The Lover
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2005
- Like
- 430
- Πόντοι
- 36
Και να φανταστείς ότι με άλλο όνομα έπαιρνε η κόμπρα λιγότερα. Marketing....
το "άλλο όνομα" boy????
Και να φανταστείς ότι με άλλο όνομα έπαιρνε η κόμπρα λιγότερα. Marketing....
ευχομαι να αλαξει παλι ονομα και να περνει 400 ευρο...να δω ποιος μακακας θα δωσει (που θα δωσει) να τον ξεφτιλησουμε μετα!![]()
![]()
και μπαινει η Μαριαλενα με 150/2 ωρες και κολαρακι included και μαζευει τα ρεστα.100 για πιπα...η αλλη 150 η και 200 για 1,5 ώρα με αναλ (Nagia)
οτι μα οοοτι νανε
Ναι εδώ ειναι άλλες ώρες το έχει ανοιχτό άλλες κλειστό.Τύποι είμαστε σίγουροι ότι Vika95 έχει επιστρέψει και δουλεύει; Την προηγούμενη εβδομάδα δεν απάντησε, σήμερα επίσης κλειστό.
100 για πιπα...η αλλη 150 η και 200 για 1,5 ώρα με αναλ (Nagia)
οτι μα οοοτι νανε
πόσο δύσκολο είναι να καταλάβεις ότι είναι ψεύτικες οι φώτοΕχει δοκιμάσει κανείς τις παρακάτω Ελληνίδες call girls Ηρώ & Εφη?
Γιατι το λες αυτο τυπε???Δεν καταλαβαινω τι ψευτικο βλεπεις σε αυτες τις φωτο???πόσο δύσκολο είναι να καταλάβεις ότι είναι ψεύτικες οι φώτο
καμμία σχέση, Τη Γιάννα τη Ρωσιδούλα μου την ξέρω απ όλες τις μεριέςαυτή μήπως είναι η Γιάννα από το Φυλής 200; υπάρχει περίπτωση άλλες ώρες να δουλεύει σε βίζιτες;
Όσο αφορά τη πρώτη. Αν σου κάνει για πρεζάκι πιο πολύ και όχι για τραβελάκι μια επίσκεψη στον οφθαλμίατρο και γρήγορα (εκτός και αν σου αρέσουν αυτά τα γούστα οπότε πάσο). ΑΝ όμως δε γουστάρεις κάνε ένα κλικ στη "κατρέλα χρήστη" και θα δεις αυτό
Καλημέρες
γιατι οι υπηρεσιες της ηταν για 50αρικο..με τιποτα παραπανω.Κάτι τέτοιο έκανα κι εγώ: της είπα 100 για πλήρες ή 70 μόνο πίπες. Επέλεξε το δεύτερο και στη συνέχεια μου είπε ότι κάνει μόνο πίπες.
Ο φίλος σου γιατί τα 'κλαιγε;
Καλημέρα συναγωνιστές μπορεί να μου πει κάποιος αν συνεχίζει να δουλεύει η μελινα αυτή και που μπορώ να την βρω;
Επισης επικοινωνησα με αυτήν
ειχε αναφερθει και παλαιότερα αλλα υπήρχαν αμφιβολίες
Ειναι γυναίκα, σίγουρα, μιλησα στο τηλεφωνο
δηλώνει 30αρα, αλλα αμφιβάλλω
1,62 και 60 κιλα
στελνει και μια ακυρη φωτο που φαίνονται μονο βυζια, δεν βγαζει ακρη
υποτίθεται στα 100 € με καλό τσιμπουκι, οσες φορες θες, και χυσιμο ουπου θες
το θέμα είναι οτι έχει λιγο κουλο ωράριο
πρωι μέχρι μεσημερι και μετά αργα την νυχτα
τα 100 € ειναι πολλα για κασκαντεριλίκι και μαλιστα χωρις πολλες πληροφορίες
αν κάποιος φιλος έχει δοκιμασει ας ενημερωσει
Όπου ******* βάλε love list ενομενα σε μία λέξη...τα αστερακια τι ειναι ρε παιδια;