Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 485K
  • Εμφανίσεις 8M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι πρέπει να γίνει για να παύσει ο κ. amjik να μας πρήζει με το μελαχρινό Sugar;(Έως 2 ψήφοι )

• Να δηλητηριάσουμε τον κ. amjik.

• Να τον καταδώσουμε για λαθραία ανοικοδόμηση και να πάει μέσα για χρόνια.

• Να τον κλείσουμε σε μοναστήρι και να ησυχάσουμε απ΄ αυτόν.

• Να του γνωρίσει ο κ. κωλο-γερος μία από τις δεκάδες γκόμενές του.

• Να τον στείλουμε στο Ταμ Τουμ για μαϊμούδες.

• Να τον ευνουχίσουμε!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
201
Πόντοι
166
ετσι λέγεται το μοντέλο σελμπι Τζιτι 500 αλλα  οταν λες για φορντ σελμπι όλοι καταλαβαίνουν το κόμπρα αυτο που σ αρέσει λέγεται μαστανγκ
Got it.Και αυτο δε θα με χαλαγε  :rockon:

Συνημμένα

• images.jpg
    images.jpg
    9,8 KB · Εμφανίσεις: 15

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
201
Πόντοι
166
ρε σαουλ τζαμπα θα κανεις τη θυσια του στοματικου στην γριετζω. αλλο αμαξι θα σου παρει τελικα  :2funny:
Ναι αλλα για να διατηρησω τη φημη που στην αγορα δε θα ζηταγα αποζημειωση.Οι υπηρεσιες μου ειναι επερανω χρηματων.Επισης ειναι μερικα μιλφακια προχωρημενης ηλικιας 45-50 που ειναι διατηρημενα καλα και τα εγλυφα και χωρις αμαξι δωρο  :grin:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
41
Like
27.963
Πόντοι
28.716
Ναι αλλα για να διατηρησω τη φημη που στην αγορα δε θα ζηταγα αποζημειωση.Οι υπηρεσιες μου ειναι επερανω χρηματων.Επισης ειναι μερικα μιλφακια προχωρημενης ηλικιας 45-50 που ειναι διατηρημενα καλα και τα εγλυφα και χωρις αμαξι δωρο  :grin:

Και σεις περιμενετε οτι η κα. Εριναλ θα εκτιμησει την αξια των Μιλφ;;;;;;;;

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
κοτσο θα σε πιασουν ετσι οπως τα βλεπω  :grin:

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Τυπε εννοεις καποια συγκεκριμενα?Η γενικως.Γιατι εχουμε μια να σου δωσουμε σ αυτο το ηλικιακο γκρουπ.

eraserkalsp

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
66

είναι μια τέτοια κυριούλα στο γυμναστήριο που πάω και δε την κάνεις πάνω από 45 με τίποτα.
ξανθιά, γαλανομάτα και κάνει στεπ 30 λεπτά+ :orchestra:
είχα ακούσει να λέει μια μέρα πως όταν βγήκε ο γέρος Παπανδρέου για πρώτη φορά πρωθυπουργός ήταν φοιτήτρια! :orchestra:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
201
Πόντοι
166
απιστευτο αμαξι πολυ όμορφο τρομοκρατικός ήχος
Ναι...σημερα μονο σε εκθεσεις η σε γκαραζ με αντικες θα το βρεις ομως...στην Ελλαδα δεν πιστευω να υπαρχει ουτε για εκθεση..

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
41
Like
27.963
Πόντοι
28.716
είναι μια τέτοια κυριούλα στο γυμναστήριο που πάω και δε την κάνεις πάνω από 45 με τίποτα.
ξανθιά, γαλανομάτα και κάνει στεπ 30 λεπτά+ :orchestra:
είχα ακούσει να λέει μια μέρα πως όταν βγήκε ο γέρος Παπανδρέου για πρώτη φορά πρωθυπουργός ήταν φοιτήτρια! :orchestra:

Σε ποιο γυμναστηριο πατε;

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Μπλιζ θέλω να σε βρισω αλλά είμαι πολύ κουρασμένη. Ο αρμπαρόριζαλ δεν ειπε για μένα. Λυσσαξατε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom