Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
καλημέρα και σε σένα.Πολλές γλυκές καλημερες σε ολους...... να έχετε ένα υπέροχο σ/κ
Οχι γλυκε μου.ειναι η πρωτη φορα
ποσα μηνυματακια εχεις γλυκια μου?Οχι γλυκε μου.ειναι η πρωτη φορα
Oι κοντες ειναι ανωτερεςΔεν θελω να φανω και πολυ κακια...αλλα 1,65 και 58 κιλα λεει και καποιοι θααα πληρωσουν..
Εκτος κ αν εχει πανεμορφο προσωπο οποτε παω πασο...αλλα..μου εκανε κ λιγο εντυπωση...

Απο τις 14.00 εως τις 12 το αργοτερο ειμαι στη διαθεση σας....τα μηνυματα που λαμβανω ειναι αρκετα πολλα και προσπαθω να ανταποκριθω σε ολα οσο μου επιτρεπει ο χρονος μου.....![]()
Oι κοντες ειναι ανωτερες![]()
σύμφωνο και αν δεν έχει και λίγα πιασίματα η γυναίκα τη να την κάνεις ξυλάγγουρο.Oι κοντες ειναι ανωτερες![]()
58 κιλά δεν είναι χοντρή με 1,65 ύψος πιασίματα έχει εξάλλου υπάρχουν και φώτο.τα κιλα σε αναλογια με το υψος σχολιασα...και απλα μ ηρθαν στο μυαλο καποιες γνωστες που ειναι περιπου τοσα κιλα...και λεω δεν μπορει..
58 κιλά δεν είναι χοντρή με 1,65 ύψος πιασίματα έχει εξάλλου υπάρχουν και φώτο.
Οχι,δεν ειναι χοντρη αλλα ουτε κανονικη..
οκ,αμα υπαρχουν.....
από την στιγμή που πληρώνουμε αυτό είναι το ζητούμενο και τα πρώτα δήγματα από όσους έχω ρωτήσει,και από τι λένε καιΑμα κανει καλό κρεββατι.....