hornydarthvader
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2013
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Το τηλεφωνο βγαζει και αυτην εδω οπου τελειες λοβλιστκαλησπέρα για¨αυτα ξέρουμε κατι
Το τηλεφωνο βγαζει και αυτην εδω οπου τελειες λοβλιστκαλησπέρα για¨αυτα ξέρουμε κατι
υπάρχει περίπτωση αυτή η Κέλλυ και εδώ να είναι η γνωστή από το 104 που δούλευε solo; Δεν πειστεύω να αναγορεύτηκε και σε call girl με αυτή την κολάρα!
λοιπον...να ξεκαθαρισω οτι δεν την εχω συναντησει..εχω σαυνομιλησει ομως,αρκετα.φωτος στελνει και αλλες,αλλα καλυτερα μην δειτε...τα ωραρια ειναι περιεργα γιατι δουλευει και μονο αυτες τις ωρε ειναι τα κενα.Επισης επικοινωνησα με αυτήν
ειχε αναφερθει και παλαιότερα αλλα υπήρχαν αμφιβολίες
Ειναι γυναίκα, σίγουρα, μιλησα στο τηλεφωνο
δηλώνει 30αρα, αλλα αμφιβάλλω
1,62 και 60 κιλα
στελνει και μια ακυρη φωτο που φαίνονται μονο βυζια, δεν βγαζει ακρη
υποτίθεται στα 100 € με καλό τσιμπουκι, οσες φορες θες, και χυσιμο ουπου θες
το θέμα είναι οτι έχει λιγο κουλο ωράριο
πρωι μέχρι μεσημερι και μετά αργα την νυχτα
τα 100 € ειναι πολλα για κασκαντεριλίκι και μαλιστα χωρις πολλες πληροφορίες
αν κάποιος φιλος έχει δοκιμασει ας ενημερωσει
τα 100 τα θελει για πληρες μενου.τσεκαρισμενο αυτο.Και να συμπληρωσω τα 100 τα θελει μόνο για πιπα
γραφειο.παιζει ενα μαιλ,που αναφερει 3 ονοματα.
λοιπον...να ξεκαθαρισω οτι δεν την εχω συναντησει..εχω σαυνομιλησει ομως,αρκετα.φωτος στελνει και αλλες,αλλα καλυτερα μην δειτε...τα ωραρια ειναι περιεργα γιατι δουλευει και μονο αυτες τις ωρε ειναι τα κενα.
Υπάρχει κάποιος που έχει δοκιμάσει; Έχω ανταλλάξει κάποια μέιλ. Της πρότεινα πλήρες μενού, αλλά μου είπε ότι κάνει μόνο πίπα, γιατί είναι πιστή στον γκόμενό της... Προσωπικά με ψήνει το ερασιτεχνικόν του πράγματος.τα 100 τα θελει για πληρες μενου.τσεκαρισμενο αυτο.
τα 100 τα θελει για πληρες μενου.τσεκαρισμενο αυτο.
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚαλημερα σε όλους αναζητειται κοντοπουτανο για ενα ευχαρηστω απογευμα,ολεσ οι προτασεισ σηζητησημες
εχω τσεκαρει αυτο ξερουμε κατι?
δεν ξερω αν λεει αλλα στο εναν και αλλα στον αλλον.εμενα στην αρχη μου ειπε ΜΟΝΟ πιπες..την αφησα,και μετα απο 2-3 μερες της ξαναεστειλα,οτι δινω τα 100 ευρω για πληρες μενου,και μου απαντησε οτι οκ,αλλα αυτες και αυτες τις ωρες,γιατι αλλες δεν μπορουσε.αυτα.Όταν λες τσεκαρισμενο? Εγω την ρωτησα και ειπε οχι.
Εκτος αν λεει αλλα στον εναν και αλλα στον αλλον
δεν ξερω αν λεει αλλα στο εναν και αλλα στον αλλον.εμενα στην αρχη μου ειπε ΜΟΝΟ πιπες..την αφησα,και μετα απο 2-3 μερες της ξαναεστειλα,οτι δινω τα 100 ευρω για πληρες μενου,και μου απαντησε οτι οκ,αλλα αυτες και αυτες τις ωρες,γιατι αλλες δεν μπορουσε.αυτα.
κακως.επρεπε να της πεις,οτι με 100,σε πληρες μενου,στα δινω..λογικα θα ειχες καταφατικη απαντηση. φιλος,ασχετος με το σαιτ,την πηδηξε,και στο τελος τα κλαιγε,παντως για την ενημερωση.Εγω της ειπα οτι 100 μονο για πιπες ειναι πολλα και με χαιρετησε
![]()
![]()
![]()
100 για πιπα...η αλλη 150 η και 200 για 1,5 ώρα με αναλ (Nagia)
οτι μα οοοτι νανε
Κάτι τέτοιο έκανα κι εγώ: της είπα 100 για πλήρες ή 70 μόνο πίπες. Επέλεξε το δεύτερο και στη συνέχεια μου είπε ότι κάνει μόνο πίπες.κακως.επρεπε να της πεις,οτι με 100,σε πληρες μενου,στα δινω..λογικα θα ειχες καταφατικη απαντηση. φιλος,ασχετος με το σαιτ,την πηδηξε,και στο τελος τα κλαιγε,παντως για την ενημερωση.