επιτέλους ο ένα κι ένα μίλκο παίζει στη φυσική του θέση.
Επιτέλους η ομάδα παίρνει γκολ από τα εξτρέμ, όπως ακριβώς άλλωστε ορίζει το σύστημα που παίζει....
Μαλεζανιές ΤΕΛΟΣ κωλόγαυροι.....
Ερχεται η πούτσα ...........
Επιτέλους η ομάδα παίρνει γκολ από τα εξτρέμ, όπως ακριβώς άλλωστε ορίζει το σύστημα που παίζει....
δηλαδή σόρρυ κιόλας...αλλά παίζετε με τους περσινούς παίκτες...σωστά; Τι κάνατε τόσες μεταγραφές;
Αυτό που έχω να πω μόνο απο τα 2 λεπτά που βλέπω είναι ένα. Πως πιέζετε, κι αυτό είναι πολύ καλό. Τα υπόλοιπα, ο τρόπος ανάπτυξης δηλαδή κλπ δεν μου λένε προς το παρόν κάτι, γιατί οι άλλοι δεν υπάρχουν στο γήπεδο, προπόνηση κάνετε.
δηλαδή σόρρυ κιόλας...αλλά παίζετε με τους περσινούς παίκτες...σωστά; Τι κάνατε τόσες μεταγραφές;
Αυτό που έχω να πω μόνο απο τα 2 λεπτά που βλέπω είναι ένα. Πως πιέζετε, κι αυτό είναι πολύ καλό. Τα υπόλοιπα, ο τρόπος ανάπτυξης δηλαδή κλπ δεν μου λένε προς το παρόν κάτι, γιατί οι άλλοι δεν υπάρχουν στο γήπεδο, προπόνηση κάνετε.
εγώ φίλε τυφλός δεν είμαι και το ξέρεις.
Και κατά τη διάρκεια του χειμώνα το έλεγα πως μακάρι να ανέβει και ο ΠΑΟ και η ΑΕΚ και άλλοι. Και ο Κόκκαλης ή θα ανεβάσει σκολαπάτια την ομάδα για να ανταπεξέλθει ή θα την κάνει με ελαφρά. Απλά είναι τα πράγματα, εγώ κωλοτούμπας δεν είμαι.
σημασια εχει και ο προπονητης ξερεις
υπαρχει και αυτος αν τοχεις ακουσει ποτε
οι μεταγαρφες γιναν γιατι θα παιξουμε και με καλυτερες ομαδες απτην σημερινη
Τυπάκια του στυλ μαλεζανι, πεσειρο κ λοιπά παρτάλια ΤΕΛΟΣ, ο Πατερας έχει σκοπό να γαμήσει πολύ κόσμο κ κυρίως μέσα από την ομάδα, αφού αυτοί είναι η καταστροφή μας τόσα χρόνια. Πουστράκια κ ρουφιανάκια τύπου φεθρυ φτύνουν αίμα ήδη...
Η ομάς γρήγορη.
Ο Σάλπι δεξί εξτρέμ...
Ο Νίνης ελεύθερος....
Ο Μάντζι σέντερ φορ.... θα τον ήθελα πιο δυνατό και ψηλό.....
Τα αμυντικα χαφ γαμάνε (και ακόμα δεν είδαμε το θεό).
Ο νίλσον θα δείχνει πιο σταθερός τώρα που δένει η ομάδα στο κέντρο...
Ο Σπυρό υπεράνω κριτικής...
Ο Μότσαρτ αρκεί να συνεχίσει έτσι.........
Ο Σαριέγκι μάλλον λίγος....
Θέλω επειγόντως σέντερ μπακ στυλ Κυριάκου ώστε ο Βύντρα να παίζει λίμπερο όταν θα χρειαστεί σε δυνατά παιχνίδια στο τσου λου..........
Μάγκες η ομάδα λόγω πρώιμης προετοιμασίας το Σεπτέμβρη θα πάει τρένο.. Κοιλά θα κάνουμε το Δεκέμβρη...
Είναι καλό που παίζουμε όλα τα ντόπια ψιλικατζίδικα με κοντομάνικο......
Και τέλη Ιουλίου το ΟΑΚΑ με 50 χιλιάρικα....
ΠΟΥΤΣΑ ΠΟΥΤΣΑ ΠΟΥΤΣΑ ΠΟΥΤΣΑ ΠΟΥΤΣΑ
ΞΥΛΟ ΞΥΛΟ ΣΤΟΝ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΤΟΝ
είπα οι περσινοί παίκτες, όχι η περσινή ενδεκάδα.
Κατά αυτή τη λογική παίζει και ο Νίλσον και ο Ίβανσιτς που πέρσι υπήρχαν στην ενδεκάδα για να τη συμπληρώνουνε μόνο.