Φίλε μου δυστυχώς δεν μου αρέσει να κακολογώ άδικα εργαζόμενες στον χώρο αυτό,είτε είναι κανονικές γυναίκες είτε είναι τρανσ κτλ...Ο χώρος και οι συνθήκες είναι πολύ δύσκολες και το γνωρίζουμε όλοι...Κάποιες φορές όμως, πρέπει να λέγονται και ορισμένα πράγματα.Δυστυχώς ή ευτυχώς, βρέθηκα 2,5 φορές με την "κυρία" .Και για να μην πεις "αφού δεν σου άρεσε γιατί πήγες ξανά και ξανά",σου αναφέρω ότι η πρώτη φορά πήγε έτσι-δεν γνωρίζεις,δοκιμάζεις, η δεύτερη και η τρίτη λόγο απόστασης και άμεσης διαθεσιμότητας.Πρώτη με δεύτερη επίσκεψη γύρω στον χρόνο διαφορά και δεύτερη με τρίτη 4-5 μήνες. Την πρώτη φορά,μετά το σεξ, έννοιωσα σαν ψυχολόγος με τον ασθενή του,να του διηγείται διάφορα άσχετα και αλλοπρόσαλα πράγματα.Την δεύτερη δεν είχαμε τόσο ακραία φαινόμενα και η πράξη σε γενικές γραμμές πήγε καλύτερα απ' την προηγούμενη(έχυσε κιόλας).Την τρίτη και τελευταία...η μικρή τα έδωσε όλα σε τρέλλα.Κρατήθηκα...δεν είπα τίποτα,σηκώθηκα και έφυγα στη μέση της πράξης.Λεφτά δεν ζήτησα. Οι ψυχικές μεταπτώσεις της εκείνο το απόγευμα ήταν τέτοιες που δεν υπήρχε λόγος να κάνω καυγά...θα είχαμε χειρότερες εξελίξεις.Κάποια στιγμή μου πέρασε απ το μυαλό μήπως και πουλάει τρέλλα για να φάει το 60άρι έτσι,χωρίς καν να το δουλέψει..Το περίεργο είναι ότι ήταν νωρίς,άρα ξεκούραστη και χαλαρή...κι εγώ πάντα ευγενικός,τρυφερός και βέβαια περιποιημένος και καθαρός.....Από μένα μαύρο πλέον...