erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
ε πως ο σαουλ εγινε αντρας και γαμαει και καμηλα τις τελευταιες μερες
λες και εμείς που πήγαμε τι καταλάβαμε, τέλος πάντων...

ε πως ο σαουλ εγινε αντρας και γαμαει και καμηλα τις τελευταιες μερες
λες και εμείς που πήγαμε τι καταλάβαμε, τέλος πάντων...
Νταξυ αν εξαιρεσεις την ξενερα της πρωτης μερας δεν ηταν και ασχημο το κεντρο.Αν και με αλλα παιδια που μιλησα μετα καταλαβα οτι εκει θεωρουταν απο τα πολυ μαυρα κεντρα.Αλοι κανανε πολλυ περισσοτερο χαβαλε εμας μας σταζανε
πανε στο μεΛΛι δεν σε θελουμε με τα λαγκαβουλιν σου και τα κωλοδαχτυλακια![]()
Ο στρατος με εμαθε να ζω και μετα λιγα.Με εκανε σπαρτιατη.ε πως ο σαουλ εγινε αντρας και γαμαει και καμηλα τις τελευταιες μερες![]()
Ο στρατος με εμαθε να ζω και μετα λιγα.Με εκανε σπαρτιατη.
Εννοειτε.Όταν σου ψαχναν τα αρχίδια την πρωτη μερα έβαλες δαχτυλο ανάμεσα τους;
Εγω απο καψιμι και τετεια δεν ψωνιζω.Τσαντιζομαι να τους βλεπω να πετανε 10 κιλα φαι καθε μερα.Εμένα με έκανε εβραίο πάντως
Να πω για την τουρτα που βρηκαμε στις ντουζιερες?Πες κι αλλα να καυλωσει η έρι![]()
Ο στρατος με εμαθε να ζω και μετα λιγα.Με εκανε σπαρτιατη.
ωχ αχαχαχαχαχαχαχ
την Έρη δεν την αφήνει να δει την αληθεια ενα χιουτζ λοαντ φειςιαλ καμσοτΝΙκ , μπραμπ και λοιποί φίλοι μου καψούρηδες .
" Έρωτας είναι αυτό που δε σ αφήνει να δεις την αλήθεια ".
Αν κατι σου διδασκει ο στρατος ειναι οτι ο τιμιος περνει τα αρχιδια του και οποιος φιδιαζει περισσοτερο την περναει καλυτερα.Αυτο εχω δει εγω μεχρι τωρα.εμένα τι με έμαθε...
δεν πέρασα άσχημα, είδα κάποια πράγματα του εαυτού μου που δεν ήξερα.
πολύ πείσμα και πολύ εγωισμό στα δύσκολα, δεν τα παρατούσα με τίποτα ότι και αν γινόταν.
υπήρχαν μέρες που κοιμόμουν 3-4 ώρες αλλά από εγωισμό το έκανα, δεν με ένοιαζε. ήθελα να δω πόσο αντέχω.
επίσης φέρθηκα πολύ σκληρά όταν χρειαζόταν ακόμη και αν μου έριχναν 6-9 μήνες άλλοι. και πάλι το εκτίμησαν κάποιοι, οι παλιοί... και καλά...
και άκουσα και καλά λόγια από αξιωματικούς φεύγοντας με μετάθεση.
επίσης έριχνα και πολύ ύπνο όταν μπορούσα...![]()
ε δεν ειναι και διαφορετικα οξωΑν κατι σου διδασκει ο στρατος ειναι οτι ο τιμιος περνει τα αρχιδια του και οποιος φιδιαζει περισσοτερο την περναει καλυτερα.Αυτο εχω δει εγω μεχρι τωρα.
ρε θα σε φαωτην Έρη δεν την αφήνει να δει την αληθεια ενα χιουτζ λοαντ φειςιαλ καμσοτ![]()
αρκει να μπορέσεις να με βρειςρε θα σε φαω![]()
![]()
σαν πίνακας του Τζάκσον Πόλοκ .την Έρη δεν την αφήνει να δει την αληθεια ενα χιουτζ λοαντ φειςιαλ καμσοτ![]()