Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

eraserkalsp

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
66
Αν κατι σου διδασκει ο στρατος ειναι οτι ο τιμιος περνει τα αρχιδια του και οποιος φιδιαζει περισσοτερο την περναει καλυτερα.Αυτο εχω δει εγω μεχρι τωρα.

δεν διαφωνώ, αλλά υπάρχει και η άποψη ότι μπορείς να δημιουργήσεις εσύ ο ίδιος τις συνθήκες για να περάσεις καλά ή όχι.
τα δύσκολα δεν μου τα φόρτωσε κανείς, τα πήρα στην πλάτη μόνος μου, κατά κάποιον τρόπο.

είδα και λούγκρες και κουτοπόνηρους και φυγόπονους και πολλά άλλα.
και έκανα και εγώ τα δικά μου όταν δεν υπήρχε καλή συμπεριφορά.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
σαν πίνακας του Τζάκσον Πόλοκ .
αυτητην ατακα μου την εχει πει και αλλος χαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχααχαχαχαχ μαλκα εχετε εγχειριδιο;

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
201
Πόντοι
166
δεν διαφωνώ, αλλά υπάρχει και η άποψη ότι μπορείς να δημιουργήσεις εσύ ο ίδιος τις συνθήκες για να περάσεις καλά ή όχι.
τα δύσκολα δεν μου τα φόρτωσε κανείς, τα πήρα στην πλάτη μόνος μου, κατά κάποιον τρόπο.

Παραμεθόριο πήγες?

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866

γιατι εξω δεν υπαρχει το βυζμα και ολα αυτα ; τεσπα εκει ειναι οι συνθηκες τετοιες που ολα μεγαλοποιούνται ενω ως πολιτης μπορεις να κρυφτεις μαλλον

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
49
Πόντοι
366
αυτητην ατακα μου την εχει πει και αλλος χαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχααχαχαχαχ μαλκα εχετε εγχειριδιο;
Εγω το εχω γράψει .

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
201
Πόντοι
166
γιατι εξω δεν υπαρχει το βυζμα και ολα αυτα ; τεσπα εκει ειναι οι συνθηκες τετοιες που ολα μεγαλοποιούνται ενω ως πολιτης μπορεις να κρυφτεις μαλλον
Εξω δουλευεις για παρτυ σου.Εκει μεσα δουλευεις για το τιποτα.Και το παραμικρο παραπανω που κανεις εσυ και δεν κανει ο αλλος σου φαινετε πολυ.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Εγω το εχω γράψει .
παναθεμα σε με εκανες και γελασα . Θυμηθηκα σε ενα παρτυ καποτε ολοι την επεφταν σε ολους. Σου λεει οτι βγει  χααχαχχαχααχχααχ Ε σε κάποια φαση στο τελος του παρτυ ανακαλυψαμε τρεις φιλες οτι ειχαμε ακουσει τις ιδιες ακριβως ατακες και ειχαμε σχεδον ολες τα ιδια τηλεφωνα.  :2funny:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Εξω δουλευεις για παρτυ σου.Εκει μεσα δουλευεις για το τιποτα.Και το παραμικρο παραπανω που κανεις εσυ και δεν κανει ο αλλος σου φαινετε πολυ.
οντως συν οτι ειναι αχρηστος χρονος ..

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
201
Πόντοι
166
όχι, Ρόδο και μετάθεση Θεσσαλονίκη.
πάνω στο καλύτερο... :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
4 μήνες πριν απολυθώ...
Αλλη φαση παιζει στη παραμεθοριο και αλλη φαση στις μοναδες εσωτερικου.Εδω δεν υπαρχει η δυσκολια και η κακουχια για αλλους λογους ΄΄΄πιζεις'' αν το λες πιξημο αυτο

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
17.093
Πόντοι
2.606
παναθεμα σε με εκανες και γελασα . Θυμηθηκα σε ενα παρτυ καποτε ολοι την επεφταν σε ολους. Σου λεει οτι βγει  χααχαχχαχααχχααχ Ε σε κάποια φαση στο τελος του παρτυ ανακαλυψαμε τρεις φιλες οτι ειχαμε ακουσει τις ιδιες ακριβως ατακες και ειχαμε σχεδον ολες τα ιδια τηλεφωνα.  :2funny:
και ήσασταν και οι μοναδικές τρεις απ το πάρτι που φύγατε αγαμητες  :jerking:

eraserkalsp

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
66

μια μικρογραφία είναι, δεν έχουν άδικο.
και ως πολίτης, πόσο να κρυφτείς?
αν τον έχεις τον διάολο μέσα σου με κάποιον τρόπο θα τον εμφανίσεις.
είτε για καλό, είτε για κακό...

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
49
Πόντοι
366
δεν παω σε παιδικά  πάρτυ .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom