Επισκέπτης
Τον μπουχο ρωτα αυτος ξερει..αυτη η Ελενα η μελαχροινη στο ανδρεου γεωργιου 52 φαινεται μουναρος,μπορει καποιος να με πει εντυπωσεις απο το δωματιο γιατι σκεφτομαι να τη δοκιμασω?
Τον μπουχο ρωτα αυτος ξερει..αυτη η Ελενα η μελαχροινη στο ανδρεου γεωργιου 52 φαινεται μουναρος,μπορει καποιος να με πει εντυπωσεις απο το δωματιο γιατι σκεφτομαι να τη δοκιμασω?
O Μπακαγιοκος ο real! Ξερει Γαλλικά!
Ετοιμάστε βιογραφικά κύριοι..![]()
Γειά σου γαλλομαθή Μπακαγιόκε μου!!O Μπακαγιοκος ο real! Ξερει Γαλλικά!![]()
Και παιζει Μπαλιτσα στην γαλλική ομάδα stade bordelais....!![]()
Ωραία τα νέα για την ΑλίναΜόλις τελείωσα την τσάρκα. Όλα ίδια η μονη αλλαγή στο α.γ 52 αντί για την καυλιαρα μιλφ γυφτορουμανα Έλενα η επιστροφή της καστανης Αλινας που δούλευε Ν.Ουρανου 26 ανανεωμένη και ορεξατη ......![]()
παιδια καλησπερα...στην τελευταια αναλυση τσαρκας του Apollo64 , αναφερει ως πρωτη στο 26 οκτωβριου 35, μια Παολα ξανθια με τατουαζ...ξερει κανεις αν ειναι η Παολα η Ελληνιδα με το τατουαζ στο κωλαρακι; δεν μπορω να βρω που δουλευει αυτη,αλλαζει συνχεια φαινεται...οποιος ξερει και θελει ας με ενημερωσει
και κατι αλλο..επειδη χαλασε το μηχανακι μου και σκεφτομαι να παρω ποδηλατο, εκει στα δυτικα του πετρου ερημιτη εχει σκυλια που ορμανε; γιατι κατι τετοιο διαβασα...εχω να παω πολυ καιρο γιαυτο.
Hταν ενα πισω εκει βρε που ορμαγε αλλα ηταν δεμενο γενικα.....Δες εδω
Οσο για το ποδηλατο, αν εισαι γρηγορος στο πεταλι, δεν θα εχεις θεμα...![]()
...δεν εχω δει τοσα χρονια σκυλια εκει φιλε.
Λογικό φίλε η Εμμα γεμίζει μαγαζιά όλοι την θέλουνεΩραία τα νέα για την ΑλίναΛίγο καιρό πριν δούλεψε για μικρό χρονικό διάστημα και στο Αν.Γεωρ. 38 αλλά αντικαταστάθηκε από την..πασπαρτού Έμμα!
Μπουχο θα μας δώσεις τα φώτα σου ?αυτη η Ελενα η μελαχροινη στο ανδρεου γεωργιου 52 φαινεται μουναρος,μπορει καποιος να με πει εντυπωσεις απο το δωματιο γιατι σκεφτομαι να τη δοκιμασω?
καλησπερα σε ολους παιδια...ειμαι καιρο εκτος παιχνιδιου,ημουν φαν της βερονικας με αρκετες επισκεψεις παλιοτερα αλλα τωρα ειμαι εκτος...το σκεφτομαι ομως να κανω καμια καταδρομικη,μπορειτε να μ δωσετε καλες προτασεις???για βραδινη βαρδια, δεν εχω θεμα με ηλικιες αρκει να γουσταρουν το σεξ κ να μην ειναι κομοδινα...αυτα
έχω βάλει κριτικη!Μπουχο θα μας δώσεις τα φώτα σου ?![]()
εκτος απο μονικα ποιες αλλες εχετε να μου προτεινετε παιδια να παω να τις δω κιολας απο κονταΜονικα πετρου ερημιτη νταλικες, πανε εκει να σε ξεσκισειιι !!!
Τι ψάχνεις δεν μας είπες..... Για να σου προτείνουμεεκτος απο μονικα ποιες αλλες εχετε να μου προτεινετε παιδια να παω να τις δω κιολας απο κοντα
Σωστάέχω βάλει κριτικη!![]()
Τι ψάχνεις δεν μας είπες..... Για να σου προτείνουμε
[/quot
ημουν παλιος φαν της βερονικας στελιο,ειμαι εκτος σπορ για αρκετο διαστημα κ τωρα απλα ψαχνω για καλο γαμησι,δεν εχω προβλημα με ηλικιες κ τετοια...καλο γαμησι,τωρα εμφανησιακα δε ξερω τι παιζει,βλεπω λιγο κ στο αλλο σαιτ αλλα εκει εχει λιγα πραγματα
Αν έχεις ώρα στη διάθεση σου κάνε ολη τη βόλτα για να έχεις οπτική άποψη αν όχι πάνε καρφί στην Εμμα Αν. Γεωργιου 38 .Τι ψάχνεις δεν μας είπες..... Για να σου προτείνουμε
[/quot
ημουν παλιος φαν της βερονικας στελιο,ειμαι εκτος σπορ για αρκετο διαστημα κ τωρα απλα ψαχνω για καλο γαμησι,δεν εχω προβλημα με ηλικιες κ τετοια...καλο γαμησι,τωρα εμφανησιακα δε ξερω τι παιζει,βλεπω λιγο κ στο αλλο σαιτ αλλα εκει εχει λιγα πραγματα