papazits
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 212
- Πόντοι
- 16
Μαρίνα Ρωσσίδα?Αυτή είναι, μαύρες μπότες φορούσε και έκφυλα ρούχα, λες να μην κάνω το βήμα ? Με το παρουσιαστικό της μου έκανε για παλιά πουτανα που έγινε τσατσα
Μαρίνα Ρωσσίδα?Αυτή είναι, μαύρες μπότες φορούσε και έκφυλα ρούχα, λες να μην κάνω το βήμα ? Με το παρουσιαστικό της μου έκανε για παλιά πουτανα που έγινε τσατσα
Καμια σχέση........ ΈμαθαΜαρίνα Ρωσσίδα?![]()
εχεις συμβαλει και εσυ ..απλα εγω απο δω και περα θα κριτικαρω παντα αντικειμενικα για να ξερει ο καθενας που θα παει τι τον περιμενει!!!τζιμη ελπιζω να μην φταιω εγω για τις αντικειμενικες κριτικες σου εεεεεεε![]()
![]()
![]()
ειναι πολυ καλη τελικα χθες την δοκιμασα!!!δεν ειναι σιγουρο οτι θα φυγει..το σκεφτεται αρκετα να μεινει και κλεινει προς τα εκει...μου εδωσε την αισθηση να καταλαβω οτι αν εχει πελατια θα μεινει...βεβαια της ειπα ειμαστε χωριο και στην σαλονικη θα παρει ακριβως αυτο που της αξιζει...αν συνεχισει ετσι θα εχει σιγουρα πελατια!!Η επιτυχία με την τζέση συνεχίζεται. Μετα το χθεσινό ηφαιστιακό γαμησι έπαθα καβλίτιδα και ξαναπήγα. λόγω της "γνωριμίας" μας, μόλις με είδε στο σαλόνι είχαμε αγκαλιές και φιλάκια. Είναι πρόσχαρη κοπέλα και έξυπνη επαγγελματίας. Σήμερα στην πίπα είχαμε και φοβερό dt. Κατα τα άλλα ο ίδιος πύραυλος. Δεν νοιάζεται για τον χρόνο (στο σαλόνι περίμενε συναγωνιστής)παρά μόνο για την καύλα σου.
δυστυχώς όμως θα μας φύγει μάγκες.θα κάτσει μια βδομάδα και μετα θα πάει ουκρανία (κλαψ)τι να πω...σκέφτομαι να πάω και αύριο.θα μου φάει όλα τα λεφτά η άτιμη
ειναι πολυ καλη τελικα χθες την δοκιμασα!!!δεν ειναι σιγουρο οτι θα φυγει..το σκεφτεται αρκετα να μεινει και κλεινει προς τα εκει...μου εδωσε την αισθηση να καταλαβω οτι αν εχει πελατια θα μεινει...βεβαια της ειπα ειμαστε χωριο και στην σαλονικη θα παρει ακριβως αυτο που της αξιζει...αν συνεχισει ετσι θα εχει σιγουρα πελατια!!
Βραδυνή Τσαρκα με τον Υπερ-Guest Star: travestolagno
Και στην μέση της Τσάρκας στα στενά της Φρίξου μας βρήκαν και οι Μπακαγιοκοι: Azazel - ΦΑΚΙΡΗΣ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
La case direne: Νική. Ελληνίδα ξανθιά με![]()
!
Ανδρ.21: Τζούλια. Το μαυριδερό κωλαροπουτανο!
Ανδρ.19: Αντζελλα. Ξανθιά απο την Πολωνια για τρέλα![]()
απο πίσω!
Ανδρ.38: Έλενα. Μαυρομαλλα Ρουμάνα με την μαυριδερη κωλαρα της!
Ανδρ.34: Λάρα. Ρε Μαλέα Λαγνε απο την Πάολα ήρθες!
Ανδρ.32: Αλεξάνδρα. Κοκκινομαλα με καλουτσικο κωλαρακι! Έκανε κάτι ναζια οτάν φευγαμε! Ρε Μαλέα μήπως το μωρο ήθελε παρτουζιτσα!
Ανδρ.24: Βαλεντίνα. Μινιόν καρέ μαλλάκι σε καστανό χρωμα απο την Ρουμανία!
Ανδρ.50: Βερόνικα. Η Βολλευμπολιστρια!![]()
Ανδρ.52: Σιμονα.αγνοφενοτουσαν οι κρεμαστές που ήθελα να τις γλειψω!
Νικ.1β( Εκκλησιά): Ξενία. Ελληνίδα ξανθιά με ταεξω!
Και Καπού εδώ ενώθηκαν τα τρελοκομεια!
Φρίξου 13: Γωγώ. Μαυρομαλλα με ωραίακαι ωραίο
αλλά !
Φρίξου 13Α: Αναστασία. Ουκρανίδα Μιλφαρα με![]()
κόλαση!
Φρίξου 15: Τάνια. Ισπανίδα με τηννα θέλω παλι να την ιπευσω!
Φρίξου 14: Νίκολ. Ξανθιά Μιλφ....
Τρίδυμο Νο1: Χριστίνα. Ρουμάνα Μινιόν με ξανθό μαλλάκι πλεον.
Τρίδυμο Νο2: Εβελίνα.![]()
.....
!
Venus angels: Χριστινα . Ουγγαρέζα ξανθιά με την κωλαρα της και τις Βυζαρες τις φορά παρτίδα!
Μινώταυρου 14: Αννα. Ρουμάνα μελαμψο κοριτσάκι προς το ξανθό το μαλλί και Μίκρα!
Πέτρου ερημιτη1: Γκαμπριέλα. Η καινούργια αγάπη του Φούρναρη!
Πέτρου ερημιτη2: Αλεξάνδρα. Μεξικάνα Ξανθία με την σκουρόχρωμη κωλαρα της!
Las vegas: Μπάρμπαρα.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
έχασα το φως μου παλι!
Las vegas: Φλωριτα. Το ταυλανδεζικο πιπινακι!
Las vegas: Εύα. Μιλφοτζιλφ Ξανθία του Μαλέα του Λαγνου του άρεσε!
Το Μενού είχε TS 14!!! Κάλα το σόου της Ιωάννας δεν παίζεται!![]()
![]()
Καθώς επινα το βρωμοουισκακι αισθάνομαι στα χείλια μου κάτι! Και τι βλέπω μια πνιγμένη αράχνη!![]()
![]()
![]()
Υ.γ.: Ρε Μπακαγιοκοι είστε ΚΙΝΗΜΑ!!!
Stade bordelais Μπακαγιοκοι Τα Μελέ!!!!![]()
![]()
![]()
mipos sto an. georg. 24 den itan i balentina???? dioti simera douleue proini sto n. ouranou 1![]()
Ρε την ιουλιααπο τι διαβαζω εδω τα εχει ολα,μικρουλα,ελληνιδα,ομορφουλα μεγαλα φυσικα βυζια και αν δεν ειναι και κομοδινο μεσα να αρχισουμε απο τωρα την σειρα που θα φτανει μεχρι τα κουλουρια απεναντι.
![]()
ποια ιουλια ρε...ξεκολατε...ουτε τον σεπτεβρη τη πηδαμε αυτην....δες τι μας εχουνε κανει...να βαφτιζουμε τις μετριοτητες αστερια για να κρυβουμε την ανυπαρξια τους!!!
Κι η κριτικη απ' τη σημερινη συναντηση:
Τελικα μετα απο αρκετες προσπαθειες την πετυχα σημερα την Ιουλια απ' την Καβαλα..!
Φίλε τζιμ χαιρομαι που συμφωνείς με την κριτική μου και πιστεύω ότι είναι προς το συμφέρον όλων των μερακλίδων να μείνει στην πόλη τέτοιο κομμάτι που συνδυάζει υψηλού επιπέδου ομορφιά μαζί με τέτοιο ζωηρό ταπεραμέντο στο δωμάτιο. Ποιά άλλη υπάρχει που συνδυάζει και τα δυό; οι ωραίες στην πιάτσα είναι συνήθως κομοδίνα (δεν χρειάζεται να αναφέρω ονόματα τις ξέρουμε όλοι)και τα καλά γαμήσια τα κάνουν κάποιες εμφανισιακά μέτριες.Η τζεση προσφερει όλο το πακέτο και αν μεινει μπορεί να ανεβάσει το επίπεδο του ανταγωνισμου συνολικά.
Ήδη με τις νέες αφίξεις στην αλυσίδα φαίνεται ότι κάτι πάει να αλλάξει. Μακάρι να αποδειχθουν καλές και στο δωμάτιο
Δεν είναι αυτή αλλά και αυτή είναι μουναρος
Αν η τανα δεν κανει εξτραδακια ,κανει τη μιση δουλεια....Γαμησα τη Ντανιελα χθες τη νυχτα στο Νικ.Ουρανου 26...δεν ξερω γιατι αλλα την ειχα στη λιστα μου τον τελευταιο καιρο.
Τελοσπαντων περα απο το ειναι μικρο,χαριτωμενο,λαχταριστο λουκουμακι και πονηροφατσα,κατα τ'αλλα ειναι μια εντελως τυπικη περιπτωση αλλα εν τελει αποτεμεσματικη γιατι μετα απο κατι ποτα και μια πιπα που εδωσα στο Fever μ'εκανε μια πουτσα καγκελο,εκανε την υπομονη της και την εχυσα δυνατα...]
Αλλα μην ακουμπας το μουνι μου,μην πιασεις το προφυλακτικο με το χερι σου,καλη πιπα κανει,ο,τι την λες σου λεει ευχαριστω σαν κανενα καθυστερημενο...
Για συλλεκτικους λογους και μονο για μια φορα η συνευρεση κρινεται τυπικα θετικη