blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 41
- Like
- 27.963
- Πόντοι
- 28.716
Μπλιζ θέλω να σε βρισω αλλά είμαι πολύ κουρασμένη. Ο αρμπαρόριζαλ δεν ειπε για μένα. Λυσσαξατε
Ουτε εγω ειπα για σας!
Μπλιζ θέλω να σε βρισω αλλά είμαι πολύ κουρασμένη. Ο αρμπαρόριζαλ δεν ειπε για μένα. Λυσσαξατε
Τυπε αγαπαμε τα ζωα.Στενοχωρεθηκα που μπηκε ενα το απογευμα στο νημα και το αποπηραμε ολοι.Το ψοφογατο παει ως δωρο πακετο;
Εριναλ αυτη ειναι μια φωτο που θα σου φτιαξει το κεφι σιγουραΜπλιζ θέλω να σε βρισω αλλά είμαι πολύ κουρασμένη. Ο αρμπαρόριζαλ δεν ειπε για μένα. Λυσσαξατε
Εριναλ αυτη ειναι μια φωτο που θα σου φτιαξει το κεφι σιγουρα![]()
υπαρχουν εγω ξέρω 2 τουλαχιστονΝαι...σημερα μονο σε εκθεσεις η σε γκαραζ με αντικες θα το βρεις ομως...στην Ελλαδα δεν πιστευω να υπαρχει ουτε για εκθεση..
Αν δεν βοηθησεις τη νεα γενια ποιος θα το κανει??δεν φτάνει που ψάχνουμε γκομενακι στο Σαούλ ψάχνουμε και αυτοκίνητο τώρα. Κατάλαβες το νιανιαρο
Τυπε αγαπαμε τα ζωα.Στενοχωρεθηκα που μπηκε ενα το απογευμα στο νημα και το αποπηραμε ολοι.
έχεις μαλλιά και ματιά Σαούλ ?χαιρετισματα πες τους. Θα σε γδαρω..Εριναλ αυτη ειναι μια φωτο που θα σου φτιαξει το κεφι σιγουρα![]()
Εγω εχω πετυχει απο το αλλο το μαστανγκ 1-2 διαφορετικα με πινακιδες αντικας νομιζω και το 1 ειχε σιγουρα ξενες.Αλλη αισθηση ο ηχος και η εικονα ολοκληρη.υπαρχουν εγω ξέρω 2 τουλαχιστον
εσύ δεν ειπες αν πάει πακέτο ψοφόγατο ?![]()
![]()
Διευκρινηστε ομως.
Ποια θα δωσετε στον κ. saul.
Ρε συ εριναλ,αν δεν ημουν καραφλος και στραβογκανος θα ετρογα τοσα χι απο τις γκομενες?έχεις μαλλιά και ματιά Σαούλ ?χαιρετισματα πες τους. Θα σε γδαρω..
Τυπε στον saul προτεινω ανεπιφυλακτα το milf Ερη.Διπλο διαφορικο,μαλακες αναρτησεις,συστημα injection,πισινη κινηση,πολλα χιλιομετρα,κιβωτιο τριων ταχυτητων,και στις ανηφορες σε παει γαμιοντας.![]()
![]()
Διευκρινηστε ομως.
Ποια θα δωσετε στον κ. saul.
εσύ δεν ειπες αν πάει πακέτο ψοφόγατο ?
Τυπε στον saul προτεινω ανεπιφυλακτα το milf Ερη.Διπλο διαφορικο,μαλακες αναρτησεις,συστημα injection,πισινη κινηση,πολλα χιλιομετρα,κιβωτιο τριων ταχυτητων,και στις ανηφορες σε παει γαμιοντας.
δεν έχω θέμα σε γδέρνω και κσραφλοΡε συ εριναλ,αν δεν ημουν καραφλος και στραβογκανος θα ετρογα τοσα χι απο τις γκομενες?![]()