Αγαπητοί συναγωνιστές εκτιμώντας την πολύτιμη βοήθεια των κριτικών σας και προσπαθώντας να συμβάλλω πιο ενεργά στην μετάδοση των εμπειριών μου, θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας μια πρόσφατη παντελώς άστοχη επιλογή... Παρασυρμένος από τις φωτογραφίες της αγγελίας με τίτλο 《ελληνίδα ξανθιά καλλονη》και κάποιες θετικές κριτικές από παλιότερη ενασχόληση της σε στούντιο (Συγγρού 144) επισκέφθηκα το χώρο της ανεξάρτητης πλέον Αφροδίτης σε κάθετο της Δοϊράνης στην Καλλιθέα. Αρχικά ομολογώ ότι η συναντηση κλείστηκε δύσκολα γιατί η κυρία δεν σηκώνει εύκολα το τηλέφωνο της και είναι σχετικά δύσκολο να την πετύχεις. Ο χώρος της αρκετά καλός σε νεόκτιστη πολυκατοικία. Συμαζεμένο διαμέρισμα με καθαρά φαινομενικά σεντόνια. Μπάνιο και καθαρή πετσέτα προσφορά της Αφροδίτης. Ξεκινάμε τον αγώνα με μια τελείως αδιάφορη πίπα με προφυλακτικό και μετά κόπων αρχίζω να προετοιμαζομαι χωρίς ενθουσιασμό για τη συνέχεια. Παρένθεση για την εμφάνιση της Αφροδίτης: σίγουρα άνω των 40 χρονων, γεμάτη προς αρκετά αφράτη, ξανθιά με ένδυση αερινης ρομπας και εσωρουχων. Συνεχιζω στο κυριως πιατο. Ξεκινάει αυτή από πάνω με θέα τα πεσμένα αλλά μεγάλα στήθια της και μετά από ένα τέταρτο προτείνει αλλαγή στάσης και θέσεων. Μεγα λαθος η θετικη μου ανταποκριση... προσπαθώ να εισχωρήσω και συμβαίνει το απόλυτα μοιραίο και σιχαμένο σενάριο. Η γκόμενά είναι σίγουρα απόλυτη με αποτέλεσμα να υπάρξει άμεση πτώση του βασιλέως από την τρομερή δυσωδία... Δεν περιγράφω άλλο γιατί από εκεί και πέρα όλο το σκηνικό ήταν παρωδία. Καταθέτω τα 70 ευρώ μου αι φεύγω με το πουλί στο χέρι και γεμάτος απογοήτευση για το χαμένο χρόνο μου. Προς αποφυγή παρόμοιου σκηνικού σε συναγωνιστή ελπίζω να διαβάζει η κυρία κα να ξεκινήσει να προσέχει την υγιεινή της. Καλά να περνάτε αδέρφια με πιο σωστές επιλογές!