Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
8.667
Πόντοι
2.636
διαφωνω αλλα δεν εχει κ τοση σημασια..με τα ματια κανεις αλλο παιχνιδι....

Καθόλου δεν διαφωνείς, να σου κόβει ρε συ Βάτραχε, το ίδιο πράγμα είναι. Δεν είναι μόνο το παιχνίδι... Είναι συνδυασμός πολλών πραγμάτων. Λες έτσι λες και είσαι πρωτάρης. Αν πχ πετύχεις την Τάδε να σου κάνει νάζια στο δρόμο και να πας και φας τα μούτρα σου ενώ ξέρεις ότι είναι φόλα δεν είναι μαλακία αυτό;

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
5.112
Πόντοι
606
Καθόλου δεν διαφωνείς, να σου κόβει ρε συ Βάτραχε, το ίδιο πράγμα είναι. Δεν είναι μόνο το παιχνίδι... Είναι συνδυασμός πολλών πραγμάτων. Λες έτσι λες και είσαι πρωτάρης. Αν πχ πετύχεις την Τάδε να σου κάνει νάζια στο δρόμο και να πας και φας τα μούτρα σου ενώ ξέρεις ότι είναι φόλα δεν είναι μαλακία αυτό;
δεν πας με φολεςς φιλε κ μην ξεχνας οτι καποτε ολοι την παταμε
τι παρτούζα ρε τρελέ ??  χαχα

ξερω γω τι λεω.....

Επισκέπτης
ρε φιλε δεν μπορω να σε καταλαβω.τι σου διηγηθηκε και ενοιωσες σαν ψυχολογος και επισης οταν λες θα ειχαμε χειροτερες εξελιξεις λογω του οτι η μικρη τα εδωσε ολα σε τρελα??τι θεσ να πεις με τον ορο τρελα?επειδη δεν μιλας συγκεκριμενα για το τι σου ειπε η τι σου εκανε και σπαστικες.μιλας για τρελα,τι τρελα στο κρεβατι?δεν μπορω να σε καταλαβω οταν λες ενοιωσα σαν ψυχολογος αν δεν ειχες ορεξη να την ακους της λες κοπελια δεν μπορω να ακουω τις  :jerking:  σου και εισαι οκ με το ζορι σε εδεσε και σου ειπε ακου με??

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16
ρε φιλε δεν μπορω να σε καταλαβω.τι σου διηγηθηκε και ενοιωσες σαν ψυχολογος και επισης οταν λες θα ειχαμε χειροτερες εξελιξεις λογω του οτι η μικρη τα εδωσε ολα σε τρελα??τι θεσ να πεις με τον ορο τρελα?επειδη δεν μιλας συγκεκριμενα για το τι σου ειπε η τι σου εκανε και σπαστικες.μιλας για τρελα,τι τρελα στο κρεβατι?δεν μπορω να σε καταλαβω οταν λες ενοιωσα σαν ψυχολογος αν δεν ειχες ορεξη να την ακους της λες κοπελια δεν μπορω να ακουω τις  :jerking:  σου και εισαι οκ με το ζορι σε εδεσε και σου ειπε ακου με??

μια εμπειρια αξιζει για να σου φυγει και η περιεργεια

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
407
Πόντοι
36
Φίλε μου δυστυχώς δεν μου αρέσει να κακολογώ άδικα εργαζόμενες στον χώρο αυτό,είτε είναι κανονικές γυναίκες είτε είναι τρανσ κτλ...Ο χώρος και οι συνθήκες είναι πολύ δύσκολες και το γνωρίζουμε όλοι...Κάποιες φορές όμως, πρέπει να λέγονται και ορισμένα πράγματα.Δυστυχώς ή ευτυχώς, βρέθηκα 2,5 φορές με την "κυρία" .Και για να μην πεις "αφού δεν σου άρεσε γιατί πήγες ξανά και ξανά",σου αναφέρω ότι η πρώτη φορά πήγε έτσι-δεν γνωρίζεις,δοκιμάζεις, η δεύτερη και η τρίτη λόγο απόστασης και άμεσης διαθεσιμότητας.Πρώτη με δεύτερη επίσκεψη γύρω στον χρόνο διαφορά και δεύτερη με τρίτη 4-5 μήνες. Την πρώτη φορά,μετά το σεξ, έννοιωσα σαν ψυχολόγος με τον ασθενή του,να του διηγείται διάφορα άσχετα και αλλοπρόσαλα πράγματα.Την δεύτερη δεν είχαμε τόσο ακραία φαινόμενα και η πράξη σε γενικές γραμμές πήγε καλύτερα απ' την προηγούμενη(έχυσε κιόλας).Την τρίτη και τελευταία...η μικρή τα έδωσε όλα σε τρέλλα.Κρατήθηκα...δεν είπα τίποτα,σηκώθηκα και έφυγα στη μέση της πράξης.Λεφτά δεν ζήτησα. Οι ψυχικές μεταπτώσεις της εκείνο το απόγευμα ήταν τέτοιες που δεν υπήρχε λόγος να κάνω καυγά...θα είχαμε χειρότερες εξελίξεις.Κάποια στιγμή μου πέρασε απ το μυαλό μήπως και πουλάει τρέλλα για να φάει το 60άρι έτσι,χωρίς καν να το δουλέψει..Το περίεργο είναι ότι ήταν νωρίς,άρα ξεκούραστη και χαλαρή...κι εγώ πάντα  ευγενικός,τρυφερός και βέβαια περιποιημένος και καθαρός.....Από μένα μαύρο πλέον...
στις γραμμες που σου μαυρισα εδω ειναι ολο το ζουμι και το επιασες το θεμα ωραια γιατρε ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ :rockon: :rockon: :rockon:
μην ακους ιστοριες του τυπου:δεν ειχατε χυμεια και βιολογια και δεν εχει παντα ορεξη και τετοιες πιπες
επειδη την ξερω εγω την κατασταση απο ιδία συμπεριφορα διαχρονικα να ξερεις τρελα πουλουσε και στο βαζω δεκα υπογραφες

cojara

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2014
Like
35
Πόντοι
0
μάγκες μου καλησπέρα.Μήπως ξέρετε αν νικόλ,η ιερόδουλη που φωτογραφιζόταν με την κοκκινη την φεράρι είναι εγχειρισμένο?

VAZO34

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2011
Κριτικές
31
Like
102
Πόντοι
26
στις γραμμες που σου μαυρισα εδω ειναι ολο το ζουμι και το επιασες το θεμα ωραια γιατρε ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ :rockon: :rockon: :rockon:
μην ακους ιστοριες του τυπου:δεν ειχατε χυμεια και βιολογια και δεν εχει παντα ορεξη και τετοιες πιπες
επειδη την ξερω εγω την κατασταση απο ιδία συμπεριφορα διαχρονικα να ξερεις τρελα πουλουσε και στο βαζω δεκα υπογραφες
που ΄σαι ρε αλέφα !!!!εξαφανίστηκες.....έπαιξε τίποτα;;;

Patgatra

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Κριτικές
21
Like
49
Πόντοι
16

Πες τα ρε μαν...πες τα.... Τώρα που το ξανασκέφτομαι το σκηνικό,πρέπει να'χεις απόλυτο δίκιο..Μετά τις ψυχικές αναταράξεις και την αλόκοτη συμπεριφορά,με το που ξεκινάει το σκηνικό, μου είπε τόσα μη και μα και μου, μέσα σε τόσο μικρό χρόνο που σου πέφτει η πούτσα και ούτε να γαμήσεις δεν θέλεις...σχέδιο μαν,σχέδιο...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom