Βασιλοφρων13
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 12.335
- Πόντοι
- 2.606
Tell them that he is an oldline from the army dudeIt is not necessary my parents to know about my friends from bourdela.com.
Tell them that he is an oldline from the army dudeIt is not necessary my parents to know about my friends from bourdela.com.
Δεν έχω πάει στρατό και ούτε πρόκειται.Tell them that he is an oldline from the army dude![]()
Φιλαρακι τα αγγλικά μέσω αλληλογραφίας τα σπούδασες;Tell them that he is an oldline from the army dude![]()
Μην κανεις μαλακιες θα σε παρει κανεις χαμπαρι απο αυτα τα μουτρα και θα σε σπασει στο ξυλοΣήμερα το μεσημέρι θα πάω στουντελότσαρκα σε Αιγάλεω και Μεταξουργείο. Θα μαγνητοφωνήσω τις στιχομυθίες με το κινητό.
αγαπητε τακμανA) AVAILABLE BUDGET
Στις 15/05/2015 η Ηπειρώτισσα γιαγιά μου έκανε δώρο 200 ευρώ. Στις 25/05/2015 (bank holiday in the UK) ώρα 12:00 ξεκίνησα από το σπίτι μου, για να πάω μοντελόβολτα. Στο πορτοφόλι κουβαλούσα συνολικά 115 ευρώ.
Β) ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΣΤΟΥΝΤΕΛΟΤΣΑΡΚΑΣ
Στην αρχή για να καυλώσω, πήγα με τα πόδια μέχρι την πλατεία Αμερικής. Στη συνέχεια, πήρα το τρόλεϊ 5 και κατέβηκα στον ΟΤΕ. Από εκεί πήρα ΗΣΑΠ και ΜΕΤΡΟ (γραμμή 2) και κατέβηκα ΣΤΑΘΜΟ ΛΑΡΙΣΗΣ.

Ψάχνω απεγνωσμένα καμία Αγγλίδα α-καπέλο με φούστα και τρικ-τρικ.Τάκη όλο στη πείνα μας έχεις ... δε πιστεύω να έκανες πάλι σχέση με κανένα 23χρονο κ να έκοψες τα δελα. .
Σε έχουμε μεγάλη ανάγκη
Καλοφαγωτα ...αθανατε ελληνα φιγουρατζη...Αξίζει να σημειωθεί ότι ο μισθός μου είναι £ 2,080 pm.

μαστορα δες καμια επαναληψη κων/νου και ελενης γιατι το βλεπω το πραγμα να κανει πρεμιερα μαζι με τις αλλες σαπουνοπερες τερμα του σεπτεμβρη.Ρε ΤΑΚΗ δωσε σημαδια στην παρεα, μας ξενερωσες ουτε ενα βιντεακι ουτε νεωτερα για Αρκουδα ουτε τιποτα. Περναμε στερηση.![]()
![]()
Ο μεγαλυτερος ανωμαλος ειναι αυτος που παριστανει τον ηθικολογο. Ειμαστε ολοι πηχτρα μες την διαστροφη και τα ακατανομαστα παθη.