Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (5 μέλη και 37 επισκέπτες)

scorpiosstelios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
14
Like
269
Πόντοι
306
Την εχω παρει εκει ψιλο ξεπετα συν οτι ειναι λιγο μαλακισμενο η κριτικη μου ανεβηκε μπορεις να την διαβασεις
Βελτιώθηκε από τότε  :fuck2: . Διάβασα πολύ ωραίος . Θα την επισκεφτώ και εγώ ειναι καλή περίπτωση  :knockinb:

Velociraptoras

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.971
Πόντοι
3.936
Θα παω να την ξαναδω καποια στιγμη και αν μου κανει κλικ θα τη ριξω ενα παντος οσον αφορα την Ελενα εμενα εγινε στανταρακι μου και για το αν ειναι καλη περιπτωση ειναι και θεμα γουστου και χημειας εμενα και του γουστου μου ειναι και ταιριαξαν οι χημειες μας εσενα αν και του γουστου σου μπορει λεμε τωρα μια στο εκατομυριο να μην ταιριαξει η χημεια σας και να μηγ γουσταρεις οποτε καλητερα την δοκιμαζεις και μετα κρινεις αδερφε

monaxiakostas

Νέο Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σας,
ξέρει κανεις εάν η ευα η Βουλγάρα που δούλευε στο Godiva δουλεύει ακόμη εκεί ή αλλού?

Ευχαριστώ.

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
171
Like
9.481
Πόντοι
16.746
Γεια σας,
ξέρει κανεις εάν η ευα η Βουλγάρα που δούλευε στο Godiva δουλεύει ακόμη εκεί ή αλλού?

Ευχαριστώ.
το godiva είναι κλειστό!
Πρεπει να παιζει μπαλιτσα στο las vegas! :hi: και Τσίρκο(26ης 35α) :hi:

Velociraptoras

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.971
Πόντοι
3.936
Ενταξει φιλος γουστα ειναι αυτα κατ εμε ειναι απο τα ποιο ομορφα κοριτσια που εχω δει

Velociraptoras

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.971
Πόντοι
3.936
Η κοπελα είναι πολύ καλη! :grin: και εμφανισιακά και ιδιαιτέρα στα  :knockinb: ! Ο μέγας Μποτοφιλος το έφαγε πρώτος το μωρο! :rockon:
Το διαπιστωσα χθες μ εστειλε πακετο κυριολεκτικα δεν ηξερα που παταω και που βρισκομαι και ειμαι και παλιος στην πιατσα φαντασου να μουν νεουδι

Επισκέπτης
Εννοειται οτι ειναι γουστα του καθενος, δεν γινεται να ταιριαζουμε ολοι σε ολα.  :grin: παντως ετσι προχειρα σε λεω καμια δεκαρια καλυτερες εμφανισιακα απο αυτη. Βερονικα (α.γ)λαρα (λαφαμ)μεξικανα στο πετρου ερημιτη τα δυο κομοδινα στο λας βεγκας σισσυ και η αλλη. εβελινα στα τριδυμα, βικτωρια (α.γ) και αλλες, αλλα βαριεμαι να γραφω τωρα.  :grin:

Velociraptoras

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.971
Πόντοι
3.936
Εννοειται οτι ειναι γουστα του καθενος, δεν γινεται να ταιριαζουμε ολοι σε ολα.  :grin: παντως ετσι προχειρα σε λεω καμια δεκαρια καλυτερες εμφανισιακα απο αυτη. Βερονικα (α.γ)λαρα (λαφαμ)μεξικανα στο πετρου ερημιτη τα δυο κομοδινα στο λας βεγκας σισσυ και η αλλη. εβελινα στα τριδυμα, βικτωρια (α.γ) και αλλες, αλλα βαριεμαι να γραφω τωρα.  :grin:
Για λαρα και σισσυ οκ αν και στο προσωπο ηταν ποιο ωραια η Ελενα για τις αλλες φιλος δε συμφωνω αλλα ειπαμε γουστα ειναι αυτα

Επισκέπτης
Για λαρα και σισσυ οκ αν και στο προσωπο ηταν ποιο ωραια η Ελενα για τις αλλες φιλος δε συμφωνω αλλα ειπαμε γουστα ειναι αυτα
Βρε αν ειναι καλη μεσα και εγω καποια στιγμη μπορει να την δοκιμασω. Η εφη που παω αρκετα συχνα δεν με τρελενη εμφανισιακα αλλα ξερω οτι θα περασω καλα.Συνηθως σε οσες μ'αρεσουν ειναι δλδ ομορφες και σωμα μοντελε, τρωμε την ξεπετα στην μαπα. :grin:

Velociraptoras

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.971
Πόντοι
3.936
Βρε αν ειναι καλη μεσα και εγω καποια στιγμη μπορει να την δοκιμασω. Η εφη που παω αρκετα συχνα δεν με τρελενη εμφανισιακα αλλα ξερω οτι θα περασω καλα.Συνηθως σε οσες μ'αρεσουν ειναι δλδ ομορφες και σωμα μοντελε, τρωμε την ξεπετα στην μαπα. :grin:
Συμφωνω απολυτα θεια Ναντια πχ εμφανισιακα δεν ειναι ουτε ηταν και τοσο καλη αλλα η πουτανα στο κρεββατι ηταν πυρκαγια

Επισκέπτης
Συμφωνω απολυτα θεια Ναντια πχ εμφανισιακα δεν ειναι ουτε ηταν και τοσο καλη αλλα η πουτανα στο κρεββατι ηταν πυρκαγια
Για μιλφ δεν συμφωνω τυπε, και παπαδες να κανει μεσα εμενα με ξενερωνουν..  :grin: Ζητημα να εχω παρει κανα δυο στα τοσα χρονια που γυρναω.

Velociraptoras

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.971
Πόντοι
3.936
Για μιλφ δεν συμφωνω τυπε, και παπαδες να κανει μεσα εμενα με ξενερωνουν..  :grin: Ζητημα να εχω παρει κανα δυο στα τοσα χρονια που γυρναω.
Δε ξερω φιλε εμενα η γαμιωλα με εφτιαχνε πολλη και εκανε και γαμω τα γαμησια τη συγκεκριμενη ολη μερα στο κρεβατι να την ειχε και να την γαμουσες οχι δεν ελεγε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom