρουσίαζε μεγάλα κενά παρουσίας.
αν είναι αυτό το πυραυλακι τότε διάβασεΜονο μια ερωτηση θελω να κανω..... Τελικα αξιζει τον κοπο να τιμηθει......?![]()
Αυτή είναι Θο,
Εύχομαι V.M.Zarubin μετά την μακροσκοπική έρευνα που έκανες να έχουμε 100% επιτυχία στα αποτελέσματαΑυτή είναι Θο,
Φαίνεται ξεκάθαρα από την διάμετρο στη θηλή.
για στειλτε κανα πιμι με τροπο επικοινωνιας ρε πορνοι.