Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
σπασμένο είναι το πρόσωπο σου και σταμάτα να προκαλείς...λογικό μετα απο μια ηλικία!

ε κοίτα, επειδή ξἔρω τί συνέβη μεταξύ σας που δεν σου καθόταν τζάμπα, μη μιλάς τζόβενο συ.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
με τα εκατοστά πάει?Η Ελενα είναι τώρα στο γραφείο μου και είναι η μόνη που θα έχω, όποιος θέλει παίρνει εμένα πια! Κι επειδή έχω έξοδα σα παδί κι εγώ η τιμή είναι 150 έουρος, κι ανάλογα το πέος κάνει άναλ σε αυτἠ την τιμή.
:-* :-*Η Ελενα είναι τώρα στο γραφείο μου και είναι η μόνη που θα έχω, όποιος θέλει παίρνει εμένα πια! Κι επειδή έχω έξοδα σα παδί κι εγώ η τιμή είναι 150 έουρος, κι ανάλογα το πέος κάνει άναλ σε αυτἠ την τιμή.

τα ίδια και τα ίδια...τιποτα δεν έχει αλλάξει πια εδω
Ρε Κωστή δεν πάς στη γωνία να δείς εάν ερχόμαστε???? Άραξε και πάρτο αλλιώς!!! Με το υφάκι αυτό περιμένεις να βρείς πελατεία???![]()
δεν έχομεν ύφος, απλώς λέμε αυτό που πιστεύουμε για το ποιόν της κοπελιάς που φάγατε πια
Πάσο!!!![]()
Η Ελενα είναι τώρα στο γραφείο μου και είναι η μόνη που θα έχω, όποιος θέλει παίρνει εμένα πια! Κι επειδή έχω έξοδα σα παδί κι εγώ η τιμή είναι 150 έουρος, κι ανάλογα το πέος κάνει άναλ σε αυτἠ την τιμή.
Σωστός, χύμα τελείως καυχιέται ότι κρατάει το πενηντάρικο.Ρε Κωστή δεν πάς στη γωνία να δείς εάν ερχόμαστε???? Άραξε και πάρτο αλλιώς!!! Με το υφάκι αυτό περιμένεις να βρείς πελατεία???![]()
Υπάρχουν κάτι ψηλοί καράφλες που το παίζουνε μπάτσοι...στις ανεξάρτητες...από εδώ μέσα
Επειδή σε γραφείο ξέρουν ότι θα τους ξεκωλιάσουν πουλάνε αντριλίκια με απειλές κάτι μουνάκια κότες..
Καλημέρα! Ειρήνη υμίν, Ειρήνη ημίν! Μην τσακώνεστε καλέ καλέ. Να και μία φωτό για γλυκειά καλημέρα!