Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 40 άτομα (1 μέλη και 39 επισκέπτες)

scorpiosstelios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
14
Like
269
Πόντοι
306
Τι ψάχνεις δεν μας είπες..... Για να σου προτείνουμε
[/quot
ημουν παλιος φαν της βερονικας στελιο,ειμαι εκτος σπορ για αρκετο διαστημα κ τωρα απλα ψαχνω για καλο γαμησι,δεν εχω προβλημα με ηλικιες κ τετοια...καλο γαμησι,τωρα εμφανησιακα δε ξερω τι παιζει,βλεπω λιγο κ στο αλλο σαιτ αλλα εκει εχει λιγα πραγματα
Και πρωί στην Μονικα στον Ερημίτη...... Θα σου πετάξει τα μάτια έξω  :fuck2:

Mastokavlidis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
5
Πόντοι
6
Ωραιες οι νεες αλλα οι παλιες πουτανες σε φροντιζουν καλυτερα......

-Μαστοκαβλίδης (μετα-μοντέρνος πορνοφιλόσοφος)

kokinoskoufitsa

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
152
Πόντοι
1
Επισκεψη σε Ντανιελα πριν μερικες μερες,την ειχα παρει πριν 3-4 χρονια σε μαγαζι κοντα στο Σιτι Γκειτ,ηταν μετρια εως καλη στην συμπεριφορα-συμμετοχη και επειδη ειναι ομορφη για τα δικα μου γουστα με καλο σωμα με το που την ειδα μπηκα..περαστε..σκουπιστε..τελειωσαμε..πολυ ξεπετα!!Οχι καλη μου δεν θα ξαναπαρω..

scorpiosstelios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
14
Like
269
Πόντοι
306
Επισκεψη σε Ντανιελα πριν μερικες μερες,την ειχα παρει πριν 3-4 χρονια σε μαγαζι κοντα στο Σιτι Γκειτ,ηταν μετρια εως καλη στην συμπεριφορα-συμμετοχη και επειδη ειναι ομορφη για τα δικα μου γουστα με καλο σωμα με το που την ειδα μπηκα..περαστε..σκουπιστε..τελειωσαμε..πολυ ξεπετα!!Οχι καλη μου δεν θα ξαναπαρω..
Κριτικές δεν διαβάζεις ?  :huh: Είναι από τις μεγαλύτερες ξεπετες  :humpleg:

Mastokavlidis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
5
Πόντοι
6
Κριτικές δεν διαβάζεις ?  :huh: Είναι από τις μεγαλύτερες ξεπετες  :humpleg:

Τι ξεπετες? ουτε καν δε προλαβαινεις να ακουμπησεις και εχει τελειωσει το θεμα,τι να λεμε μεγαλυτερο αισχος απαυτην δεν υπαρχει μακρυααα!!!

Επισκέπτης
Και εγώ για σλοβάκα τη θυμόμουν, αλλά η τσατσά την παρουσίασε σαν τσέχα
Βέβαια οι πληροφορίες των τσατσάδων είναι  :jerking:
Δεν εχουν και μεγαλες διαφορες, ασε που μπορει οταν γεννηθηκε να ηταν ακομα τσεχοσλοβακια!  :grin:

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
110
Like
14.770
Πόντοι
32.165
γνωριζει κανεις αν αυριο θα δουλευει κανονικα αφρουλα?

scorpiosstelios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
14
Like
269
Πόντοι
306
Αποτυχημένη κατάθεση το μεσημέρι στην Κάρλα στο τριδυμο 3 ..... Θα γράψω κριτική

Yakuza boy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2014
Κριτικές
42
Like
306
Πόντοι
291
Λογικό φίλε η Εμμα γεμίζει μαγαζιά όλοι την θέλουνε  :kneel:
Τελευταια συναδελφε το εχει ριξει στην αγγαρεια. Δεν ηταν ετσι παλιοτερα,ειδικα στο ντελο κοντα στο σιτι γκειτ εκει την ιδρωνε την φανελα.Τωρα απο τι καταλαβα και μετα την μετρια καταθεση που ειχα μαζι της την τελευταια φορα στο α.γ (θα γραψω κριτικη)μαλλον οσο περναει ο καιρος βαριεται και πιο πολυ, θελει να την πετυχεις στις αρχες οταν ερχεται απο μεγαλη αδεια και ειναι ακομα ξεκουραστη.

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
18.271
Πόντοι
39.777
Αποτυχημένη κατάθεση το μεσημέρι στην Κάρλα στο τριδυμο 3 ..... Θα γράψω κριτική

Τα εχουμε πει για την Καρλα 100 φορες ρε τυπε.

Τελευταια συναδελφε το εχει ριξει στην αγγαρεια. Δεν ηταν ετσι παλιοτερα,ειδικα στο ντελο κοντα στο σιτι γκειτ εκει την ιδρωνε την φανελα.Τωρα απο τι καταλαβα και μετα την μετρια καταθεση που ειχα μαζι της την τελευταια φορα στο α.γ (θα γραψω κριτικη)μαλλον οσο περναει ο καιρος βαριεται και πιο πολυ, θελει να την πετυχεις στις αρχες οταν ερχεται απο μεγαλη αδεια και ειναι ακομα ξεκουραστη.

Λογικο δεν ειναι?Τα χρονια περνανε,τα βραδινα ωραρια ειναι θανατος,η ιδια δουλεια γινεται βαρετη...

Η Μιραμπελα που χαθηκε?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

scorpiosstelios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
14
Like
269
Πόντοι
306
Φίλε μου την πήρα την προηγούμενη εβδομάδα και ήταν κουρασμένη. Πέρασα υπέροχα μαζί της όμως αν και 5 το πρωί Σαββάτου και με όλα τα δωμάτια γεμάτα. Εγώ την δικαιολογώ δεν είναι και εύκολο να είσαι τούρμπο από την αρχή μέχρι το τέλος. Δεν την συγκρίνω με άλλες που ακομα και στην αρχή της βάρδιας τους είναι μες την βαρεμάρα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom