You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 90K
- Εμφανίσεις 10M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (3 μέλη και 33 επισκέπτες)
Καλησπερα κυριοι.Χθες βραδυ πηγα Μερυλην στις βιλλες.Τετοια φολα ειχα να φαω πολυ καιρο.Βυζι μικρο,νερουλο και μαραμενο.Αεροπιπα,3 κιλα λιπαντικο και στο 10λεπτο αρχισε να κοιταει το ρολ'ο'ι χωρις να εχει κοσμο.
Οι μαλακιες πληρωνονται.Αφου ηθελα μιλφ επρεπε να παω στη Νικολ.
Οι μαλακιες πληρωνονται.Αφου ηθελα μιλφ επρεπε να παω στη Νικολ.
Blastbeat208
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 201
- Like
- 4.679
- Πόντοι
- 17.065
Παρομοια εμπειρια με τον συναγωνιστη alladalla ειχα με την Αννα χθες στο Villa Erotica. Απο τις μεγαλυτερες ξεπετες που εχω φαει σε ρδελο με την φαση να σηκωνει εκτοξευση καποτας στον δρομο που χαραξε ο al. Θα ηταν σωστο για τους συγκεκριμενους οικους να εξηγουν πως το 40αρι ειναι για 5 λεπτα γαμησι σε μια σταση ωστε να γνωριζουμε και ολοι εμεις που δεν θελουμε να γαμαμε 15 λεπτα με 100 ευρω πως να κινηθουμε.
Oι καταθεσεις στην Αννα οπως και στο ετερον ζωον την Βικυ εγιναν στα πλαισια μιας δευτερης πορνοευκαιρειας στα συγκεκριμενα μαγαζια xωρις αντικρυσμα βεβαια. Λεπτομερειες στις πορνοκριτικες προς το βραδυ.
Oι καταθεσεις στην Αννα οπως και στο ετερον ζωον την Βικυ εγιναν στα πλαισια μιας δευτερης πορνοευκαιρειας στα συγκεκριμενα μαγαζια xωρις αντικρυσμα βεβαια. Λεπτομερειες στις πορνοκριτικες προς το βραδυ.
Επισκέπτης
Αμα κανατε ολοι εμπαργκο στα ακριβα μαγαζια οπως εγω τωρα δεν θα γραφατε τετοια..
Ακου σαραντα ευρω & ξεπετα,, :o με αυτα τα λεφτα παντρευεσαι με "πολιτικο γαμο" την σημερον ημερα.

Ακου σαραντα ευρω & ξεπετα,, :o με αυτα τα λεφτα παντρευεσαι με "πολιτικο γαμο" την σημερον ημερα.
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 511
- Πόντοι
- 4.906
εσυ τουλαχιστον εισαι παλιος....θυμασαι στην κορβαγκου το 40 απλο,50 ανεβαινει και απο πανω,60 χαλαρο;η κοροιδια δεν ειναι σημερινη εχει χρονια που βασιλευει στην πολη....Παρομοια εμπειρια με τον συναγωνιστη alladalla ειχα με την Αννα χθες στο Villa Erotica. Απο τις μεγαλυτερες ξεπετες που εχω φαει σε ρδελο με την φαση να σηκωνει εκτοξευση καποτας στον δρομο που χαραξε ο al. Θα ηταν σωστο για τους συγκεκριμενους οικους να εξηγουν πως το 40αρι ειναι για 5 λεπτα γαμησι σε μια σταση ωστε να γνωριζουμε και ολοι εμεις που δεν θελουμε να γαμαμε 15 λεπτα με 100 ευρω πως να κινηθουμε.
jimiadis
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 46
- Like
- 3.511
- Πόντοι
- 4.587
ελα ομως που δεν γινεται εμπαργκο εκει γιατι δεν μας διαβαζουνε ολοι...η μιση σαλονικη και περιχωρα οταν θελει να παει χωρις να ξερει ,παει και τα ακουμπαει...!!!και δεν τους νοιαζει κι ολας αν θα κλεισουνε οι βιλες..σιγα...εχουνε φαει ψωμακι και θα βρουνε τροπο να ξαναβγαλουνε! χεστηκαν αν δεν θα πατησει κανεις1!!δε προκειται να πεσει και να σου πω την αληθεια δεν θελω να πεσει κατω απο 40...ας φερουνε 10 καντυ και 10 αντριαννες και ας τα κρατησουνε στο 40....οι σημερινες που εχουνε ειναι για 20αρικο απλα και αυτο μας χαλαει!!εσυ τουλαχιστον εισαι παλιος....θυμασαι στην κορβαγκου το 40 απλο,50 ανεβαινει και απο πανω,60 χαλαρο;η κοροιδια δεν ειναι σημερινη εχει χρονια που βασιλευει στην πολη....
Argiris_25
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα! Ξέρει κάποιος αν και που βρίσκεται σήμερα η γνωστή Εμμανουέλα η Βαλεντίνα?
Velociraptoras
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 36
- Like
- 5.969
- Πόντοι
- 3.936
Ισπανια ειναι τυπε θα γυρισει μαλλων κατα τον οκτωβριο αλλα και που θα γυρισει δεν θα δουλευει και πολλη συχναρε παιδια ξερη μηποσ κανης που βρισκετε η αντριανα η ισπανιδα που δουλευε στησ βιλλεσ ημε απο χτεσ θεσσαλονικη και δεν μπορο να την βρο αν ξερη κανησ κατη ασ μου πη ευχαριστο
Velociraptoras
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 36
- Like
- 5.969
- Πόντοι
- 3.936
Μολις γυρισα απο την Ελενα την καινουργια τη Ρουμουνα και γαμω τα μωρα πανεμορφη με αρκετα χαλαρο σωμα αλλα πυρκαγια στο δωματιο κατ εμε τουλαχιστον ακολουθει κριτικη
scorpiosstelios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 14
- Like
- 269
- Πόντοι
- 306
ΡουμανίαΚαλησπέρα! Ξέρει κάποιος αν και που βρίσκεται σήμερα η γνωστή Εμμανουέλα η Βαλεντίνα?
scorpiosstelios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 14
- Like
- 269
- Πόντοι
- 306
Ελβετία μόλις βγούμε από το ευρώΙσως να ειναι Ελβετια τωρα![]()

scorpiosstelios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 14
- Like
- 269
- Πόντοι
- 306
Ακομα δεν αξιώθηκα να πάωΜολις γυρισα απο την Ελενα την καινουργια τη Ρουμουνα και γαμω τα μωρα πανεμορφη με αρκετα χαλαρο σωμα αλλα πυρκαγια στο δωματιο κατ εμε τουλαχιστον ακολουθει κριτικη

Velociraptoras
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 36
- Like
- 5.969
- Πόντοι
- 3.936
Εγραψα αδερφε συναγωνιστη πανεμορφη ρε φιλε την ερωτευτηκα πραγματικα δε μπορουσαν να σταματησω να την κοιταω στο προσωπο απο τα ποιο ομορφα προσωπα που εχω ασε τις ματαρες της αλλο πραμα ακομα την σκεφτομαιΑκομα δεν αξιώθηκα να πάωγράψε ρε φίλε !

scorpiosstelios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 14
- Like
- 269
- Πόντοι
- 306
Και εγώ έχω αδυναμία στις Ρουμάνες φίλε ...... Θα μου πεις τώρα πως το 90% είναι ΡουμανεςΕγραψα αδερφε συναγωνιστη πανεμορφη ρε φιλε την ερωτευτηκα πραγματικα δε μπορουσαν να σταματησω να την κοιταω στο προσωπο απο τα ποιο ομορφα προσωπα που εχω ασε τις ματαρες της αλλο πραμα ακομα την σκεφτομαι![]()
![]()
![]()
και πιστεψε με με κοριτσια του επαγγελματος δεν ενθουσιαζομαι ετσι ουτε καν με την Αντριανα την πιπινα την αλλη Ρουμουνα
Velociraptoras
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 36
- Like
- 5.969
- Πόντοι
- 3.936
Δεν ειναι θεμα αδυναμιας ρε φιλε και στις Βουλγαρες εχω αδυναμια εγω οχι μονο στις Ρουμουνες αλλα η εν λογο ειναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ πραγματικα.Και εγώ έχω αδυναμία στις Ρουμάνες φίλε ...... Θα μου πεις τώρα πως το 90% είναι Ρουμανες![]()
scorpiosstelios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 14
- Like
- 269
- Πόντοι
- 306
Φίλε μου θα συμφωνήσω για την Έλενα και θα την δοκιμασω σύντομα. Επειδή βλέπω πως ταιριάζουν τα γούστα μας σου προτείνω να δοκιμάσεις την Τζούλια την γυφτορουμανα στην πρωινη βάρδια στο τριδυμο 2 είναι στανταρακι μου και μοιαζει με την Έλενα . Έχει πολύ όμορφο πρόσωπο και βυζαρες .Δεν ειναι θεμα αδυναμιας ρε φιλε και στις Βουλγαρες εχω αδυναμια εγω οχι μονο στις Ρουμουνες αλλα η εν λογο ειναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ πραγματικα.
Velociraptoras
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 36
- Like
- 5.969
- Πόντοι
- 3.936
Bαρδαρη δουλευε?Φίλε μου θα συμφωνήσω για την Έλενα και θα την δοκιμασω σύντομα. Επειδή βλέπω πως ταιριάζουν τα γούστα μας σου προτείνω να δοκιμάσεις την Τζούλια την γυφτορουμανα στην πρωινη βάρδια στο τριδυμο 2 είναι στανταρακι μου και μοιαζει με την Έλενα . Έχει πολύ όμορφο πρόσωπο και βυζαρες .
scorpiosstelios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 14
- Like
- 269
- Πόντοι
- 306
Πριν 3 χρόνιαBαρδαρη δουλευε?
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)