Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 46 άτομα (4 μέλη και 42 επισκέπτες)

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
171
Like
9.481
Πόντοι
16.746

TheRatPack

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2014
Κριτικές
13
Like
21
Πόντοι
11
O Μπακαγιοκος ο real! Ξερει Γαλλικά! :2funny: :2funny:
Και παιζει Μπαλιτσα στην γαλλική ομάδα stade bordelais....! :rockon:
Γειά σου γαλλομαθή Μπακαγιόκε μου!!  :2funny:  :2funny:

Στο πρωτότυπο άρθρο, απ'όπου προέρχεται και το link υπάρχει από κάτω, στα σχόλια, το εξής σχόλιο:
"Μα ήδη γίνεται σε γνωστό site,αλλά αμισθί βέβαια.Πολύ γέλιο να βλέπεις να γράφουν με "επίσημη" γλώσσα ειδικά ένας κύριος που χρησιμοποιεί καθαρεύουσα"
Ποιό να'ναι αυτό το site, ποιό να'ναι;; Αμισθί;;  :think:

:hmm: Χμμ..μήπως ν'αρχίσουμε τα "μπλοκάκια";;  :2funny:  :2funny:

TheRatPack

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2014
Κριτικές
13
Like
21
Πόντοι
11
Μόλις τελείωσα την τσάρκα. Όλα ίδια η μονη αλλαγή στο α.γ 52 αντί για την καυλιαρα μιλφ γυφτορουμανα Έλενα η επιστροφή της καστανης Αλινας που δούλευε Ν.Ουρανου 26 ανανεωμένη και ορεξατη ......  :knockinb:
Ωραία τα νέα για την Αλίνα  :erection: Λίγο καιρό πριν δούλεψε για μικρό χρονικό διάστημα και στο Αν.Γεωρ. 38 αλλά αντικαταστάθηκε από την..πασπαρτού Έμμα!

Εγγρ.
18 Ιουλ 2014
Like
0
Πόντοι
0
παιδια καλησπερα...στην τελευταια αναλυση τσαρκας του Apollo64 , αναφερει ως πρωτη στο 26 οκτωβριου 35, μια Παολα ξανθια με τατουαζ...ξερει κανεις αν ειναι η Παολα η Ελληνιδα με το τατουαζ στο κωλαρακι; δεν μπορω να βρω που δουλευει αυτη,αλλαζει συνχεια φαινεται...οποιος ξερει και θελει ας με ενημερωσει

και κατι αλλο..επειδη χαλασε το μηχανακι μου και σκεφτομαι να παρω ποδηλατο, εκει στα δυτικα του πετρου ερημιτη εχει σκυλια που ορμανε; γιατι κατι τετοιο διαβασα...εχω να παω πολυ καιρο γιαυτο.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
6.853
Πόντοι
12.815
παιδια καλησπερα...στην τελευταια αναλυση τσαρκας του Apollo64 , αναφερει ως πρωτη στο 26 οκτωβριου 35, μια Παολα ξανθια με τατουαζ...ξερει κανεις αν ειναι η Παολα η Ελληνιδα με το τατουαζ στο κωλαρακι; δεν μπορω να βρω που δουλευει αυτη,αλλαζει συνχεια φαινεται...οποιος ξερει και θελει ας με ενημερωσει

και κατι αλλο..επειδη χαλασε το μηχανακι μου και σκεφτομαι να παρω ποδηλατο, εκει στα δυτικα του πετρου ερημιτη εχει σκυλια που ορμανε; γιατι κατι τετοιο διαβασα...εχω να παω πολυ καιρο γιαυτο.

Δες εδω
Οσο για το ποδηλατο, αν εισαι γρηγορος στο πεταλι, δεν θα εχεις θεμα... :2funny: 

...δεν εχω δει τοσα χρονια σκυλια εκει φιλε.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
511
Πόντοι
4.906

xsst26

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2009
Like
6
Πόντοι
1
καλησπερα σε ολους παιδια...ειμαι καιρο εκτος παιχνιδιου,ημουν φαν της βερονικας με αρκετες επισκεψεις παλιοτερα αλλα τωρα ειμαι εκτος...το σκεφτομαι ομως να κανω καμια καταδρομικη,μπορειτε να μ δωσετε καλες προτασεις???για βραδινη βαρδια, δεν εχω θεμα με ηλικιες αρκει να γουσταρουν το σεξ κ να μην ειναι κομοδινα...αυτα

scorpiosstelios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
14
Like
269
Πόντοι
306
Ωραία τα νέα για την Αλίνα  :erection: Λίγο καιρό πριν δούλεψε για μικρό χρονικό διάστημα και στο Αν.Γεωρ. 38 αλλά αντικαταστάθηκε από την..πασπαρτού Έμμα!
Λογικό φίλε η Εμμα γεμίζει μαγαζιά όλοι την θέλουνε  :kneel:

scorpiosstelios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
14
Like
269
Πόντοι
306
αυτη η Ελενα η μελαχροινη στο ανδρεου γεωργιου 52 φαινεται μουναρος,μπορει καποιος να με πει εντυπωσεις απο το δωματιο γιατι σκεφτομαι να τη δοκιμασω?
Μπουχο θα μας δώσεις τα φώτα σου ? :knockinb:

Mastokavlidis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
5
Πόντοι
6
καλησπερα σε ολους παιδια...ειμαι καιρο εκτος παιχνιδιου,ημουν φαν της βερονικας με αρκετες επισκεψεις παλιοτερα αλλα τωρα ειμαι εκτος...το σκεφτομαι ομως να κανω καμια καταδρομικη,μπορειτε να μ δωσετε καλες προτασεις???για βραδινη βαρδια, δεν εχω θεμα με ηλικιες αρκει να γουσταρουν το σεξ κ να μην ειναι κομοδινα...αυτα

Μονικα πετρου ερημιτη νταλικες, πανε εκει να σε ξεσκισειιι !!!

xsst26

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2009
Like
6
Πόντοι
1
χαχα...μιλαμε για αγριες καταστασεις δλδ???

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
171
Like
9.481
Πόντοι
16.746
Παρακρατικο γαμησι στην Μιλφο - Λούνα !!!Φρίξου 15  :wanker: :wanker:
Πίπα όχι κάτι το ιδιαίτερο! Αλλά στον αγώνα  ολά τα λεφτά... :rockon:

xsst26

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2009
Like
6
Πόντοι
1
Τι ψάχνεις δεν μας είπες..... Για να σου προτείνουμε
[/quot
ημουν παλιος φαν της βερονικας στελιο,ειμαι εκτος σπορ για αρκετο διαστημα κ τωρα απλα ψαχνω για καλο γαμησι,δεν εχω προβλημα με ηλικιες κ τετοια...καλο γαμησι,τωρα εμφανησιακα δε ξερω τι παιζει,βλεπω λιγο κ στο αλλο σαιτ αλλα εκει εχει λιγα πραγματα

scorpiosstelios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
14
Like
269
Πόντοι
306
Τι ψάχνεις δεν μας είπες..... Για να σου προτείνουμε
[/quot
ημουν παλιος φαν της βερονικας στελιο,ειμαι εκτος σπορ για αρκετο διαστημα κ τωρα απλα ψαχνω για καλο γαμησι,δεν εχω προβλημα με ηλικιες κ τετοια...καλο γαμησι,τωρα εμφανησιακα δε ξερω τι παιζει,βλεπω λιγο κ στο αλλο σαιτ αλλα εκει εχει λιγα πραγματα
Αν έχεις ώρα στη διάθεση σου κάνε ολη τη βόλτα για να έχεις οπτική άποψη αν όχι πάνε καρφί στην Εμμα Αν. Γεωργιου 38 .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom