Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 201
- Πόντοι
- 166
Οχι δεν ειναι.Στο στρατο φαινετε πολυ ποιος ειναι αρχιδατος και ποιος οχι.Ειδικα στις βυσματικες μοναδες.ε δεν ειναι και διαφορετικα οξω
Οχι δεν ειναι.Στο στρατο φαινετε πολυ ποιος ειναι αρχιδατος και ποιος οχι.Ειδικα στις βυσματικες μοναδες.ε δεν ειναι και διαφορετικα οξω
πηγες στρατο εσυ η την ειχες δει αλλιως ;αρκει να μπορέσεις να με βρεις![]()
Αν κατι σου διδασκει ο στρατος ειναι οτι ο τιμιος περνει τα αρχιδια του και οποιος φιδιαζει περισσοτερο την περναει καλυτερα.Αυτο εχω δει εγω μεχρι τωρα.
αυτητην ατακα μου την εχει πει και αλλος χαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχααχαχαχαχ μαλκα εχετε εγχειριδιο;σαν πίνακας του Τζάκσον Πόλοκ .
λες να της κάνω τέχνη ?σαν πίνακας του Τζάκσον Πόλοκ .
Παραμεθόριο πήγες?δεν διαφωνώ, αλλά υπάρχει και η άποψη ότι μπορείς να δημιουργήσεις εσύ ο ίδιος τις συνθήκες για να περάσεις καλά ή όχι.
τα δύσκολα δεν μου τα φόρτωσε κανείς, τα πήρα στην πλάτη μόνος μου, κατά κάποιον τρόπο.
είδα και λούγκρες και κουτοπόνηρους και φυγόπονους και πολλά άλλα.
και έκανα και εγώ τα δικά μου όταν δεν υπήρχε καλή συμπεριφορά.
γιατι εξω δεν υπαρχει το βυζμα και ολα αυτα ; τεσπα εκει ειναι οι συνθηκες τετοιες που ολα μεγαλοποιούνται ενω ως πολιτης μπορεις να κρυφτεις μαλλονδεν διαφωνώ, αλλά υπάρχει και η άποψη ότι μπορείς να δημιουργήσεις εσύ ο ίδιος τις συνθήκες για να περάσεις καλά ή όχι.
τα δύσκολα δεν μου τα φόρτωσε κανείς, τα πήρα στην πλάτη μόνος μου, κατά κάποιον τρόπο.
είδα και λούγκρες και κουτοπόνηρους και φυγόπονους και πολλά άλλα.
και έκανα και εγώ τα δικά μου όταν δεν υπήρχε καλή συμπεριφορά.
Εγω το εχω γράψει .αυτητην ατακα μου την εχει πει και αλλος χαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχααχαχαχαχ μαλκα εχετε εγχειριδιο;
λες να έσπασα καρπό ?πηγες στρατο εσυ η την ειχες δει αλλιως ;![]()
Εξω δουλευεις για παρτυ σου.Εκει μεσα δουλευεις για το τιποτα.Και το παραμικρο παραπανω που κανεις εσυ και δεν κανει ο αλλος σου φαινετε πολυ.γιατι εξω δεν υπαρχει το βυζμα και ολα αυτα ; τεσπα εκει ειναι οι συνθηκες τετοιες που ολα μεγαλοποιούνται ενω ως πολιτης μπορεις να κρυφτεις μαλλον
παναθεμα σε με εκανες και γελασα . Θυμηθηκα σε ενα παρτυ καποτε ολοι την επεφταν σε ολους. Σου λεει οτι βγει χααχαχχαχααχχααχ Ε σε κάποια φαση στο τελος του παρτυ ανακαλυψαμε τρεις φιλες οτι ειχαμε ακουσει τις ιδιες ακριβως ατακες και ειχαμε σχεδον ολες τα ιδια τηλεφωνα.Εγω το εχω γράψει .
Παραμεθόριο πήγες?
μην εσπασες τα νευρα των υπολοιπων και σε αφησανε λεω..λες να έσπασα καρπό ?![]()
οντως συν οτι ειναι αχρηστος χρονος ..Εξω δουλευεις για παρτυ σου.Εκει μεσα δουλευεις για το τιποτα.Και το παραμικρο παραπανω που κανεις εσυ και δεν κανει ο αλλος σου φαινετε πολυ.
Αλλη φαση παιζει στη παραμεθοριο και αλλη φαση στις μοναδες εσωτερικου.Εδω δεν υπαρχει η δυσκολια και η κακουχια για αλλους λογους ΄΄΄πιζεις'' αν το λες πιξημο αυτοόχι, Ρόδο και μετάθεση Θεσσαλονίκη.
πάνω στο καλύτερο...![]()
![]()
4 μήνες πριν απολυθώ...
και ήσασταν και οι μοναδικές τρεις απ το πάρτι που φύγατε αγαμητεςπαναθεμα σε με εκανες και γελασα . Θυμηθηκα σε ενα παρτυ καποτε ολοι την επεφταν σε ολους. Σου λεει οτι βγει χααχαχχαχααχχααχ Ε σε κάποια φαση στο τελος του παρτυ ανακαλυψαμε τρεις φιλες οτι ειχαμε ακουσει τις ιδιες ακριβως ατακες και ειχαμε σχεδον ολες τα ιδια τηλεφωνα.![]()
γιατι εξω δεν υπαρχει το βυζμα και ολα αυτα ; τεσπα εκει ειναι οι συνθηκες τετοιες που ολα μεγαλοποιούνται ενω ως πολιτης μπορεις να κρυφτεις μαλλον
δεν παω σε παιδικά πάρτυ .παναθεμα σε με εκανες και γελασα . Θυμηθηκα σε ενα παρτυ καποτε ολοι την επεφταν σε ολους. Σου λεει οτι βγει χααχαχχαχααχχααχ Ε σε κάποια φαση στο τελος του παρτυ ανακαλυψαμε τρεις φιλες οτι ειχαμε ακουσει τις ιδιες ακριβως ατακες και ειχαμε σχεδον ολες τα ιδια τηλεφωνα.![]()
δεν παω σε παιδικά πάρτυ .
Εξαρτατε σε τι ηλικια πας.οντως συν οτι ειναι αχρηστος χρονος ..