Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (3 μέλη και 34 επισκέπτες)

alladalla

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2014
Κριτικές
11
Like
673
Πόντοι
511
Καλησπερα κυριοι.Χθες βραδυ πηγα Μερυλην στις βιλλες.Τετοια φολα ειχα να φαω πολυ καιρο.Βυζι μικρο,νερουλο και μαραμενο.Αεροπιπα,3 κιλα λιπαντικο και στο 10λεπτο αρχισε να κοιταει το ρολ'ο'ι χωρις να εχει κοσμο.
Οι μαλακιες πληρωνονται.Αφου ηθελα μιλφ επρεπε να παω στη Νικολ.

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.679
Πόντοι
17.065
Παρομοια εμπειρια με τον συναγωνιστη alladalla ειχα με την Αννα χθες στο Villa Erotica. Απο τις μεγαλυτερες ξεπετες που εχω φαει σε ρδελο με την φαση να σηκωνει εκτοξευση καποτας στον δρομο που χαραξε ο al. Θα ηταν σωστο για τους συγκεκριμενους οικους να εξηγουν πως το 40αρι ειναι για 5 λεπτα γαμησι σε μια σταση ωστε να γνωριζουμε και ολοι εμεις που δεν θελουμε να γαμαμε 15 λεπτα με 100 ευρω πως να κινηθουμε.
Oι καταθεσεις στην Αννα οπως και στο ετερον ζωον την Βικυ εγιναν στα πλαισια μιας δευτερης πορνοευκαιρειας στα συγκεκριμενα μαγαζια xωρις αντικρυσμα βεβαια. Λεπτομερειες στις πορνοκριτικες προς το βραδυ.

Επισκέπτης
Αμα κανατε ολοι εμπαργκο στα ακριβα μαγαζια οπως εγω τωρα δεν θα γραφατε τετοια..  :grin:
Ακου σαραντα ευρω & ξεπετα,, :o  με αυτα τα λεφτα παντρευεσαι με "πολιτικο γαμο" την σημερον ημερα.  :grin: :cheesy:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
511
Πόντοι
4.906
Παρομοια εμπειρια με τον συναγωνιστη alladalla ειχα με την Αννα χθες στο Villa Erotica. Απο τις μεγαλυτερες ξεπετες που εχω φαει σε ρδελο με την φαση να σηκωνει εκτοξευση καποτας στον δρομο που χαραξε ο al. Θα ηταν σωστο για τους συγκεκριμενους οικους να εξηγουν πως το 40αρι ειναι για 5 λεπτα γαμησι σε μια σταση ωστε να γνωριζουμε και ολοι εμεις που δεν θελουμε να γαμαμε 15 λεπτα με 100 ευρω πως να κινηθουμε.
Oι καταθεσεις στην Αννα οπως και στο ετερον ζωον την Βικυ εγιναν στα πλαισια μιας δευτερης πορνοευκαιρειας στα συγκεκριμενα μαγαζια xωρις αντικρυσμα βεβαια. Λεπτομερειες στις πορνοκριτικες προς το βραδυ.
εσυ  τουλαχιστον εισαι παλιος....θυμασαι στην κορβαγκου το 40 απλο,50 ανεβαινει και απο πανω,60 χαλαρο;η κοροιδια δεν ειναι σημερινη εχει χρονια που βασιλευει στην πολη....

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.511
Πόντοι
4.587
εσυ  τουλαχιστον εισαι παλιος....θυμασαι στην κορβαγκου το 40 απλο,50 ανεβαινει και απο πανω,60 χαλαρο;η κοροιδια δεν ειναι σημερινη εχει χρονια που βασιλευει στην πολη....
ελα ομως που δεν γινεται εμπαργκο εκει γιατι δεν μας διαβαζουνε ολοι...η μιση σαλονικη και περιχωρα οταν θελει να παει χωρις να ξερει ,παει και τα ακουμπαει...!!!και δεν τους νοιαζει κι ολας αν θα κλεισουνε οι βιλες..σιγα...εχουνε φαει ψωμακι και θα βρουνε τροπο να ξαναβγαλουνε! χεστηκαν αν δεν θα πατησει κανεις1!!δε προκειται να πεσει  και να σου πω την αληθεια δεν θελω να πεσει κατω απο 40...ας φερουνε 10 καντυ και 10 αντριαννες και ας τα κρατησουνε στο 40....οι σημερινες που εχουνε ειναι για 20αρικο απλα και αυτο μας χαλαει!!

Argiris_25

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα! Ξέρει κάποιος αν και που βρίσκεται σήμερα η γνωστή Εμμανουέλα η Βαλεντίνα?

panos1411

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2014
Like
136
Πόντοι
1
ρε παιδια ξερη μηποσ κανης που βρισκετε η αντριανα η ισπανιδα που δουλευε στησ βιλλεσ ημε απο χτεσ θεσσαλονικη και δεν μπορο να την βρο αν ξερη κανησ κατη ασ μου πη ευχαριστο

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
18.249
Πόντοι
39.777
Ισως να ειναι Ελβετια τωρα  :sunglasses:

Velociraptoras

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.969
Πόντοι
3.936
ρε παιδια ξερη μηποσ κανης που βρισκετε η αντριανα η ισπανιδα που δουλευε στησ βιλλεσ ημε απο χτεσ θεσσαλονικη και δεν μπορο να την βρο αν ξερη κανησ κατη ασ μου πη ευχαριστο
Ισπανια ειναι τυπε θα γυρισει μαλλων κατα τον οκτωβριο αλλα και που θα γυρισει δεν θα δουλευει και πολλη συχνα

Velociraptoras

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.969
Πόντοι
3.936
Μολις γυρισα απο την Ελενα την καινουργια τη Ρουμουνα και γαμω τα μωρα πανεμορφη με αρκετα χαλαρο σωμα αλλα πυρκαγια στο δωματιο κατ εμε τουλαχιστον ακολουθει κριτικη

scorpiosstelios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
14
Like
269
Πόντοι
306
Μολις γυρισα απο την Ελενα την καινουργια τη Ρουμουνα και γαμω τα μωρα πανεμορφη με αρκετα χαλαρο σωμα αλλα πυρκαγια στο δωματιο κατ εμε τουλαχιστον ακολουθει κριτικη
Ακομα δεν αξιώθηκα να πάω  :headbang: γράψε ρε φίλε !

Velociraptoras

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.969
Πόντοι
3.936
Ακομα δεν αξιώθηκα να πάω  :headbang: γράψε ρε φίλε !
Εγραψα αδερφε συναγωνιστη πανεμορφη ρε φιλε την ερωτευτηκα πραγματικα δε μπορουσαν να σταματησω να την κοιταω στο προσωπο απο τα ποιο ομορφα προσωπα που εχω ασε τις ματαρες της αλλο πραμα ακομα την σκεφτομαι  :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: και πιστεψε με με κοριτσια του επαγγελματος δεν ενθουσιαζομαι ετσι ουτε καν με την Αντριανα την πιπινα την αλλη Ρουμουνα

scorpiosstelios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
14
Like
269
Πόντοι
306
Εγραψα αδερφε συναγωνιστη πανεμορφη ρε φιλε την ερωτευτηκα πραγματικα δε μπορουσαν να σταματησω να την κοιταω στο προσωπο απο τα ποιο ομορφα προσωπα που εχω ασε τις ματαρες της αλλο πραμα ακομα την σκεφτομαι  :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: και πιστεψε με με κοριτσια του επαγγελματος δεν ενθουσιαζομαι ετσι ουτε καν με την Αντριανα την πιπινα την αλλη Ρουμουνα
Και εγώ έχω αδυναμία στις Ρουμάνες φίλε ...... Θα μου πεις τώρα πως το 90% είναι Ρουμανες  :think:

Velociraptoras

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.969
Πόντοι
3.936
Και εγώ έχω αδυναμία στις Ρουμάνες φίλε ...... Θα μου πεις τώρα πως το 90% είναι Ρουμανες  :think:
Δεν ειναι θεμα αδυναμιας ρε φιλε και στις Βουλγαρες εχω αδυναμια εγω οχι μονο στις Ρουμουνες αλλα η εν λογο ειναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ πραγματικα.

scorpiosstelios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
14
Like
269
Πόντοι
306
Δεν ειναι θεμα αδυναμιας ρε φιλε και στις Βουλγαρες εχω αδυναμια εγω οχι μονο στις Ρουμουνες αλλα η εν λογο ειναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ πραγματικα.
Φίλε μου θα συμφωνήσω για την Έλενα και θα την δοκιμασω σύντομα. Επειδή βλέπω πως ταιριάζουν τα γούστα μας σου προτείνω να δοκιμάσεις την Τζούλια την γυφτορουμανα στην πρωινη βάρδια στο τριδυμο 2 είναι στανταρακι μου και μοιαζει με την Έλενα . Έχει πολύ όμορφο πρόσωπο και βυζαρες .

Velociraptoras

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.969
Πόντοι
3.936
Φίλε μου θα συμφωνήσω για την Έλενα και θα την δοκιμασω σύντομα. Επειδή βλέπω πως ταιριάζουν τα γούστα μας σου προτείνω να δοκιμάσεις την Τζούλια την γυφτορουμανα στην πρωινη βάρδια στο τριδυμο 2 είναι στανταρακι μου και μοιαζει με την Έλενα . Έχει πολύ όμορφο πρόσωπο και βυζαρες .
Bαρδαρη δουλευε?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom