Velociraptoras
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 36
- Like
- 5.969
- Πόντοι
- 3.936
Την εχω παρει εκει ψιλο ξεπετα συν οτι ειναι λιγο μαλακισμενο η κριτικη μου ανεβηκε μπορεις να την διαβασειςΠριν 3 χρόνια
Την εχω παρει εκει ψιλο ξεπετα συν οτι ειναι λιγο μαλακισμενο η κριτικη μου ανεβηκε μπορεις να την διαβασειςΠριν 3 χρόνια
Βελτιώθηκε από τότεΤην εχω παρει εκει ψιλο ξεπετα συν οτι ειναι λιγο μαλακισμενο η κριτικη μου ανεβηκε μπορεις να την διαβασεις
Την εχεις δει μαζί μου!Εγω παντως δεν καταλαβα ποια λετε![]()
το godiva είναι κλειστό!Γεια σας,
ξέρει κανεις εάν η ευα η Βουλγάρα που δούλευε στο Godiva δουλεύει ακόμη εκεί ή αλλού?
Ευχαριστώ.
σε εστειλα π.μΤην εχεις δει μαζί μου!Μυρομαλλα Μιλφαρα με
με κρεμαστά βυζια και χαμογελαστό προσωπο!
![]()
![]()
Εγκρινεις μαν?Την εχεις δει μαζί μου!Μυρομαλλα Μιλφαρα με
με κρεμαστά βυζια και χαμογελαστό προσωπο!
![]()
![]()
Και καλα τζαμαικανε εγρινεις κ εσυ?Εγω παντως δεν καταλαβα ποια λετε![]()
Δεν την εχω παρει τυπε, τωρα με ειπε ο μπουχος ποια ειναι. Εμφανισιακα δεν μ'αρεσε παντως.Και καλα τζαμαικανε εγρινεις κ εσυ?
Η κοπελα είναι πολύ καλη!Εγκρινεις μαν?
Το διαπιστωσα χθες μ εστειλε πακετο κυριολεκτικα δεν ηξερα που παταω και που βρισκομαι και ειμαι και παλιος στην πιατσα φαντασου να μουν νεουδιΗ κοπελα είναι πολύ καλη!και εμφανισιακά και ιδιαιτέρα στα
! Ο μέγας Μποτοφιλος το έφαγε πρώτος το μωρο!
![]()
Για λαρα και σισσυ οκ αν και στο προσωπο ηταν ποιο ωραια η Ελενα για τις αλλες φιλος δε συμφωνω αλλα ειπαμε γουστα ειναι αυταΕννοειται οτι ειναι γουστα του καθενος, δεν γινεται να ταιριαζουμε ολοι σε ολα.παντως ετσι προχειρα σε λεω καμια δεκαρια καλυτερες εμφανισιακα απο αυτη. Βερονικα (α.γ)λαρα (λαφαμ)μεξικανα στο πετρου ερημιτη τα δυο κομοδινα στο λας βεγκας σισσυ και η αλλη. εβελινα στα τριδυμα, βικτωρια (α.γ) και αλλες, αλλα βαριεμαι να γραφω τωρα.
![]()
Βρε αν ειναι καλη μεσα και εγω καποια στιγμη μπορει να την δοκιμασω. Η εφη που παω αρκετα συχνα δεν με τρελενη εμφανισιακα αλλα ξερω οτι θα περασω καλα.Συνηθως σε οσες μ'αρεσουν ειναι δλδ ομορφες και σωμα μοντελε, τρωμε την ξεπετα στην μαπα.Για λαρα και σισσυ οκ αν και στο προσωπο ηταν ποιο ωραια η Ελενα για τις αλλες φιλος δε συμφωνω αλλα ειπαμε γουστα ειναι αυτα
Συμφωνω απολυτα θεια Ναντια πχ εμφανισιακα δεν ειναι ουτε ηταν και τοσο καλη αλλα η πουτανα στο κρεββατι ηταν πυρκαγιαΒρε αν ειναι καλη μεσα και εγω καποια στιγμη μπορει να την δοκιμασω. Η εφη που παω αρκετα συχνα δεν με τρελενη εμφανισιακα αλλα ξερω οτι θα περασω καλα.Συνηθως σε οσες μ'αρεσουν ειναι δλδ ομορφες και σωμα μοντελε, τρωμε την ξεπετα στην μαπα.![]()
Για μιλφ δεν συμφωνω τυπε, και παπαδες να κανει μεσα εμενα με ξενερωνουν..Συμφωνω απολυτα θεια Ναντια πχ εμφανισιακα δεν ειναι ουτε ηταν και τοσο καλη αλλα η πουτανα στο κρεββατι ηταν πυρκαγια
Δε ξερω φιλε εμενα η γαμιωλα με εφτιαχνε πολλη και εκανε και γαμω τα γαμησια τη συγκεκριμενη ολη μερα στο κρεβατι να την ειχε και να την γαμουσες οχι δεν ελεγεΓια μιλφ δεν συμφωνω τυπε, και παπαδες να κανει μεσα εμενα με ξενερωνουν..Ζητημα να εχω παρει κανα δυο στα τοσα χρονια που γυρναω.